Sakin ol canım bende üzüldüm ama bak tecrübeyle sabit kızlar 5-6 ay deneyin yazmışlarArkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin ol canım bende üzüldüm ama bak tecrübeyle sabit kızlar 5-6 ay deneyin yazmışlarArkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif(
Arkadaşlar merhaba ben bu ay bebiş çalışmalarına başladım yumurtlama gününe de denk getirdim olmadı bu ilk denemem zaten ilk denemede tutmaması normal mi?
Alalhim gönlüne gore versin umarım hayır li bir evlat nasip ederBen 7 aydır deniyorum testler her şey güzel ama henüz bir şey yok. Sanırım rabbim zamanını bekliyor başka bir şey diyemiyorum. Dualarınızı bekliyorum![]()
Normal hatta ikinci ay üçüncü ay dördüncü ay da tutunması normal.Arkadaşlar merhaba ben bu ay bebiş çalışmalarına başladım yumurtlama gününe de denk getirdim olmadı bu ilk denemem zaten ilk denemede tutmaması normal mi?
Canım benim çok sağolAlalhim gönlüne gore versin umarım hayır li bir evlat nasip eder
Amin çok teşekkür ederimNormal hatta ikinci ay üçüncü ay dördüncü ay da tutunması normal.
Ben Bebek düşünen tüm hanımlara önce Dr gidip genel kontrollerini olmalarını tavsiye ediyorum sorun yoksa kimi drlar 7-8 ay kimi drlar da bir yıl içinde olur diyor. Eğer yumurtanizin catladigi günü doğru denk getirirseniz bile tutunma olmayabilir. Siz hem kendinizin hem de eşinizin beslenmesine dikkat edin dua edin stres yapmayın . Kurlerden destek alabilirsiniz incir kürü gibi havuç kürü gibi bunlar hem yumurta kalitenizi arttırır hem yumurtanizi olgunlastirir hem de çatlamasına yardım eder.
Rabbim isteyen herkese nasip etsinaratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
![]()
Rabbim sizede nasip etsin3 yıl olmadı![]()
doğru söylüyorsunuz rabbim kucagınızı doldursunMerhaba canım ben ilk denemede tutturmuştm yumurtlama zamanımı takip ettim ve tuttu..lakin gelişmediği için kurtaj olma durumunda kaldım.. lütfen dua ederken bile bir bebek değil hayırlı sağlıklı bir bebek dileyin..sevgiler
Aynen öyle Rabbim ne zaman nasip ederseBenim 1 yıl olmadı tatlım ablamın 8 yıl olmadı komşumun 17 yıl olmadı şimdi var alaha şükür ama değişiyor işte rabbim ne zaman kısmet ederse