Kaçarak evlenenler yardim 😔

Kelimesi kelimesine imzamı atarım. Eşime ailem çok karşı çıktı. 10 dan fazla istemeye geldiler. Ben seni asla kaçırmam babanın başını eğdirmem dedi vermezse 50 kere de gelirim dedi. Babam sonunda eşimin sevgisine inandı verdi. Şu anda benden çok eşimle konuşur hatta ortak iş yapıyorlar. Söyledikleriniz de o kadar haklısınız ki. Vermiyorlarsa artık son noktaya gelince geçin karşısına anne baba ben evleniyorum nikahıma gelin yalnız bırakmayın başka yol bırakmadınız deyin bu kadar. Kaçmak nedir. Ablam o haltı yedi çok çok pişman..

25 yaşında da kaçılmaz ki ama =)
İkna edeceksiniz, olmadı resti çekip buyrun düğünüme gelin diyeceksiniz. 25 yaşındaki bir kadın bu kararları tek başına alabilmeli..
Benim kuzenim 18 yaşında kaçtı. Annesi özel üni.ye kaydedecekti, okumasını istiyordu ama kızımız kocayı daha cazip buldu. Velhasıl 2 çocuk yaptı. Hala konuşmuyorum kendisiyle. Saygı duyamıyorum ve içten içe çok kızıyorum hayatını mahfettiğini düşünüyorum. Kendisi de bana ara ara pişman olduğunu rüyalarında kendisini üniversite sıralarında otururken gördüğünü söylüyor.. geçmiş ola..

Ne kadar acı Allah kimsenin evladina ,telafisi mümkün olmayan hatalar yaptirmasin Çevre de saygı duymuyor bu şekilde .Artı en önemlisi ,ileride kişi de özsaygısını yitiriyor.

mantık ve vizyon sahibi biri olsa kaçmayı bi seçenek olarak düşünmezdi. otuz kişi yazsın kaçma diyebir kişi kaçtım pişman değilim dese onu dinleyecek kararını vermiş zaten. kaç bacım gör sülaleninkini.

Allaahhimm yazılanlara gellll. Ben çok iyi bişi yapiyorum ha ha ha ho ho ho demedim milletin tavira laflara bak. Hepiniz prof olmuşsunuz afferim inşallah bir gün sizde böyle darda kaldi mi neyin ne olduğunu anlarsiniz. Ben iyi bişi olmadigini çok iyi biliyorum olsa zaten sormam. Sadece kaçan arkadaşlarin deneyimlerini sonra neler olduğunu merak ettigin için KAÇARAK EVLENENLER YARDIM yazmişim. Kaciyim mi kaçmayim mi dememişim. Benim yaşantimi hayatimi kimse bilemez. Ben kararimi zaten verdim haftaya gidiyorum. Siz evinizde kalin çok bilmiş olanlar. Sanki kaçmanin iyi bişi oldugunu övdük de dir dir ediyor bazilari. Fikir almak istedim sadece.

Kimin evine kaçıyorsunuz peki?
Madem kaçmaya kararlısınız sakın kv yanına kaçmayın.
Biraz akıllı olun. Sevgiliniz ev kiralasın acil eşyaları alıp evi döşesin.
Bu arada nikah başvurusu yapın. Nikah yaptığınız gün kendi evinize, kocanızla gidin.
17 yaşındaki cahil gibi davranmayın.

Ben nereye yada kime gidiceğimi yazmamişim ki cahilliğimden bahsediyosunuz ? Herşey hazir nikahida gittiğimiz ilde olucak fotograflar falan filan hazirlandi. Bi anda verilmedi 8 aydir bu konu var sadece virüs başka mevzular girdi araya kaçacaksan kaç artik diyenlere bu lafimda. Anasini satim bi sayfa açilmiş millet derdini sıkıntisini yaziyo bizim hem cinsler nereye laf soksak kimi aşalasak kimleri yerden yere vursak diye kenarda bekliyolar. Ben keyfi olarak gitsem haklilar derim. Yada övsem tamam dicem. Valla kim kınıyosa başina gelsin kim laf sokmak için yaziyosada. Biri vizyonsuz demis en çokda senin başina gelirrrr insallahhhh. Derdimi paylaştim benim gibi evlenenlerden evleneceklerden fikir aliyim diye. Herkez olalllaaa mübarek nereye sataşsak diye bekleyen tayfa.

Doğrudur, sakin olun biraz. Nikahlanın ve kv evine değil kendi evinize gidin diyorum. Çünkü reşitsiniz artık. Kendi kararlarınızı alıp uygulayacak yaştasınız.

Ailen neden istemiyor dedim cevap vermedin.bir daha sorayım.neden istemiyorlar?içkisi mi var,kumarı mi var, işsiz mi,seni mi dövdü ?sebep nedir?
Erkek tarafı sana 3 yapacağına kaçtığın için 1 yapar.hatta onu bile yapmazlar.ailen arkanda olmayınca ezdikçe ezerler. .annesini babasını ezen geçen bizi de ezer geçer derler...
Sen kaçsan ,inan yıllar sonra birisi gelse, kaçacağım dese ,asla kaçma dersin
İntihar etmene rağmen ailen istemediyse o kişide bence pek hayır yok.

Babasi felçli yatiyo. Evinin geçimi ona ait. Annem eve mi bakicak sana mi bakicak diye. Ama annesi ayri maas aliyo. Kendide 5 6 bin arasi aliyo. Ailesine destek olucak. Kimin başina ne gelcegini kimse bilemez. Ailemede dedim sizede bisey olsa erkek kardesim bakicak dedim. Yaa kisaca özetle annemle biz düşman gibiyiz. Annem icin birini sevmem onemli degil. Asker polis memur olucak onun icin.

Neden asker polis memur biliyor musun?benim ailemde hep memur olacak dedi.ama ekim özel sektörde çalışıyor..iş garantin yok,maaş az, korona yüzünden 4 aydır izinde...memur olsa iş garantisi var,maaşı yüksek.bir nevi hayatını garanti altına alıyorsun. .özel sektör gerçekten zor.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir...aynı evde yaşasanız sıkıntı yaşarsın.ayrı ev olsa bu sefer para birikmiyor diye veryansın edersin..
Ama bence tek sebep bu değildir.başka şeylerde vardır

Konu sahibi Hanımefendi bu devirde kaçmak ne demek?Şaşırdınız mı.Cidden kulağa çok itici geliyor.Ben daha 19 yaşındayım 20 olacağım bu sene.Ama ben asla sizin gibi düşünmeyeceğim.Ayrıca kaçmak demek anne baba rızası olmaması ONLARI SİLMEK demek.Nasıl göze alıyorsunuz?Hem de bir erkek için. Yapmayın etmeyin anne baba olmadan olmaz.Ayrıca sevgi bu mu?Ben şimdiki insanları aşkına meşkine hiç inanmıyorum.Her şey yapay ve gösteriş.

İstisna var, görümcemin kocası. Kocası gerçekten o kadar insan evladı biri ki. Ama istisna işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…