Heee çok kolay ya canım sıkıldı benimde burda öyle konu açtim zaten dimi.Kafaya koydun yani eylül'de kesin kaçacan..
Öyle kaçmayı kolay f,lan zanned,yorsun sen herhalde evlat..
Konuş abla...Kafaya koydun yani eylül'de kesin kaçacan..
Öyle kaçmayı kolay f,lan zanned,yorsun sen herhalde evlat..
Heee çok kolay ya canım sıkıldı benimde burda öyle konu açtim zaten dimi.
Annemin istememe sebebi 1. Si memur olmamasi annem biraz hava civa işlerini sever. 2. Ise erkek arkadaşimin babasi felcli hasta yatalak adam. Arkadaşimda doğal olarak ailesine bakiyo. Annem o ailesine bakiyo sana nasi bakicak diye diretti. Ama ağir basan sebep 1. Sebep daha çok. Bizim evde kararlari annem verir babam hep anneme sorar babam ilimli olsa bile annem araya hertürlu girer. Bu benim içim evden bir kaçamak degil istedigim sevdigim ve guvendigim icin. Evden kaçma kurtulma gibi bi düsüncem olsa girerim bi işe üni mezunuyum iş istedigim zaman bulabiliyorum. Işe girer kaçardim. Sonu inşallah iyi olur diyelimTamam bakin yine anneniz ket vurmuş peki bu nasil evden gitsin de kurtulayim diyen bir kadin? Hiç oyle bir profil cizmiyor ki anlattıklarınız
Babaniz ilimliydi da neden sonradan hayır dedi ya da çocuğa karsi bakis acisi ne?
Yani ailenizin istememesi ile ilgili net bir cevap alamadim
Sadece annenizle.sorununuz var, babanızla araniz cok iyi babaniz da iyi bir baba anlattığınız kadariyla. Eee bu adamin ailenizin önüne gecmesi icin sebep ne?
Baskalarinin deneyimleri bize dersler öğretir, fikir olur. Ama burada konu evlilik. Herkesinki birbirinden farklı. Cok severek evlenenler bile kötü olup bosanabiliyor. Ya da cok sevmeden evlenip sonradan mutlu olanlar da var. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Kacanlarin çoğu 20 yas öncesi oluyor ve mutlu olanlarin sayısı mutsuz olanlarin belki onda biridir.
Kacma olayindan ziyade, düzgün bir evlilik icin elinizden geleni yapin. Yarin esinizle sorun yasasaniz yine siginacaginiz liman, anne babaniz olacaktır.
Konuş abla...
Bu kardeşimiz kafaya koymus zaten yanci ariyor
Yaa ben 34 yasinda evlilige bu kadar basit bakamazken, bazıları direkt aileyi cigneyip kocaya gitme planlari yapıyor!
Babam baba gibi baba çok şükür hiç birseyimi eksik etmedi. Ama annemle 2 yabanciyiz oda beni sevmedigini istemedigini zaten görebiliyorum. Belki ben uyduruyorum abartiryorum sanabilirsiniz ama dişardan başka kişilerden bu kelimeyi çok duydum. Üvey misin ki aceba diye. Babam da kötü biri olsa çokdan gitmiştim ama babam için üzülüyorum babam affeder inşallah diyorum
Benin yanima yanci aramak değil derdim. Bi işe baş koydum sadece tecrübelerini ögrenmek. Sanki yanci arayipda kaçinn heyyyy herkez kaçsin diyorum valla alemsiniz.Konuş abla...
Bu kardeşimiz kafaya koymus zaten yanci ariyor
Yaa ben 34 yasinda evlilige bu kadar basit bakamazken, bazıları direkt aileyi cigneyip kocaya gitme planlari yapıyor!
Önce saygılı ol,sonra konuşmana dikkat et
Konuşma tarziniza bir siz bakin bence. Dalga geçerek konuşanla bende ayni dilden konuşurum. Iyi gelen olduda ters mi cevap verdik?
Annemin istememe sebebi 1. Si memur olmamasi annem biraz hava civa işlerini sever. 2. Ise erkek arkadaşimin babasi felcli hasta yatalak adam. Arkadaşimda doğal olarak ailesine bakiyo. Annem o ailesine bakiyo sana nasi bakicak diye diretti. Ama ağir basan sebep 1. Sebep daha çok. Bizim evde kararlari annem verir babam hep anneme sorar babam ilimli olsa bile annem araya hertürlu girer. Bu benim içim evden bir kaçamak degil istedigim sevdigim ve guvendigim icin. Evden kaçma kurtulma gibi bi düsüncem olsa girerim bi işe üni mezunuyum iş istedigim zaman bulabiliyorum. Işe girer kaçardim. Sonu inşallah iyi olur diyelim
Benin yanima yanci aramak değil derdim. Bi işe baş koydum sadece tecrübelerini ögrenmek. Sanki yanci arayipda kaçinn heyyyy herkez kaçsin diyorum valla alemsiniz.
Ben gidiyim mi gitmeyim mi diye sormadim.Tecrübe d,yorsunda o kadar kişi yazmış kaçma diye,daha ne duymak istiyorsun anlayamadık..
Ben gidiyim mi gitmeyim mi diye sormadim.
Attiğinizi okucam öncellikle. Peki şöyle düsünün empati yapin sizinde bakmak zorunda oldugunuz biri olsa babaniz mesela bakmicak misiniz? Başka hayatiniz olamaz mi yada. Ben ailemede dedim sizin başiniza birşey geldiğinde kardeşim bakicak sizede dedim. Babasinin hasta olmasi onun tercihi degil malesefannen hakli.
yatalak baba ve 2 kardeşin sorumlulugu varken sen o adamın nasil A plani olacaksin ???
onceligi baba, annesi ve kardesleri bunu görmemek için insanin cidden akıl fikir noksani olması gerekir.
kaçarak hayatini bitiren bir hikaye..okumak istersin belki..zira seninde sonun farkli olmaz..kacarak değerini sen belirliyorsun çünkü.
Çok yoruldum
Merhaba arkadaşlar buraya derdimi anlatacak hiç kimsem olmadiıgi için yalniz biri oldugum icin yazıyorum fikir alma amaçli ya da içimin ferahlaması için yaşım daha 20 Allah ömür verirse yaşamam gereken uzun güzel bir hayat var önumde ama yaşayamıyorum çok mutsuzum yalnizim çaresizim. Boynumu...www.kadinlarkulubu.com
Ben gidiyim mi gitmeyim mi diye sormadim.
Kacma dendi çoğu kişide demeye devam ediyor evet. Ama malesef ki kötü bi yol kötü bi seçenek olabilir farkindayim evet. Ama işte kimler neler yaşiyo barişma durumlari falan o kisim için yazdim mevzu başka yerlere gittiSen yardım istedin düşüncelerini öğrenmek adına değilmi.
Neler yazıldı sana kaçma dendi demi.
Aynen değil işte. Gözüm daha yeni açildi. Bu yaşima kadar aileme nasil yaranirim diye düşünmekle geçti. Sonuç yaranamadim hiç bir sekilde. O yüzden bundan sonrasi benim kararim kotude olsa malesefkacanlara evlilik nasil nasil affetti aileniz diye soruyorsun o vakit.
bu kadar insan hayatini mahvetme bekle ailenin başıni öne eğme baba evinden o sekilde çıkma diyor..orali olma ama kaç hayatim ben kactim mutluyum diyene begeniler tesekkurler..
24 yaş cahil cuhela yaşı da değil oysa..
Eee girin ise çıkın ayri eve.Annemin istememe sebebi 1. Si memur olmamasi annem biraz hava civa işlerini sever. 2. Ise erkek arkadaşimin babasi felcli hasta yatalak adam. Arkadaşimda doğal olarak ailesine bakiyo. Annem o ailesine bakiyo sana nasi bakicak diye diretti. Ama ağir basan sebep 1. Sebep daha çok. Bizim evde kararlari annem verir babam hep anneme sorar babam ilimli olsa bile annem araya hertürlu girer. Bu benim içim evden bir kaçamak degil istedigim sevdigim ve guvendigim icin. Evden kaçma kurtulma gibi bi düsüncem olsa girerim bi işe üni mezunuyum iş istedigim zaman bulabiliyorum. Işe girer kaçardim. Sonu inşallah iyi olur diyelim
Yoo alem degilim bence cevap yazarken biraz daha üslubunuza dikkat edebilirsinizBenin yanima yanci aramak değil derdim. Bi işe baş koydum sadece tecrübelerini ögrenmek. Sanki yanci arayipda kaçinn heyyyy herkez kaçsin diyorum valla alemsiniz.