- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
Heee heee aynen. Durduk yere açmıştın zaten bu konuyu. Öylesine işte. Bırak bu işleri. 2 katın yaşta kadınlar var burda, sen kimi yiyon acaba? Erkek kıtlığı varmışcasına yapışın bu tiplere. Seni seven kapıdan bacadan girer yine de o evden gelinlikle çıkartırdı. Ama kolayı seçmiş. Kaynanaya gitmeyeceksiniz, nereye gideceksiniz, ev mi tutup düzdü ne etti?Yooo ben kaçicagimi yazdim açik acik nerde kaçmicam demişim ??? Bide kafaniza göre yorumlariniz Allahimm. Kaynanamin evine gidicegim nerde yaziyo nerde demişim bide onu göruyum???? Aynen erkek kitligi var aynen ondan
Akıllı kızımız sevgilisine onu bile teklif etmiş, büyük ev tutalım, annen baban,iki kardeşin toplam altı kişi beraber yaşayalım demişHeee heee aynen. Durduk yere açmıştın zaten bu konuyu. Öylesine işte. Bırak bu işleri. 2 katın yaşta kadınlar var burda, sen kimi yiyon acaba? Erkek kıtlığı varmışcasına yapışın bu tiplere. Seni seven kapıdan bacadan girer yine de o evden gelinlikle çıkartırdı. Ama kolayı seçmiş. Kaynanaya gitmeyeceksiniz, nereye gideceksiniz, ev mi tutup düzdü ne etti?
Eee, sonuç? Yani kayın aile ile yaşanacak değil mi?Akıllı kızımız sevgilisine onu bile teklif etmiş, büyük ev tutalım, annen baban,iki kardeşin toplam altı kişi beraber yaşayalım demişçünkü evlilik bir kocaya sahip olmak herşeye değer.
Kendi anne babasının yanından kaçıp eşinin 4 kişilik ailesiyle beraber yaşamayı düşüncek kadar evlilik meraklısı birine ne desek işe yaramaz.
Yaşasın da görsün.
Sevgilisinin kabul etmediğini, ayrı evde yaşayacaklarını yazmış diğer konuda burada ne yazdı okuyamadım. Ama şuan yaşayacakları kurulu bir evin olduğunu sanmıyorum bende.Eee, sonuç? Yani kayın aile ile yaşanacak değil mi?
Hımm şaşırdım. Hiç yoktan adamın kafası çalışıyormuş, hayır olur inşallah.Sevgilisinin kabul etmediğini, ayrı evde yaşayacaklarını yazmış diğer konuda burada ne yazdı okuyamadım. Ama şuan yaşayacakları kurulu bir evin olduğunu sanmıyorum bende.
Ev tuttuklarından bahsetmemiş zaten konu sahibi için ayrı ev mühim değil yeter ki evlensinde.Eee, sonuç? Yani kayın aile ile yaşanacak değil mi?
Hayır, tavrı sinirlendirdi beni. Buraya '' kaçarak evlenenler yardımEv tuttuklarından bahsetmemiş zaten konu sahibi için ayrı ev mühim değil yeter ki evlensinde.
Yok yaaa, bu hanfendi kendini akıllı sanan saflardan. Kaynana gösterecek ona dünyayı tersten.Arkadaşlar boşuna 19 sayfa yazıp durmuşuz.Ben konu sahibinin burda ki tepkilerini okudukça .Konu sahibini değil de Erkek tarafını zor günlerin beklediğini düşünmeye başladım.
Adam konu sahibini kaçırarak başına geleceklerden habersiz.O ailenin de huzuru varsa o da kaçacak..
Kök sökdürecek konu sahibi onlara..Adam kaçırdığına kaçıracagina pişman olacak
Kaynana şimdi kedidirYok yaaa, bu hanfendi kendini akıllı sanan saflardan. Kaynana gösterecek ona dünyayı tersten.
