Kaçarak evlenenler yardim 😔

Aile her şeyi görür.Aileni dinle.Neden vermek istemiyorlar?

Annemin istememe sebebi 1. Si memur olmamasi annem biraz hava civa işlerini sever. 2. Ise erkek arkadaşimin babasi felcli hasta yatalak adam. Arkadaşimda doğal olarak ailesine bakiyo. Annem o ailesine bakiyo sana nasi bakicak diye diretti. Ama ağir basan sebep 1. Sebep daha çok. Bizim evde kararlari annem verir babam hep anneme sorar babam ilimli olsa bile annem araya hertürlu girer. Bu benim içim evden bir kaçamak degil istedigim sevdigim ve guvendigim icin. Evden kaçma kurtulma gibi bi düsüncem olsa girerim bi işe üni mezunuyum iş istedigim zaman bulabiliyorum. Işe girer kaçardim. Sonu inşallah iyi olur diyelim

Konuş abla...
Bu kardeşimiz kafaya koymus zaten yanci ariyor
Yaa ben 34 yasinda evlilige bu kadar basit bakamazken, bazıları direkt aileyi cigneyip kocaya gitme planlari yapıyor!

Burada öyle yancı f,lan bulamaz,düşüncesinin ynlış olduğunu bir çok arkadaş söyledi zaten.
Kaçarak evlenenler bile yanlış olduğunu anlatmışlar ne güzel..

bak sana kacarak evlenen mahvolan bir hayat hikayesi atiyorum..
Allah akil fikir versin.

Konuş abla...
Bu kardeşimiz kafaya koymus zaten yanci ariyor
Yaa ben 34 yasinda evlilige bu kadar basit bakamazken, bazıları direkt aileyi cigneyip kocaya gitme planlari yapıyor!
Benin yanima yanci aramak değil derdim. Bi işe baş koydum sadece tecrübelerini ögrenmek. Sanki yanci arayipda kaçinn heyyyy herkez kaçsin diyorum valla alemsiniz.

S Sevooooo sana tavsiyem asla kaçma kocayı her yerde bulursun ama anayı babayı bulamazsın. Bir çok değerli hocamı dinledim annenin babanın rahatsız olduğu şeylerde ısrarcı olmayın diyorlar. Bilmiyorm tabiii karar yine sizin

annen hakli.
yatalak baba ve 2 kardeşin sorumlulugu varken sen o adamın nasil A plani olacaksin ???
onceligi baba, annesi ve kardesleri bunu görmemek için insanin cidden akıl fikir noksani olması gerekir.
kaçarak hayatini bitiren bir hikaye..okumak istersin belki..zira seninde sonun farkli olmaz..kacarak değerini sen belirliyorsun çünkü.

Attiğinizi okucam öncellikle. Peki şöyle düsünün empati yapin sizinde bakmak zorunda oldugunuz biri olsa babaniz mesela bakmicak misiniz? Başka hayatiniz olamaz mi yada. Ben ailemede dedim sizin başiniza birşey geldiğinde kardeşim bakicak sizede dedim. Babasinin hasta olmasi onun tercihi degil malesef

Ben gidiyim mi gitmeyim mi diye sormadim.

kacanlara evlilik nasil nasil affetti aileniz diye soruyorsun o vakit.
bu kadar insan hayatini mahvetme bekle ailenin başıni öne eğme baba evinden o sekilde çıkma diyor..orali olma ama kaç hayatim ben kactim mutluyum diyene begeniler tesekkurler..
24 yaş cahil cuhela yaşı da değil oysa..

Sen yardım istedin düşüncelerini öğrenmek adına değilmi.
Neler yazıldı sana kaçma dendi demi.
Kacma dendi çoğu kişide demeye devam ediyor evet. Ama malesef ki kötü bi yol kötü bi seçenek olabilir farkindayim evet. Ama işte kimler neler yaşiyo barişma durumlari falan o kisim için yazdim mevzu başka yerlere gitti

Aynen değil işte. Gözüm daha yeni açildi. Bu yaşima kadar aileme nasil yaranirim diye düşünmekle geçti. Sonuç yaranamadim hiç bir sekilde. O yüzden bundan sonrasi benim kararim kotude olsa malesef

Eee girin ise çıkın ayri eve.
Neden illa evlilik?
Siz hala annenize takilisiniz
Ee anneniz memur istiyor ama adam memur degil, nolmus?
Bakin bu bile evladınin hayatı rahat olsun, issizlik parasızlık cekmesin dusuncesidir. Tamam ifade edis tarzi olumsuz görünebilir ama anneniz sizi düşünüyor.
Lütfen siz bir psikolog ile.gorusun.
Annenizle alakali sorunlari asmaya calisin.
Benin yanima yanci aramak değil derdim. Bi işe baş koydum sadece tecrübelerini ögrenmek. Sanki yanci arayipda kaçinn heyyyy herkez kaçsin diyorum valla alemsiniz.
Yoo alem degilim bence cevap yazarken biraz daha üslubunuza dikkat edebilirsiniz
Yanci arıyorsunuz dediğim tam olarak bu zaten
Ben kaçtım mutluyum diyenleri yokluyorsunuz
Neden bu ise bas koydunuz?
Evlenmek zorunda mısınız?
Bu adamdan nasil bu kadar eminsiniz?
Babanız yaninizdaysa evlenin ama onun rızasını almadan evlenmeyin derim. Bakın baba kız arasındaki iliski cok farklidir, onu yikmayin. Aynı zamanda babalarin kalbi kizlarina karsi hassas olur. Cabuk kırılırlar, üzülürler de güçsüz gorunmemek icin yansitmazlar. Ne olursa olsun "arkamda dağ gibi babam var" diyebiliyorsaniz, o dağı kendi elinizle yıkmayin. Kacmayi isteme sebepleriniz cidden ici boş sebepler. Es adayinizin bakis acisi ne? Evlenince nasil olacak konuştunuz mu?
Ayrıca tek care evlilik mi?
Inanin insanlar her türlü vaatte bulunur ama o sözler tutulmaya geldigi zaman yan cizerler. Yaşamadan bilemezsiniz.
Evlenin size en fazla 1 sene veriyorum, pismanim esim beni ailesine ezdiriyor babami özlüyorum diye konu acarsiniz. Dilerim böyle olmaz ama bende bu izlenim olustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…