- 21 Temmuz 2020
- 357
- 1.317
sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
bırde 14 yasında sevgılı olmuslarbravo ne büyük başarı bir kadın veya erkek için aileyi silmek.
bir de iyi örnek diye anlatıyorsunuz, maşallah.
Sakın kaçma aileni arkana alma ilerde çok pişman olursunsevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Neden vermiyorlar?
bırde 14 yasında sevgılı olmuslar14 yasındakı aklıyla kararlarının dogrulugundan emın olmus dusunebılıyor musunuz
18 yasında daha portakalda vıtamınkende kacmısbırde ben mutluyum dıyor
daha dun bır bugun ıkı bısmıllahne yasamıs kı hayatda ne gormus kı
bırkac sene sonra gorurum kendısını acacagı konuları sımdıden tahmın edıyorum
bızler senelerce tanıyoruz ama aynı evın ıcıne gecınce huylarını gorup zorlanıyoruz
mıllet bır ıncır cekırdegını dolduramayacak bılıncsızlıkle kacmalara kalkıyor
cahil cesaretı bu olsa gerek
senin düşüncen o ben mutluyım insan kaç yaşında olursa olsun evlendiği kişi önemli sizide bilemeyiz 25 de 30 da evlenseniz eşinizde sizden sıkılabilir sizde ondam yaşla bi alakası yok seven insan nolursa olsun yarı yolda bırakmaz sevdiğini benim annemle babam 16 yaşında evlenmişler ve annemi 5 yıl önce kaybetyik 50 yaşındalar şuanda vr babam evlenmek dahi istemiyor bi başkasıyla ben karımı çok seviyorum diyor haylan daha yani kişik meselesi
ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
Karşımızdaki dünyanın en iyi, en karakterli , en ahlaklı, en yakışıklı vb bütün iyi özelliklerini barındıran biri olsun (objektif olarak bence yok böyle biri) ama hadi olsun diyelim. Bu kadar mükemmel biri için bile intihara kalkışılmaz. Belki psikolojik anlamda iyi değilsiniz o yüzden yapmışsınız bir hata. Ama bu hatayı kaçarak devam ettirmeyin. Biraz sağlıklı düşünmeye çalışın, ailenizin istememesinin tek nedeni memur olmaması mı? Kaçtığınız takdirde olur ya birgün işler tersine dönerse ne olacak diye düşündünüz mü? Geri dönecek bir kapınız veya kendi başınızın çaresine bakacak bir imkanınız var mı?sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Arkadaşım aynı böyle. Kaçarak evlenmişti.. sonuç mutsuz evlelik. Borçlarıno ödediği bir koca ve bir çocuk sonucunda boşanmak.. Her ne olursa olsun kaçarak evlenmeyi değil ikna yolunu seçin. Yarın birgün mutsuz olursanz bu sefer annenizin ben söylemiştim cümlelerine maruz kalacaksnz..Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum
Neden vermiyorlar peki uygun görmedikleri şey nedır? Eminim sebepleri vardır.sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
bunun adi cehaletBiz çok safız yahu.
30 yaşına gelmiş insanım evlenipte işe güce nasıl yetişirim özgürlüğüm kısıtlanır mı düşüncesindeyim ama gençler maşallah körebe kıvamında. Bizde mi gariplik var acaba diye düşünmeye başladım..
Bir başkası için ailesini silen erkek, yarın bir gün kurduğu aileyi de bir başkası için siler. Kaçmak çok matah bir şey değil.ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo