Kaçarak evlenenler yardim 😔

Kacan tanıdığım var
Kadin ailesine bile dememiş sevdigim.var diye direkt adama kaçmış ailecek aradilar sonra evlendigini öğrenince mecbur kabullendiler
Kocasinin memleketine gitmisler kocanin ailesi, kardesler vs herkesin icine gelin gitmis milletin yillarca kahrini cekmis
Kocasi cocuklarina kiziyor ama kendi kardeslerini aile ve çocuklarıyla evinde yatili agirliyor yemek bulasik her sey kadinda, kendinden 10 yas küçük eltilerine bile hizmetcilik yapıyor, adam çocuklarını bile yegenlerine ezdiriyor.
Sonu noldu? Aralarinda sevgi zaten kalmamis, en son saygi da bitti ayrildilar. Hatta adam kadin gitmez nasılsa diye baska kadinlarla da görüşüyordu. Kadin napti? Adami bosadi, kendine hayat kurdu, ilkokul mezunuyken şimdi is yerinde onun lafi geçiyor, patronları bile ağzına bakıyorlar kadının. Evlatlariyla mutlu, cocuklarini büyüttü. Kendi ayakları üzerinde duruyorlar.
Adam.napti, baska bir kadinla nikahsiz yasiyor kadindan da bir çocuğu oldu, ilk esten olan kizlari gelsin de cici anneye baksin beklentisinde, onun haricinde de ne maddi ne manevi yanlarında oldu.
Demem o ki, arkanizda aileniz varsa hic o toplara girmeyin. Kacmak care degil ki zaten 25 yasinda yetiskin bir kadinsiniz. Resmi olarak evlenmenizde bir sakinca olmaz ama babanizla araniz iyiyse onu da kirmayin. Bir bana kizina düşkün olur, basiniza bir sey gelse en cok onun cani yanar.
El oglu geldi de benim el bebek gül bebek baktigim.kizimi üzüyor diye kahrolur. Yazik değil mi o babaya. Annenizle kötüymus araniz diye babadan örnek verdim yoksa eminim anne yüreği de dayanamaz.

Herkes kaçma demiş ama kız kaçayım mı diye sormamış ki inşallah affederler duasına çıkmış çoktan. Herkes kendi bacağından asılır. Çok mutlu da olsan ailene karşı bir defa yüzün düştü mü hep diken üstünde yaşarsın.

Burada o kadar insan size yardımcı olmak amacıyla zaman harcamış. Size kaçma derken, sizin iyiliğinizi düşünmekten başka ne niyeti olabilir bu insanların? Sizin hayatınızı mı kıskanıyorlar?

Dalga geçenler bir kenara, sizin iyiliğinizi düşündükleri için size kaçma diyen insanlar dolu başlık altında. Ve siz onlara çok bilmişler diyerek mi karşılık veriyorsunuz?

Fikir almak istedim sadece diyorsunuz ama verilen fikirlerle ilgilenmediniz bile.
''Neden öyle diyorsunuz, bence şöyle böyle''
''Böyle demişsiniz ama yanlış düşünüyorsunuz''
''Kaçma demişsiniz ama karşı taraf bana şunu bunu dedi''...vs gibi karşı argümanlar bile üretmediniz.
Fikirleri merak etseniz, hoşunuza gitmeyen fikirlerin derinliğine inmek amacıyla soru sorardınız. Ama siz hiç böyle şeyler yapmadınız. Çok da fikir almak istiyormuş gibi durmuyorsunuz o yüzden. Sadece içinizi rahatlatacak bir kaç örnek beklemiştiniz belki de.

Yetişkin bir insansınız, kararınızın sorumluluğunu alacak yaştasınız. Yolunuz açık olsun.

