Kaçarak evlenenler yardim 😔

beni yanlis anlamayin ama aileniz istemiyorsa cokta ustune dusmemek gerek emin olun insan heleki bayanlar evlendikten sonra daha cok ailesini ariyor annesi babasini kardeslerini bence kim olursa olsun ailenizi birakip kacmaya deymez sorun bakim sevdiginiz kisiye onun ailesi sizi istemeseydi oda ailesine sirtini dondururmuydu hic yuzdelik vermiyorum bile bence ailenizi birakmayin ask icin aile birakimaya deymez gercekten bakin karsi taraf sizi sevmeze size kotu gunler yasatirsa ne kadar pisman olacaginizi hic mi tahmin edemiyirsunuz yada o kisiyle kactiktan sonra tartistiginizi dusunup hep yuzunuze vuracaginizi hic mi tahmin edemiyorsunuz
cok cok nadiren 4 4luk insam cikar karsina oyuzden hic kimse icin ailenizi birakmayin es bulunur arkadas bulunur ama aile bulunmaz.

Nereye kaçıyorsunuz Allahaşkına ya
Annenize ,babanıza böyle birşeyi nasıl layık görüyorsunuz
İstemiyorlarsa vardır bir haklı sebepleri,bir yerden sonra kader deyip çekilmesini bilin,bu kadar ısrarcı olmayın bazı şeylerde,kaçmak nedir????

Ayaklari yere saglam basan, meslek sahibi biri olsaniz, herhangi bir sehirde kolaylikla para kazanabilir olsaniz, ailenizden de gerçekten eziyet görüyor olsaniz evi terketmeniz icin sizi desteklerdim. Gider bir hayat kurardiniz. Kimseye yaslanmadan eğilmeden bükülmeden kendi paranızı kazanarak ve eziyet gormeyerek. Ben ailenin kutsallığına inanmiyorum. Anne de baba da kutsal degildir. Bu yuzden anne babana yazik demiyorum. Evlenip kötü bir hayat ile karsilasirsan sana yazik olur diyorum. Hic cevap yazmiyorsun. Icimden bir ses bizi dinlemedin ve kaçtın diyor. Dilerim yanılırım.

ben kaçarak evlendim ve öok mutluyum bence evl3ndiğin kişiye bağlı bu her erkek bir değil çünkğ eşim benim için ailesini bile sildi benimle evlendi ve şimdi ailesine yüz vermşyo bana asla laf ettirmiyo
Bende kacarak evlendım ilk zamanlar çok zor du tabi ailemden uzak kactım kendimi çok kötü hissettim hep kendimi sucladım ama Allaha şükür eşim çok iyi bir insan her zaman yanımda arkamda destekcım oldu bu yuvayi ayakta tutmak icin herşeyi yapıyor.. Sende önce kacıcan insandan emin ol onu dene ayni evi paylaşmadan karşindakını tam olarrak tanıyamazsın malesef

Bende kaçarak evlendim ama Allaha şükür eşim cok iyi bir insan birbirimizi hala o ilk günkü gibi seviyoruz hatta daha da fazla..ve etrafımda o kadar çok evli çift varki güzellikle evlenmiş ama mutlu değil hani kactım mutsuz olucam yada güzellikle evlendık mutlu olıcaz diye bir şey yok..ben asıl ailelere kızıyorum secmişler anlaşmışlar evlendirin işte onlar yüzünden bu kacmalar ..hakkında hayirlisi olsun inşallah

aynen öyle. bu gibi şeyleri "romantik" sanmak asıl sorun.
yeşilçam mı desen holivuud mu bilemedim.. belki de bolivuud'dur etkisinde kaldıkları.
akıl fikir izan diliyorum allahtan.

Benim kuzenim kaçarak evlendi ama oğlan nasıl aşık buna kuzenim anlata anlata bitiremiyordu aşklarını...derken kaynana kuzenimi iyi bir dövüyor kocası tekrar elini opturuyor hiç bir şey yapmıyor sen düşün ailen arkamda olmazsa kötü güçlü ol güçlü görün aileni kötüleme

Konu sahibi niye cevap vermiyor?
Ailen niye istemiyor diye sormuşlar cevap vermiş mi diye hepsini okudum. Belki ailen haklı bir sebepten istemiyor.
Valla ben annemi dinlemediğim en ufak bir konu da bile pişman oluyorum kaldı ki evlilik konusunda ailemin istemediği biriyle kaçarak evlenmem ikna etmeye çalışırım olmadı mı çok üzülürüm belki ama yapacak bir şey yok mutlaka benim bilmediğim birşey biliyorlar ki istemiyorlardır kimse çocuğunun kötülüğünü istemez

Başka fikriniz varsa buyrun ???
Bekleyeceksin, ikna etmeye çalışacaksın. Bu kadar. Hele işin gücün yok koca eline bakacaksan evlenince, neyine güvenip kaçıyorsun. Ben iki yıl ikna etmek için uğraştım ailemi, küfürler hakaretler yüzüme tükürmeler neler neler yaşadım. Mesleğim de vardı banane der iki yıl uğraşmadan evlenebilirdim ama yapmadım. Baban annen affeder ama kaçtığın an, onlara yaşattığın o üzüntü ölene dek çıkmaz yüreklerinden. Benim de evladım var ne zorluklar çekiyoruz yemesi içmesi uykusu derken insanin ömründen ömür gidiyor. Ailen seni o yaşa getirmis, kimbilir ne zorluklarla büyüttüler seni. Şimdi böyle telli duvaklı evinden çıkıp gitmesi varken ne diye kaçacaksın ne gerek var, değer mi?

hatun bohcasını aldı kaçtı geeeliiibaaaa
Allah insana akıl vermiş kullansın diye..sonradan dizini dövmek pek akli değil maalesef müstehak oluyor..

burda 3 gün daha açılan konuları okuyun lütfen kaçarak evlenen severek evlenen,kv,kp, başlıklı olanlara ağırlık verin

Bence bizim gözümüz açık. Yani insan körkütük bir adamın vicdanına nasıl kendini teslim eder. Bu hayatta kardeşe bile güvenilmezken elin adamına nasıl sonsuz güveniyorlar? Anne baba dışında hiç kimse kimseyi koşulsuz sevmez. Buna eş de dahil. Yarın olur şartlar değişir.

İşsizseniz işe girin illa evlenecekseniz o zamam evlenin. Ayrica kaçmak cok cirkin. Ailene ben evleniyorum deyip çıkıp gideceksin

valla hiç tavsiye etmem bende kaçarak evlendim eşimi de çok seviyorum bazen kavgamız oluyor iş ileriye gidince benim halim ne olacak diye kara kara düşünüyorum

Aklı basinda hic bir aile kızının heba olmasini istemez aslaa.Eger istemiyorlarsa bir adamı, mutlaka o adamda bunun bir sebebi garanti vardir.Görünürde yoksa potansiyeli vardir.25 yaş kaçmak icin ?? Ne bileyim bunlari bilmeniz laxim diye düşünüyorum bu yaşta.

Neden vermiyorlar?içkisi kumarı mi var?işsiz mi?vs. ..elle tutulur birşey demeleri laxım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…