Kaçarak evlenenler yardim 😔

Bence kaçma fikriniz,annenizde öfkeye sebep olmuş ve kişisel algılamak istemişsiniz.
Göremedikleriniz size anlatılmış ve ısrarla kacmayın denmiş çoğunlukla. Virüsü geçiniz lütfen, emin olsaydınız benzer hayatların sonunu merak etmezdiniz değil mi? İlle de bu adamsa madem tutun elinden getirin ısrarla eve, babanıza saygınız var ve üzmek istemiyorsanız madem oturtun karşısına. Evleniyoruz bilginiz olsun deyiverin. Ondan sonra çıkın gidin. Pişman olmamanızı dileyebilirim sadece

25 yaşındaki bir bireyin bu şekilde hareket etmesi tabiki doğru değil. Yorumların neredeyse çoğunu okudum. Çemkirmenizi gerektiren bir yorum da görmedim. Bir kaç ay sonra pişmanlık konusunu göreceğiz. Bakalım o zaman kime kızacaksınız. Annenize de bu tavrı gösteriyorsanız kadın haklı size karşı olan tutumunda.

Ne desek boş kararını çoktan vermiş umarım pişman olmazsın sen 25 yaşında ne yaptığının farkında olan birisin neyi doğru biliyorsan onu yap ne diyelim inşallah hiçbir zaman bu kadar insan bana kaçma dedi keşke dinleseydim cümlesini kurmaman dileğiyle

Hanımefendi bu zamanda kaçmak mı kalmış ne saçma şey yani başlık parası saçmaysa bu da saçma.Bence kaçmayı savunan yarın öbür gün başlık parasını da savunur.İkisi de CAHİLİYE devrinden kalma şeyler

Aferin sana ..
Daha kendi ailene dayanamıyorsun,karşı tarafın ailesine nasıl dayanacaksın?

Burda seçmelerden bir sürü konu var hiç mi okumadın ?

Dilerim bu yaştan sonra kaldırabileceğin şeyler yaşarsın.

Yapacak bir şey yok kimseyi dinlemiyor çocukta değil kendi bilir artık tek yapacağımız dediklerimizin olmaması onun nadir olan kaçarak mutlu olanlar arasında olması (olmayacak gibi geliyor). İnşallah hata yapıp kaçmaz

Ah saf kız, burdaki kadınlar senin lebinden leblebiyi anlamışlardı zaten. Kaçacağını zaten biliyorduk, bırak şimdi kaçacağım yazmadım da tecrübelerinizi merak ettim de. Al, sayfa sayfa tecrübe yazmışlar, hepsi gözünün ardında kaldı de mi? Kaç sen o kıymetli sevgiline, erkek kıtlığı var zaten (!), kaynana evine gideceksin belli ki, merak etme, kaynana bildirecek sana annenin kıymetini.

Evlilik bir kumar nasıl evlendiğinin hiç önemi yok ama kaçma hayatın hiç eskisi gibi olmuyor kaçma piskoljisi çok kötü sanki bütün hayatın bitmiş başka bir boyuta geçmiş gibi falan.

Birincisi, 25 yaşındaki bir dişi kadın olmuştur artık kendi kararlarını verip evlenebilir buna ",kaçmak " denmesini saçma buluyorum.
İkincisi, anne babalar da insandır her insanın anne de olsa baba da olsa kötüsü vardir. Mantıklı bir sebep sunulmadigi sürece çocuğunun evliligine engel olmaya çalışan bir ailenin lafıyla hareket eden biri zaten yetişkin olmamıştır asla evlenmemelidir.
Size yok yere gençlerin kavuşmasına mani olmuş çocuklarını bu sebepten dolayı ömür boyu mutsuzluğa mahkum bırakmış onca aile sayardim ama üşeniyorum. Ailesinin rızası olmayıp evlenen ve mutlu olanları da biliyorum.
Konu sahibine tek tavsiyem. Ailenizin evleniceginiz kişiyi reddetme sebebi üzerine durmanız. Bu her yönden anlamsız bir durussa verirsiniz nikah davetinizi gelmek isteyen gelir

ABLA sen kocaya kaç,ilerde kızından da başlık parası iste damat tarafından.Oğlunun karısından da kanlı çarşaf iste.Cahiliye dönemi hayatınızda size mutluluklar.
Bu arada İRONİ yapıyorum bakın kaçmak isteyen hanımlar
Kocaya kaçarsanız böyle hayatınız olacak o sözünü ettiğim gibi ALLAH akıl fikir versin!

Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum bi erkek için aileni arkada bırakmaya değmez adam olsun ikna etsin

Ablam kaçmıştı 18 yıldır cezasını çeker ailem kucakladı ama eşinden yana yüzü gülmedi ilk 6-7 yıl iyiydiler şimdi adam daldan dala aldatıyor.ustelik şiddet tehdit çocuklarını öteleme de var artik

oğlanın ailesiyle yaşamak zorunda kalabilir
onlara hiznetçi olabilirsin

oğlan öfke kontrolü olmayan biri olabilir
bunu asla sevgiliyken anlayamazsın öfkesini tutamayıp sana vurduğunda eğer sen ailenle küssen arkanda kimse olmadığını düşünüp bitmeyen bir şiddet dögüsünün içine düşebilirsin

herkes seni köylerde kaçarak evlenen saf hizmetçi ruhlu görür

oturduğum yer kalktığın yer belli olmaz, hiçbir ağırlığın olmaz, çünkü büyük ihtimal sana masraf yapmayacaklar seni beleşe getirdiklerini düşünüp değer vermeyecekler

sohbet edeceğin ailen artık sana ihanet etmiş gibi bakacak

oğlan arkan olmadığını görüp ezebilir

birçok şey tatlım

ayrıca herkes kaçanlara, ailesini harcayan bizi harcar gözüyle güvenmeyecek

ev eşyası istediğinde hep erteleyecekler nasıl olsa sahipsiz görecekler

ailene yaşattığın acı sana enerji olarak dönüp hiç beklemediğin anda sana gelir

işte o zaman dersinki "onca emek verdiğim insana bak, beni hiçe sayarak gitti" karması sana döner

olumsuz yapılan, acı yaşattığımız üzdüğümüz herkesin düşüncesinin aunısını bir gün yaşarız

o yüzde ilerde seninde kızın kaçtığında anlarsın ailenin ocağına incir ağavı dikmek nasıl bir his

büyün akrabalarına kızım bizi hiçe saydı gitti demek

o kadar zorki

gönül kırılan her iş kötü biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…