Bence kaçma fikriniz,annenizde öfkeye sebep olmuş ve kişisel algılamak istemişsiniz.Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Hanımefendi bu zamanda kaçmak mı kalmış ne saçma şey yani başlık parası saçmaysa bu da saçma.Bence kaçmayı savunan yarın öbür gün başlık parasını da savunur.İkisi de CAHİLİYE devrinden kalma şeylerNe desek boş kararını çoktan vermiş umarım pişman olmazsın sen 25 yaşında ne yaptığının farkında olan birisin neyi doğru biliyorsan onu yap ne diyelim inşallah hiçbir zaman bu kadar insan bana kaçma dedi keşke dinleseydim cümlesini kurmaman dileğiyle
Aferin sana ..Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Yapacak bir şey yok kimseyi dinlemiyor çocukta değil kendi bilir artık tek yapacağımız dediklerimizin olmaması onun nadir olan kaçarak mutlu olanlar arasında olması (olmayacak gibi geliyor). İnşallah hata yapıp kaçmazHanımefendi bu zamanda kaçmak mı kalmış ne saçma şey yani başlık parası saçmaysa bu da saçma.Bence kaçmayı savunan yarın öbür gün başlık parasını da savunur.İkisi de CAHİLİYE devrinden kalma şeyler
Ah saf kız, burdaki kadınlar senin lebinden leblebiyi anlamışlardı zaten. Kaçacağını zaten biliyorduk, bırak şimdi kaçacağım yazmadım da tecrübelerinizi merak ettim de. Al, sayfa sayfa tecrübe yazmışlar, hepsi gözünün ardında kaldı de mi? Kaç sen o kıymetli sevgiline, erkek kıtlığı var zaten (!), kaynana evine gideceksin belli ki, merak etme, kaynana bildirecek sana annenin kıymetini.Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Şunu yazan birinin kocaya kaçmayı düşünmesi kadar doğal bir şey olamazdı zaten.çağremizde
ABLA sen kocaya kaç,ilerde kızından da başlık parası iste damat tarafından.Oğlunun karısından da kanlı çarşaf iste.Cahiliye dönemi hayatınızda size mutluluklar.Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Eşiniz.ailesini.silmis umarm birgün sizide silmezben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
Bence konu fakeEşiniz.ailesini.silmis umarm birgün sizide silmez
Ne kadar iğrenç ya üslubun.Anasini satim
Yazdıklarının her kelimesine katılıyorum bi erkek için aileni arkada bırakmaya değmez adam olsun ikna etsinAynı evde yaşamadan çok iyi anlaşıyoruz diyenlerin yaş ortalamasını cidden merak ediyorum...
Ha bi de eşim beni çok seviyor ama yerden yere vurur aslanım diyen bir grup var kk da o da ayrı bir konu ya neyse...
Özetle çocuğum kaçma kaçtıktan sonra anlıyorsunuz anyayı konyayı bir de çocukla geri dönüp ailenizin başına dert oluyorsunuz. O insanlara da yazık...
Ağzına sağlıkKaçmayı bırak, yalvar yakar evlenmeye ikna ettikleri kadinlarin kiymetini bilmiyor erkekler. Kacmak buyuk cesaret