Kaçarak evlenenler yardim 😔

Bir sene sonra barıştık düğünüme gelmediler bebeğim oldu öyle geldi annem ama hep bir huzursuzluk var annem sindiremiyor bu aileyi hani derler ya sanki ailelermi evleniyor tamda öyle aileler evleniyor bence tamam rızası. Olupda telli duvaklı çıkan ama geçinemeyen bir çok insan var doğru ama rıza olunca daha başka olur bence
Evet haklisiniz ben gerçekden herşeyin farkindayimda işte. Ama 1 senede baya çokmuş. Baya görüşmemişsiniz ya. Hayirlisi olsun insallah hep mutlu olursunuz😇

Bu süreçte çok yıpranıyorsunuz doğru değil yinede bildiğinizi yapin ben yaptım başka genç kızlar yapmasın benimde şimdi kızım var tüm samimiyetimle yazıyorum yapmayın ne olur ailenize yaşatmayın bunu

Ailenizde geri nasil bariştiniz nasil oldu aceb 😊
Annem zaten dayanamadı 1 hafta sonra aradı kayınvalidemlerde barışın annenler almanyaya dönecek ellerini öpün küs gitmesinler dediler herkes toplandı büyüklerimizin ellerini öptük affettiler, ki bide benim babam birdaha konuşmam demişti ama beni görünce dayanamadı elini öptürmedi hemen iki üç laf soktu tabii ki ama zamanla aramız eskisi gibi oldu annem yol yakın hala döne bilirsin almanyaya gide biliriz seneye söz düğününüzü yapcaz dediler ama kararlıydım tabii abim 1 yıl konuşmadı o da hamile kalınca konuşmaya başladı tabii yiğeni doğunca dünyalar onun oldu ☺️☺️

Evet haklisiniz ben gerçekden herşeyin farkindayimda işte. Ama 1 senede baya çokmuş. Baya görüşmemişsiniz ya. Hayirlisi olsun insallah hep mutlu olursunuz😇
İnşanlah sende çok mutlu olursun sevenleri neden vermezler ki insanları bazı şeylere neden mecbur bırakırlar

Annem ben gidiyim diye gözümün içine bakiyor. Tek takildigim babam işte. Bilmiyorum olmadi son kez bir daha konuşurum. En azindan içim biraz daha rahatlar galiba. Tesekkur ederim
Annenizle ilgili sorunu onunla birebir çözün
Ama anneniz sebebiyle de pisman olacağınız bir sey yapmayin
Evlilik ailedeki sorunlardan kurtulmak icin bir çözüm yolu degil
Şayet sizin icin doğru adamsa, gelir ailesiyle hersey usulüne gore olur, cicek çikolata alip.ailecek.gelirler isterler.
Neden böyle katisiniz ailenize karsi ve sırf bu yuzden geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsunuz?
Daha dün izledim, Psikolog Tülay Kök bir videosunda annemden nefret ediyorum diyen birine cevap vermis.
Demis ki: anneniz bildiğini yapmis belki o da ailesinden öyle gördü. O sevmeyi bilmiyorsa siz sevin, sevgiyi öğretin/gösterin. Uzak durmayı seçebilirsiniz sizi asagi çekiyorsa, mesafe koyar ilişkinize es verirsiniz. Ama yine de sevgiyi yasayan siz olun.
O videoyu bulup izlemenizi tavsiye ederim. Annenizle.ilgili sorunlari sizden baskasi çözemez. Kaçmak da sizi daha mutlu edecek diye bir sey yok.
Evli degilim ama sizden neredeyse on yas büyük biri olarak diyebilirim ki, evlenmek icin çok emin olmak gerekiyor. Ha bazi insanlar "aman canım anlasamazsam bosanirim" diyebilir. Ama burada oyle hikayeler var ki bosanmak isteyip bosanamamak bile bir dert olabiliyor kimi zaman. O yüzden acele karar vermeyin, iyi düşünün, aileniz de razi gelirse telli duvakli evinizden çıkar yuvanizi kurarsiniz.

