Kaçarak evlenenler yardim 😔

Barışma kısmı kaç kadına kısmet oluyor acaba bide bunu düşün.
En kötüsü nedir biliyormusun,ileride kavga ettiğin zaman bunun yüzüne tokat gibi vurulmasıdır.
Sen sus konuşma sen kaçtın geldin herşeye katlanacaksın mecbursun derler.
Hem eş,hem ailesi yapar bunu,bu konuları çok okuduk buradan.
Umarım bir ders çıkartırsın bu sözlerden.

Kaçmak ne kadar küçük düşürücü bir eylem farkında değilsiniz sanırım.

Sizin o ailenizi hiçe saydığınız sevgiliniz, kendi ailesine toz kondurur mi herhangi bir konuda?

Sevgiliniz sizi gerçekten sevse ailenizi ikna etmeye uğraşır, farklı yollar dener.

Zaten karar vermişsiniz 25 yaşında kaçarak evlenmek gibi birşeyi kendize yakıştıyorsanız ne desek anlamsız

Barisma durumundan öte gerçekten sana korkunç bir hayat sunarsa ne yapacaksin? Barışmış olsan ne fayda basina bela olur. Bu ulkede her gün kadinlar ölüyor. Habersiz misin?

Bu arada yatalak babası varmış çocuk ailesiyle.mi ugrassin sizinle.mi?
O annesi ha deyince gidecek
Belki siz tatil dusunurken o babasina gitmeyi dusunecek
Neden gidiyorsun, onceligin benim diye kendinizi paralayacaksiniz, o da ailemi yalniz mi bırakayım diyecek
Ben senin gibi ailesini silen biri degilim diyecek
Bunlar sizi kirmayacak mi?

Yarın birgün ailemle beraber oturacağız derse ne olacak

Bir de evlenme konusunda netsiniz, buraya neden konu actiniz o zaman?
Kaçarak evlenenlerin mutlu hikayelerinden destek almak icin mi?
Ustte de yazdim herkesin hikayesi farklı, aile dinamikleri de farkli.
Annenizle ilgili sorunlari çözmeden hic bir konuda adim.atmayin
Bu psikolojik bir durum. Emin olun siz de ya anneniz gibi olursunuz ya da tam tersi onun gibi olmayayim derken yine hatalı yollara gireceksiniz ama hic biri saglikli olmayacak maalesef

benim eşimin annesi rahatsız yatalak değil ama takipli bi hasta ve evet oglu olarak eşim bakıyor yani biz..
eşimin kendisinden büyük ablalari abisi var her zaman bizde kalmaz kv ama digerlerine de gider..ama sende böyle bir şans yok..
kendi ailesinin bakımını ustlenen ve senin ailen ile aranin acilmasini önemsemeyen erkek arkadasin büyük olmasi sebebiyle ömrü yettigince ailesine bakmakla yükümlü.
bize soracagina sen kendine sor..boyle bi hayata ne kadar katlanabileceksin..tahammül edebilecek misin.
nereye kadar ve bu bilinmezlik uğruna ailene sırt çevirmene değer mi?
kacayim sonra affederler düşüncesi var ise kendi zevkin için ailenin başıni öne eğmek bencillik hatta daha kötüsü arsizlik değil mi?
Babanin annenin bunu kaldirabilecegi sağlıklarinin bozulmayacaginin garantisini de veriyor mu o sevgili?
ve sen ona beni seviyorsan ailen görüşme babani yoksay de bakalim ne diyecek?

Sevgiliniz iki aileyi birden nasıl geçindirecek gerçekten, yoksa aynı eve mi gideceksiniz?

Kendi ailesinin tüm sorumluluğunu alan sizden ise ailenize sırt dönmenizi isteyecek kadar bencil bir adamın peşinden kaçın gidinde görün dünya kaç bucak.

O dert yandığınız anneniz ne kadar haklı göreceksiniz de geç olacak.

Kendisiyle ayni yastayim. Hadi beni bizi dinlemiyor. Sizin görmüş geçirmişliginiz var. Bize kulak kapiyorsa bile sizi dinlemeli. Ama tam tersi bir halde. Koşa koşa ateşe yürüyor.

Artık torun sahibi bir kadınım bende,o kadar hayat tecrübelerimiz var yaşadık gördük.
Bizim görevimiz gençlerimize doğru yolu gösterip yanlış yapmalarını engellemektir.
Kendi keyfi bilir,ister dikkate alır ister kulak arkası yapar tercih onun hayat onun.

Kendisiyle ayni yastayim. Hadi beni bizi dinlemiyor. Sizin görmüş geçirmişliginiz var. Bize kulak kapiyorsa bile sizi dinlemeli. Ama tam tersi bir halde. Koşa koşa ateşe yürüyor.
Evet ben de üzüldüm ablanin uslubu kizim/evladim/cocugum şeklinde olmasina rağmen konu sahibesi ters cevap verdi
Ben evli bile degilim hadi benimkisi dıştan yorum ama artik torun sahibi olmus, neredeyse annemiz yasindaki bir insanin hayat tecrübesi ile.verdigi tavsiyeleri dinlese bari

beni cigneyen yok sayan benim rizami gozetmeyip nasil olsa barışırım diye kaba olacak ama bi adamin altina yatan sonra ben evlendim artik diyen bi kızım olmaz inşallah ölsemde affetmem..hakkimi da helal etmem..
yazık o anne babaya siz kafaya koymuşsunuz bile..

Bu hikâyede yanan doğacak cocuklar olacak

Ben hep ılımlı yazarım genelde,örnekler veririm hayatla ilgili birşeyler kapar belki diye.
Damarımda basılırsa alcakları cevp bu kadar sakin olmaz.
Kendi tercihi artık,ileride pişmanlık yaşayacağı zaten aşikar buna engel olmak adına tavsiye edebilirim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…