O da doğru insan umutlanıyor işteHerkesin farkli 20 gunde hamile kalan kuzenimi bilirim ilk geceden.
Öyle ama insan bekliyor işte bakalım ne zaman kısmetimizde varsaKişiden kişiye değişir canım
O da doğru insan umutlanıyor işte
Haklısın ya gerçekten baksana bir ay olmayınca böyle telaşa kapılıyor insan yıllarca bekleyenleri Rabbim müjdelendirsin en kısa zamanda nasiplensinler çocuk güzel şeydir muhakkakYillarca bekleyen var canim sabirli ol.
Sakın takıp strese girme canımÖyle ama insan bekliyor işte bakalım ne zaman kısmetimizde varsa
Çoğu kişi öyle söylüyor canım strese girince hiç olmuyormus kafaya takma diyorlarSakın takıp strese girme canım
Allah size bağışlasınIstedikten 1.5 sene sonra
Evet maalesefÇoğu kişi öyle söylüyor canım strese girince hiç olmuyormus kafaya takma diyorlar
İdeali 6 ay mı bilmiyordum ben bunu inşallah sende biran önce alırsın kucağınaCanım ben 11 aylık evliyim. 5aydır deniyoruz. Doktor 6ay deneyin dedi. 6 aymış ideal olan. Eğer 6 ay olmazsa bir problem mi var diye doktora başvurman gerekir dedi.
İnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin şu mübarek gündeİdeali 6 ay mı bilmiyordum ben bunu inşallah sende biran önce alırsın kucağına
Amin canımİnşallah canım Allahım isteyen herkese nasip etsin şu mübarek günde
Canım benim inşallah en kısa zamanda Rabbim bu duyguyu bizede yaşatırBen 7 aydır deniyorum testler her şey güzel ama henüz bir şey yok. Sanırım rabbim zamanını bekliyor başka bir şey diyemiyorum. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?