Annem zaten dayanamadı 1 hafta sonra aradı kayınvalidemlerde barışın annenler almanyaya dönecek ellerini öpün küs gitmesinler dediler herkes toplandı büyüklerimizin ellerini öptük affettiler, ki bide benim babam birdaha konuşmam demişti ama beni görünce dayanamadı elini öptürmedi hemen iki üç laf soktu tabii ki ama zamanla aramız eskisi gibi oldu annem yol yakın hala döne bilirsin almanyaya gide biliriz seneye söz düğününüzü yapcaz dediler ama kararlıydım tabii abim 1 yıl konuşmadı o da hamile kalınca konuşmaya başladı tabii yiğeni doğunca dünyalar onun oldu ☺️☺️
Yaaa senin adina gerçekden çok sevindim. Insallah benim sonumda öyle olur. Hemen çagirirlar diye düsünüyorum ama tabiki hiç belli olmaz. Tesekkur ederim 😇

İnşanlah sende çok mutlu olursun sevenleri neden vermezler ki insanları bazı şeylere neden mecbur bırakırlar
Babam çocugu çok iyi taniyor ve ben konuyu açmadan önce çocugu hep övüyorsu gerçekden ama malesef annem decreye girince herşey değisti. Babam ilimli aslindada ikna edemedim. Sonu ne olur bilmiyorum

Ben 19 yaşındaydım cahildim senin yaşın da büyük müş inşanlah kaçmak kelimesinden nefret etmezsin benim gibi hayırlısı olsun hakında

Annenizle ilgili sorunu onunla birebir çözün
Ama anneniz sebebiyle de pisman olacağınız bir sey yapmayin
Evlilik ailedeki sorunlardan kurtulmak icin bir çözüm yolu degil
Şayet sizin icin doğru adamsa, gelir ailesiyle hersey usulüne gore olur, cicek çikolata alip.ailecek.gelirler isterler.
Neden böyle katisiniz ailenize karsi ve sırf bu yuzden geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsunuz?
Daha dün izledim, Psikolog Tülay Kök bir videosunda annemden nefret ediyorum diyen birine cevap vermis.
Demis ki: anneniz bildiğini yapmis belki o da ailesinden öyle gördü. O sevmeyi bilmiyorsa siz sevin, sevgiyi öğretin/gösterin. Uzak durmayı seçebilirsiniz sizi asagi çekiyorsa, mesafe koyar ilişkinize es verirsiniz. Ama yine de sevgiyi yasayan siz olun.
O videoyu bulup izlemenizi tavsiye ederim. Annenizle.ilgili sorunlari sizden baskasi çözemez. Kaçmak da sizi daha mutlu edecek diye bir sey yok.
Evli degilim ama sizden neredeyse on yas büyük biri olarak diyebilirim ki, evlenmek icin çok emin olmak gerekiyor. Ha bazi insanlar "aman canım anlasamazsam bosanirim" diyebilir. Ama burada oyle hikayeler var ki bosanmak isteyip bosanamamak bile bir dert olabiliyor kimi zaman. O yüzden acele karar vermeyin, iyi düşünün, aileniz de razi gelirse telli duvakli evinizden çıkar yuvanizi kurarsiniz.
Ailesini toplayip geldi. Hatta babamla telefonda konuştu erkek arkadaşim. Babam gerçekden ilimliydi. Annem neler dedi neler. Ve ben anneme gerçekden yanaşmaya çalistim ve bana bi kere iyi davrandimi zaten yumuşuyorum çunki içimde anne kavrami boş iyi davransa belki bi umut doldururum diye hep çabaladim gerçekden. Ama olmadi olmuyo beni gerçekden sevmiyor. Komşulara beni kötülüyo evde afedersiniz it gibi çalisiyorum ne diyosa topla yerlestir sil supur yemek yap hep yaranmaya çalistim. Dişimden ameliyat oldum agzimda 4 dikiş gerçekden yemin ediyorum hastaneden geldim ev süpürdüm agzim şiş zonluya zonkuluya o evi süpürüceksin. Yaa belki bazilarini, ne varki bunda der ama daha bundan beter neler neler.

Annem zaten dayanamadı 1 hafta sonra aradı kayınvalidemlerde barışın annenler almanyaya dönecek ellerini öpün küs gitmesinler dediler herkes toplandı büyüklerimizin ellerini öptük affettiler, ki bide benim babam birdaha konuşmam demişti ama beni görünce dayanamadı elini öptürmedi hemen iki üç laf soktu tabii ki ama zamanla aramız eskisi gibi oldu annem yol yakın hala döne bilirsin almanyaya gide biliriz seneye söz düğününüzü yapcaz dediler ama kararlıydım tabii abim 1 yıl konuşmadı o da hamile kalınca konuşmaya başladı tabii yiğeni doğunca dünyalar onun oldu ☺☺
Marifet gibi bi de gülücükler falan🙄

Konu sahibi arkadas kendini destekleyecek yorumlar bekliyor gördüğüm kadariyla ki tüm sayfalari okumadim. Çünkü bana bile verdigi cevapta kararini destekleyici seyler aramis hissi var.
Ben yapcağimin destegini beklemiyorum. Iyi bir sey olmadigini bende biliyorum. Sadece benim durumumda olanlar ne oldu nasil oldu mevzum o.