Ne adammışş arkadaş. Ağlamalı zırlamalı kaçmalı yalvarmalı. Hayat sizin hayatınız, sonunu kadere bağlamayın çünkü bile bile lades diyorsunuz.Ben babamin karşinda ağladim zirladim yalvardim tamam halledicem annenle konuşcaz dedi. Sonu anneme varinca o iş yâş oldu kisaca. Herşeyi yapmasam bu yola cikmazdim
Burada bazıları yazmış yine olsa yine kaçarım çok mutluyum diye evet bugün mutlu olabilirler, ama ileride evlat sahibi olduklarında anlayacaklar. Konu sahibi de 2 tane güzel! örnek okudu diye öyle olacak sanıyor.Hayır, tavrı sinirlendirdi beni. Buraya '' kaçarak evlenenler yardım'' diye konu açıp az tepki alınca '' Ben kaççam mı yazmışım yaa, ne alaka? Ben tecrübelerinizi merak ettim. Şu yorumlara bak. '' diye bağırınması delirtti. Bi de yazmış ki sonunda '' Haftaya gidiyom zaten, herşey ayarlandı'' diye. İnsanlara salak muamelesi yaptı resmen. İnsanlar sayfalarca yazmışlar, dil dökmüşler. Ayıp ya. Ay nereye kaçıyorsa kaçsın, yaşasın da görsün.
Sadece ağlasa neyse intahara bile kalkışmış, hayatından vazgeçecek kadar birini sevmeyi anlayamıyorum. İnsanlar 40 yıllık hayat arkadaşını toprağa verip yeni birini arayışa giriyor yada anne evladını aynı şekilde kaybedip üzerine 2-3 çocuk daha yapıyor çünkü hayat devam ediyor. Konu sahibi girişiminde başarılı olsaydı anne- babasının içi yanacaktı ama sevgilisi belki 1 sene sonra başkasının elini tutup gözünün içine bakacak olan konu sahibine olacaktıNe adammışş arkadaş. Ağlamalı zırlamalı kaçmalı yalvarmalı. Hayat sizin hayatınız, sonunu kadere bağlamayın çünkü bile bile lades diyorsunuz.
21 yasinda çocuğun bana yazdiklarina bak. Goz kirpan emoji falanYiğeni dünyaya gelince
herkesin kararı herkesin kendisine bunu yargılamak size düşmez bu bir her konuda başarılıydım konserler verirken gösterilere çıkarken iyi de sadece evlenince mi kötü ounuyor da Allah sizin gibi çocuk vermesin diyosun bu iki hayatımı yaşantımı ne kadar tanıyorsun gibi konuşa biliyorsun bu da üç! Hanımefendi sormuş bende benimkisi nasıl olduğunu anlattım bunu yargılamak sorgulamak veya alkışlamak size düşmezben ailemi her zaman gururlandım ve üstüne benim üniverstem bitmişti zaten altını çiziyorum almanyada yaşıyordum dedim üniversteyi aklını kullan 18 ile bitir şimdi eşimi de getirdim almanyaya ohh ailemde oğlu gibi seviyor! Her zaman anne baba doğru olacak diye birşey yok! Ailem ailesini duyumlara göre yargıladı ondan adam olmaz dedi şimdi ise her işe koşan ise de eşim! Ben o adamı tanıdım ve bu benim kararımdı annem babam ön yargılıydı şimdi onlarda pişman anlata bildim bayan çok bilmiş
İyi stalklamışsın beni21 yasinda çocuğun bana yazdiklarina bak. Goz kirpan emoji falan
Adinin uzerine dokununca 21 yasinda oldugun yaziyor. Biraz once kullanici bilgilerine baktim. Izmirde yaşayan, yuksek lisans mezunu bir ev hanımıymışsın.İyi stalklamışsın beni
Kendini yeniden kayıt ettir bakalım almanya seçenekler arasında var mı cahilAdinin uzerine dokununca 21 yasinda oldugun yaziyor. Biraz once kullanici bilgilerine baktim. Izmirde yaşayan, yuksek lisans mezunu bir ev hanımıymışsın.21 yasinda yuksek lisans mezunu aynen kocaya kaçma dalinda