Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim 18.haftanın içindeyim 17+2 ama ben hala hissetmiyorum arada bi bişiler oluyo ama bağırsak hareketide olabilir diye düşündüm çünkü doktorum 5.aydan sonra hissedersin dedi.Arkadaşlar merhaba,
ben bebeğimin hareketlerini 18.haftamda hissettim azar azar 22 haftada minik kıpırdanmalarını hissettim şimdi sağolsun tekmelerini fazlasıyla hissettiriyor canımı yakıyor bildiğiniz :) ama yinede insan hareket etsin istiyor onu hissetmek müthiş bir duygu![]()
canım benim 18.haftanın içindeyim 17+2 ama ben hala hissetmiyorum arada bi bişiler oluyo ama bağırsak hareketide olabilir diye düşündüm çünkü doktorum 5.aydan sonra hissedersin dedi.
canım ultrasonda bende güryorum çok hareketli ama bende tık yok e buda merak ettiriyor.ordamı nasıl diye merakta kalıyosun. daha var galiba ...bende 18.haftanın sonuna doğru hissetmiştim minik pıtırtılar hatta ayrıntılı ultrasonda baya hareketli olduğu görülüyordu kişiden kişiye değişiyor sanırım en çok 22 haftadan sonra hissetmeye başladım karın içinin genişliği darlığı bile etkiliyor hareketlerini hissetmene :) sende bugün yarın hissedersin :)
canım ultrasonda bende güryorum çok hareketli ama bende tık yok e buda merak ettiriyor.ordamı nasıl diye merakta kalıyosun. daha var galiba ...
bakalım artık... bu arada seninkida sanırsam gelmesine az kalmışdediğim gibi kişiden kişiye farklı olabiliyor kimileri daha erken kimileri daha geç hissedebiliyor merak etme er geç hissettirecek kendini ufaklık :)
bakalım artık... bu arada seninkida sanırsam gelmesine az kalmışsağlıkla kucağına alırsın inş.
amin... normal mi olacak sezeryan mı seninki bellimievet canım az kaldı amin Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
amin... normal mi olacak sezeryan mı seninki bellimi
ooo çok iyi umarım allah gönlüne göre veriri. bende normal istiyorum çünkü ...bakalım bana ne diyecekler ama benim bunun için baya bi zamanım var konuşmak için daha erken hayırlısı olsun hepimiz için...aslında ben normal istiyorum bakalım cuma günü çatı muayenem var eğer uygunsa bir sorun çıkmazsa normal olacak hayırlısı hakkımızda :)
amin .... bakalım bende nası olacak.17 ci haftada hissetmeye basladim bende :)))
cok guzel bi duygu, Rabbim herkese nasip etsin.
ooo çok iyi umarım allah gönlüne göre veriri. bende normal istiyorum çünkü ...bakalım bana ne diyecekler ama benim bunun için baya bi zamanım var konuşmak için daha erken hayırlısı olsun hepimiz için...
evet doğrusu birçok kişiden bunu duymuştum bakalım bende nasıl olacakherşey isteğin gibi olur inşallah zaman 8. aya kadar çabuk geçiyor şu son 1 ay var ya o biraz zor geçiyor bitmek bilmiyor :)