Ben almanyada yaşamama rağmen, herşey elimin altında olmasına rağmen, ailemin bana o kadar değer vermesine rağmen.. at binmekse at binmeye götürürlerdi bağlama kursuna götürüyorlardı dans grubuna katılıyordum istediğim herşeyi yapıyorlardı ona rağmen sevdiğim ile kaçtık türkiyede kalıyordu ailem istemedi hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım çok seviyorum 🥰🥰
Asil marifet buradaymis alkışlaarrr👏👏👏 yasina sonradan baktim. Bütün bunlar 18 19 yasinda yasanmis. Gerçekten inanilmaz. Birçoğumuz bu yaslarda üniversiteye baska sehre gitmenin heyecanını yasarken sizler kocaya gitmenin heyecanını yasamissiniz. Ailenize cok üzüldüm. Size her imkani sağlayan nehir gibi akıtan insanlari yüzüstü birakmissiniz. Bir de piskin piskin yine olsa yine yaparim diyorsunuz. Anneniz olmak istemezdim. Allah sizin gibi cocuk verecekse vermesin. Yillarca evlat diye aglatsin daha iyi.

Son düzenleme:
Bu süreçte çok yıpranıyorsunuz doğru değil yinede bildiğinizi yapin ben yaptım başka genç kızlar yapmasın benimde şimdi kızım var tüm samimiyetimle yazıyorum yapmayın ne olur ailenize yaşatmayın bunu
Sizin eşinizle ve kendi ailenizle araniz nasil şimdi.

Ailesini toplayip geldi. Hatta babamla telefonda konuştu erkek arkadaşim. Babam gerçekden ilimliydi. Annem neler dedi neler. Ve ben anneme gerçekden yanaşmaya çalistim ve bana bi kere iyi davrandimi zaten yumuşuyorum çunki içimde anne kavrami boş iyi davransa belki bi umut doldururum diye hep çabaladim gerçekden. Ama olmadi olmuyo beni gerçekden sevmiyor. Komşulara beni kötülüyo evde afedersiniz it gibi çalisiyorum ne diyosa topla yerlestir sil supur yemek yap hep yaranmaya çalistim. Dişimden ameliyat oldum agzimda 4 dikiş gerçekden yemin ediyorum hastaneden geldim ev süpürdüm agzim şiş zonluya zonkuluya o evi süpürüceksin. Yaa belki bazilarini, ne varki bunda der ama daha bundan beter neler neler.
Tamam bakin yine anneniz ket vurmuş peki bu nasil evden gitsin de kurtulayim diyen bir kadin? Hiç oyle bir profil cizmiyor ki anlattıklarınız
Babaniz ilimliydi da neden sonradan hayır dedi ya da çocuğa karsi bakis acisi ne?
Yani ailenizin istememesi ile ilgili net bir cevap alamadim
Sadece annenizle.sorununuz var, babanızla araniz cok iyi babaniz da iyi bir baba anlattığınız kadariyla. Eee bu adamin ailenizin önüne gecmesi icin sebep ne?

Ben yapcağimin destegini beklemiyorum. Iyi bir sey olmadigini bende biliyorum. Sadece benim durumumda olanlar ne oldu nasil oldu mevzum o.
Baskalarinin deneyimleri bize dersler öğretir, fikir olur. Ama burada konu evlilik. Herkesinki birbirinden farklı. Cok severek evlenenler bile kötü olup bosanabiliyor. Ya da cok sevmeden evlenip sonradan mutlu olanlar da var. Ama istisnalar kaideyi bozmaz. Kacanlarin çoğu 20 yas öncesi oluyor ve mutlu olanlarin sayısı mutsuz olanlarin belki onda biridir.
Kacma olayindan ziyade, düzgün bir evlilik icin elinizden geleni yapin. Yarin esinizle sorun yasasaniz yine siginacaginiz liman, anne babaniz olacaktır.

X