- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
Bence kaçma fikriniz,annenizde öfkeye sebep olmuş ve kişisel algılamak istemişsiniz.Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.
Göremedikleriniz size anlatılmış ve ısrarla kacmayın denmiş çoğunlukla. Virüsü geçiniz lütfen, emin olsaydınız benzer hayatların sonunu merak etmezdiniz değil mi? İlle de bu adamsa madem tutun elinden getirin ısrarla eve, babanıza saygınız var ve üzmek istemiyorsanız madem oturtun karşısına. Evleniyoruz bilginiz olsun deyiverin. Ondan sonra çıkın gidin. Pişman olmamanızı dileyebilirim sadece