Kaçarak evlenenler yardim 😔

Yooo ben kaçicagimi yazdim açik acik nerde kaçmicam demişim ??? Bide kafaniza göre yorumlariniz Allahimm. Kaynanamin evine gidicegim nerde yaziyo nerde demişim bide onu göruyum???? Aynen erkek kitligi var aynen ondan
Heee heee aynen. Durduk yere açmıştın zaten bu konuyu. Öylesine işte. Bırak bu işleri. 2 katın yaşta kadınlar var burda, sen kimi yiyon acaba? Erkek kıtlığı varmışcasına yapışın bu tiplere. Seni seven kapıdan bacadan girer yine de o evden gelinlikle çıkartırdı. Ama kolayı seçmiş. Kaynanaya gitmeyeceksiniz, nereye gideceksiniz, ev mi tutup düzdü ne etti?

Akıllı kızımız sevgilisine onu bile teklif etmiş, büyük ev tutalım, annen baban,iki kardeşin toplam altı kişi beraber yaşayalım demiş çünkü evlilik bir kocaya sahip olmak herşeye değer.

Kendi anne babasının yanından kaçıp eşinin 4 kişilik ailesiyle beraber yaşamayı düşüncek kadar evlilik meraklısı birine ne desek işe yaramaz.

Yaşasın da görsün.

Eee, sonuç? Yani kayın aile ile yaşanacak değil mi?

Babasının emekli maaşı var yazmışsın muhtemelen malulen emeklidir bu yüzden maaşı düşüktür. Önce ki konuda kardeşleri 15-18 yazmışsın ve çalıştıklarını belirtmişsin, o yaştaki çocuklar okumak yerine çalışmayı tercih ediyorlarsa bu aile gözüme çok iyi görünmedi kusura bakmayın.
Evlendikten iki gün sonra bir plan yaptığınızda ailesinin işleri için planınızı iptal ettiğinizde anlarsınız bazı şeyleri.
Şimdiden size söyleyeyim hiçbir zaman annesi kadar kıymetli olmayacaksınız çünkü annesi evde hasta eşine bakan aynı zamanda evin geçimine katkıda bulunan bir kadın ve kv adayınız bunu sonuna kadar suistimal edecek. Sen daha kendi öz annenle anlaşamıyorsun sanıyormusun ki elin anası seni çiçeklerle karşılayacak.

Sevgilisinin kabul etmediğini, ayrı evde yaşayacaklarını yazmış diğer konuda burada ne yazdı okuyamadım. Ama şuan yaşayacakları kurulu bir evin olduğunu sanmıyorum bende.
Hımm şaşırdım. Hiç yoktan adamın kafası çalışıyormuş, hayır olur inşallah.

Ev tuttuklarından bahsetmemiş zaten konu sahibi için ayrı ev mühim değil yeter ki evlensinde.
Hayır, tavrı sinirlendirdi beni. Buraya '' kaçarak evlenenler yardım'' diye konu açıp az tepki alınca '' Ben kaççam mı yazmışım yaa, ne alaka? Ben tecrübelerinizi merak ettim. Şu yorumlara bak. '' diye bağırınması delirtti. Bi de yazmış ki sonunda '' Haftaya gidiyom zaten, herşey ayarlandı'' diye. İnsanlara salak muamelesi yaptı resmen. İnsanlar sayfalarca yazmışlar, dil dökmüşler. Ayıp ya. Ay nereye kaçıyorsa kaçsın, yaşasın da görsün.

Arkadaşlar boşuna 19 sayfa yazıp durmuşuz.Ben konu sahibinin burda ki tepkilerini okudukça .Konu sahibini değil de Erkek tarafını zor günlerin beklediğini düşünmeye başladım.

Adam konu sahibini kaçırarak başına geleceklerden habersiz.O ailenin de huzuru varsa o da kaçacak..

Kök sökdürecek konu sahibi onlara..Adam kaçırdığına kaçıracagina pişman olacak

Yok yaaa, bu hanfendi kendini akıllı sanan saflardan. Kaynana gösterecek ona dünyayı tersten.

Sevgiliniz kaç yıldır hayatınızda anne babanız kaç yıldır?
Maksimum 3-5 yıldır tanıdığınız biri için sizi büyüten gözlerinden sakınan ailenizi bırakıp kaçmak istiyorsunuz.
Olaya bir de bu açıdan bakmanızı rica ederim.
Ayrıca kaçağınız ev de gül bahçesi değil.
Hasta ebeveynler ve bekar kardeşler var.
Biraz akıl yolunu seçin yahu

Yok yaaa, bu hanfendi kendini akıllı sanan saflardan. Kaynana gösterecek ona dünyayı tersten.
Kaynana şimdi kedidir
İlk penceyi yediğinde anlar bizi konu sahibi.
Ama çok geç olur.Annesini babasını kırmış olur.
Aile rızasıyla evlenenler bile pek çok sorun yaşıyor.
Sevi sanıyor ki kaçınca kocasıyla hergun ballı çörekçiler yiyecek

Ben babamin karşinda ağladim zirladim yalvardim tamam halledicem annenle konuşcaz dedi. Sonu anneme varinca o iş yâş oldu kisaca. Herşeyi yapmasam bu yola cikmazdim
Ne adammışş arkadaş. Ağlamalı zırlamalı kaçmalı yalvarmalı. Hayat sizin hayatınız, sonunu kadere bağlamayın çünkü bile bile lades diyorsunuz.

Burada bazıları yazmış yine olsa yine kaçarım çok mutluyum diye evet bugün mutlu olabilirler, ama ileride evlat sahibi olduklarında anlayacaklar. Konu sahibi de 2 tane güzel! örnek okudu diye öyle olacak sanıyor.

Aylar önce açtığı konunun içeriği de yine kaçmak üzerine. Bazen insan felaketine kendi ayağıyla gidiyor maalesef.

Ne adammışş arkadaş. Ağlamalı zırlamalı kaçmalı yalvarmalı. Hayat sizin hayatınız, sonunu kadere bağlamayın çünkü bile bile lades diyorsunuz.
Sadece ağlasa neyse intahara bile kalkışmış, hayatından vazgeçecek kadar birini sevmeyi anlayamıyorum. İnsanlar 40 yıllık hayat arkadaşını toprağa verip yeni birini arayışa giriyor yada anne evladını aynı şekilde kaybedip üzerine 2-3 çocuk daha yapıyor çünkü hayat devam ediyor. Konu sahibi girişiminde başarılı olsaydı anne- babasının içi yanacaktı ama sevgilisi belki 1 sene sonra başkasının elini tutup gözünün içine bakacak olan konu sahibine olacaktı

21 yasinda çocuğun bana yazdiklarina bak. Goz kirpan emoji falan

Adinin uzerine dokununca 21 yasinda oldugun yaziyor. Biraz once kullanici bilgilerine baktim. Izmirde yaşayan, yuksek lisans mezunu bir ev hanımıymışsın. 21 yasinda yuksek lisans mezunu aynen kocaya kaçma dalinda
Kendini yeniden kayıt ettir bakalım almanya seçenekler arasında var mı cahil 2 sene çocuktan dolayısıyla annelik izini veriyorlar burda cahillikte üstüne yok ev hanımı diye o sebepten doldurdum yüksek lisans burada üniverste biraz araştır cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…