Kaçarak evlenmek asla! Teyzemin bir komşusu var. Kadın kaçarak evlenmiş. Evlerinde huzur diye bir şey yok. Kocası şiddet gösteriyor ve kimse yok yanında. Annesi babası evlatlıktan reddetmiş. Şimdi öyle bir pişanım ki diyor. Kadının yüzüne bile bakmıyorlar. Kaçarak evlenme sakın fjjdksks

Yooo gercekden tek sebep bu. Evde ayri olucak bir olmicak. Napalim memur değil diye konuşmayalim mi istemeyelim mi. Evet günü belli maaşi belli ama çok şükür ki çikar mi eder mi diyebilcegimiz bir iş degil. şöför kendisi Corona bile çalişti.

Ben babamin karşinda ağladim zirladim yalvardim tamam halledicem annenle konuşcaz dedi. Sonu anneme varinca o iş yâş oldu kisaca. Herşeyi yapmasam bu yola cikmazdim

Etrafimda çevremde arkadaşlarimin içinde olsun kimse bana annemden daha zalim olmadi. O yüzden neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapmaylim bence. Ben fazlasiyla bu yaşimda çok şeyi kaldirdim en çokda annemin yaşayipda annesiz kalmak ? Ayni evde yaşayip en uzak 2 insan olmak siz nasi bi duygu biliyomusunuz bilmiyosunuz

Yooo ben kaçicagimi yazdim açik acik nerde kaçmicam demişim ??? Bide kafaniza göre yorumlariniz Allahimm. Kaynanamin evine gidicegim nerde yaziyo nerde demişim bide onu göruyum???? Aynen erkek kitligi var aynen ondan

Şunu yazan birinin kocaya kaçmayı düşünmesi kadar doğal bir şey olamazdı zaten.
Amin sizede

Bişeyleri iza etmeye firsat kalmamiş ki. Millet asmiş kesmiş kafalarina göre senaryo çizmiş. Hizmetci yapan var kötü kötü şeyler söyleyen var. Adam akilli sordum tecrübelerini sadece. Sen çok güzel bişi demişim gibi millet yağdirmiş

Sakın yapma ben yaptım çok pişman olursun sevgi yetmiyor bazı şeylere o an doğru sanıyorsun ama aile rızası olmadığı için zorluklarla başbaşa kalıyorsun başına kalkıyorlar ben 11 senemi verdim çok şükür eşimle mutluyuz ama şu anki aklım olsa asla kaçmazdım sabır ederdim Allah bazı kullarını sabırla sınıyor yapmayın tecrübeyle sabit yaşayarak öğrenmek en kötüsü olmuyor gerçekten bitiş değil yeni sorunların başı oluyor

Annem ben gidiyim diye gözümün içine bakiyor. Tek takildigim babam işte. Bilmiyorum olmadi son kez bir daha konuşurum. En azindan içim biraz daha rahatlar galiba. Tesekkur ederim

Yaa bmiyorumda kaçanla sorunlarla çebelleşiyor kaçmayanda. Tamam kaçinca belki daha çok oluyor ama ne bilim aile rizasiyla evlenenlerinde 10 da 6 si sıkıntılı. Bana göre evlencegin kişi çok önemli arkasina ailesi geliyo tabiki. Ailenizle hemen bariştiniz mi

Ben almanyada yaşamama rağmen, herşey elimin altında olmasına rağmen, ailemin bana o kadar değer vermesine rağmen.. at binmekse at binmeye götürürlerdi bağlama kursuna götürüyorlardı dans grubuna katılıyordum istediğim herşeyi yapıyorlardı ona rağmen sevdiğim ile kaçtık türkiyede kalıyordu ailem istemedi hiç pişman değilim yine olsa yine yaparım çok seviyorum

Ailenizde geri nasil bariştiniz nasil oldu aceb

Bir sene sonra barıştık düğünüme gelmediler bebeğim oldu öyle geldi annem ama hep bir huzursuzluk var annem sindiremiyor bu aileyi hani derler ya sanki ailelermi evleniyor tamda öyle aileler evleniyor bence tamam rızası. Olupda telli duvaklı çıkan ama geçinemeyen bir çok insan var doğru ama rıza olunca daha başka olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…