- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
beni yanlis anlamayin ama aileniz istemiyorsa cokta ustune dusmemek gerek emin olun insan heleki bayanlar evlendikten sonra daha cok ailesini ariyor annesi babasini kardeslerini bence kim olursa olsun ailenizi birakip kacmaya deymez sorun bakim sevdiginiz kisiye onun ailesi sizi istemeseydi oda ailesine sirtini dondururmuydu hic yuzdelik vermiyorum bile bence ailenizi birakmayin ask icin aile birakimaya deymez gercekten bakin karsi taraf sizi sevmeze size kotu gunler yasatirsa ne kadar pisman olacaginizi hic mi tahmin edemiyirsunuz yada o kisiyle kactiktan sonra tartistiginizi dusunup hep yuzunuze vuracaginizi hic mi tahmin edemiyorsunuzsevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
cok cok nadiren 4 4luk insam cikar karsina oyuzden hic kimse icin ailenizi birakmayin es bulunur arkadas bulunur ama aile bulunmaz.