- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Kacma dendi çoğu kişide demeye devam ediyor evet. Ama malesef ki kötü bi yol kötü bi seçenek olabilir farkindayim evet. Ama işte kimler neler yaşiyo barişma durumlari falan o kisim için yazdim mevzu başka yerlere gitti
Barisma durumundan öte gerçekten sana korkunç bir hayat sunarsa ne yapacaksin? Barışmış olsan ne fayda basina bela olur. Bu ulkede her gün kadinlar ölüyor. Habersiz misin?Kacma dendi çoğu kişide demeye devam ediyor evet. Ama malesef ki kötü bi yol kötü bi seçenek olabilir farkindayim evet. Ama işte kimler neler yaşiyo barişma durumlari falan o kisim için yazdim mevzu başka yerlere gitti
Bu arada yatalak babası varmış çocuk ailesiyle.mi ugrassin sizinle.mi?
O annesi ha deyince gidecek
Belki siz tatil dusunurken o babasina gitmeyi dusunecek
Neden gidiyorsun, onceligin benim diye kendinizi paralayacaksiniz, o da ailemi yalniz mi bırakayım diyecek
Ben senin gibi ailesini silen biri degilim diyecek
Bunlar sizi kirmayacak mi?
Nasilsa gidecek yeri yok deyip koca ve kayın aile daha beterlerini yapacak.Yarın birgün ailemle beraber oturacağız derse ne olacak
Ona da razi demek ki...Yarın birgün ailemle beraber oturacağız derse ne olacak
Attiğinizi okucam öncellikle. Peki şöyle düsünün empati yapin sizinde bakmak zorunda oldugunuz biri olsa babaniz mesela bakmicak misiniz? Başka hayatiniz olamaz mi yada. Ben ailemede dedim sizin başiniza birşey geldiğinde kardeşim bakicak sizede dedim. Babasinin hasta olmasi onun tercihi degil malesef
Nasilsa gidecek yeri yok deyip koca ve kayın aile daha beterlerini yapacak.
Ona da razi demek ki...
Üzgünüm uyarilari kaale almayan bir kardesimiz var ama bu kafayla daha cok konu acar buraya
Kendisiyle ayni yastayim. Hadi beni bizi dinlemiyor. Sizin görmüş geçirmişliginiz var. Bize kulak kapiyorsa bile sizi dinlemeli. Ama tam tersi bir halde. Koşa koşa ateşe yürüyor.Kesinlikle neler yaşayacak belkide
Bunu yaşamaması için tavsiyeler veriyoruz.
Sevgiliniz iki aileyi birden nasıl geçindirecek gerçekten, yoksa aynı eve mi gideceksiniz?Annemin istememe sebebi 1. Si memur olmamasi annem biraz hava civa işlerini sever. 2. Ise erkek arkadaşimin babasi felcli hasta yatalak adam. Arkadaşimda doğal olarak ailesine bakiyo. Annem o ailesine bakiyo sana nasi bakicak diye diretti. Ama ağir basan sebep 1. Sebep daha çok. Bizim evde kararlari annem verir babam hep anneme sorar babam ilimli olsa bile annem araya hertürlu girer. Bu benim içim evden bir kaçamak degil istedigim sevdigim ve guvendigim icin. Evden kaçma kurtulma gibi bi düsüncem olsa girerim bi işe üni mezunuyum iş istedigim zaman bulabiliyorum. Işe girer kaçardim. Sonu inşallah iyi olur diyelim
Kendisiyle ayni yastayim. Hadi beni bizi dinlemiyor. Sizin görmüş geçirmişliginiz var. Bize kulak kapiyorsa bile sizi dinlemeli. Ama tam tersi bir halde. Koşa koşa ateşe yürüyor.
Evet ben de üzüldüm ablanin uslubu kizim/evladim/cocugum şeklinde olmasina rağmen konu sahibesi ters cevap verdiKendisiyle ayni yastayim. Hadi beni bizi dinlemiyor. Sizin görmüş geçirmişliginiz var. Bize kulak kapiyorsa bile sizi dinlemeli. Ama tam tersi bir halde. Koşa koşa ateşe yürüyor.
Kacma dendi çoğu kişide demeye devam ediyor evet. Ama malesef ki kötü bi yol kötü bi seçenek olabilir farkindayim evet. Ama işte kimler neler yaşiyo barişma durumlari falan o kisim için yazdim mevzu başka yerlere gitti
Bu hikâyede yanan doğacak cocuklar olacakArtık torun sahibi bir kadınım bende,o kadar hayat tecrübelerimiz var yaşadık gördük.
Bizim görevimiz gençlerimize doğru yolu gösterip yanlış yapmalarını engellemektir.
Kendi keyfi bilir,ister dikkate alır ister kulak arkası yapar tercih onun hayat onun.
Evet ben de üzüldüm ablanin uslubu kizim/evladim/cocugum şeklinde olmasina rağmen konu sahibesi ters cevap verdi
Ben evli bile degilim hadi benimkisi dıştan yorum ama artik torun sahibi olmus, neredeyse annemiz yasindaki bir insanin hayat tecrübesi ile.verdigi tavsiyeleri dinlese bari