Gebeliğe Hazırlık Kaçakla hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Whiteandblue

Kûn fe yekûn🙏
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
14.445
8.143
448
Merhaba,
Hiç kacak ilişkiyle hamile kalan var mı? 12. Gün ilişkide azcık içeri kaçtı. Korkuyorum hamile kalmış olabilir miyim? Böyle bir durum yaşayan var mı? Oğlum daha 7 aylık.

Tek ilişkiyle yada dediğiniz gibi bir ihmalle hamile kalanlara gıpta ediyorum birazda halime içerliyorum açıkçası. Aylardır deniyoruz hiç korunmadık hiçbir ayı boş geçirmedik ama yok olmuyor bir türlü.Hormonlar normal deniyor her ay yumurtam oluyor adetler düzenli vs vs artık hiç olmayacak gibi geliyor umudum tükeniyor. Sonra tek ilişkiyle hamile kalanları okuyorum kendime bile itiraf edemiyorum ama kıskanmak ve kendimi eksik bulmak gibi ruh halleri sarıyor her yanımı.

Tek ilişkiyle yada dediğiniz gibi bir ihmalle hamile kalanlara gıpta ediyorum birazda halime içerliyorum açıkçası. Aylardır deniyoruz hiç korunmadık hiçbir ayı boş geçirmedik ama yok olmuyor bir türlü.Hormonlar normal deniyor her ay yumurtam oluyor adetler düzenli vs vs artık hiç olmayacak gibi geliyor umudum tükeniyor. Sonra tek ilişkiyle hamile kalanları okuyorum kendime bile itiraf edemiyorum ama kıskanmak ve kendimi eksik bulmak gibi ruh halleri sarıyor her yanımı.
Valla 3 oğlum var ben de sadece sonuncuyu deneme ayımda tutturduk. Olursa bana da supriz olur da ben de hep derdim nasıl insanlar kaçakla hamile kalır diye. Inşallah tez vakitte sizede nasip olsun. Her smn derim önce isteyenlerin olsun inşallah diye.

Valla 3 oğlum var ben de sadece sonuncuyu deneme ayımda tutturduk. Olursa bana da supriz olur da ben de hep derdim nasıl insanlar kaçakla hamile kalır diye. Inşallah tez vakitte sizede nasip olsun. Her smn derim önce isteyenlerin olsun inşallah diye.
Aminn inşallah çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için. Konunuzla ilgili bişe yazamadım kusura bakmayın okuyunca bi an kendimi tutamadım yazdım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İnşallah değildir olduysa da bari inşallah kız bebektir :D
Benim de dün saçma sapan bir durum oldu. İnşallah hamile filan değilimdir :(bu arada benim de iki oğlum var küçük 3 aylık daha.. Emzirdiğim için ertesi gün hapı da alamadım.

İnşallah değildir olduysa da bari inşallah kız bebektir :KK70:
Benim de dün saçma sapan bir durum oldu. İnşallah hamile filan değilimdir :KK43:bu arada benim de iki oğlum var küçük 3 aylık daha.. Emzirdiğim için ertesi gün hapı da alamadım.
Ya ben emzirmiyorum o hapı da araştırdım çok yan etki varmış. Aynen bizim de öyle saçma sapan oldu ki 10 senedir çok dikkat eder eşim. Olacak olan oluyor tabi ki h3rseyin hangisi olsun. Inşallah sende değilsindir cnm olursan da insallah seninde kız olsun. Ama şunu unutma erkek bile olsa 3 erkek çok tatlı çok güzel. Hakkımızda hayırlısı haber ver mutlaka. Sen adet görmeye başladın mı peki

Ya ben emzirmiyorum o hapı da araştırdım çok yan etki varmış. Aynen bizim de öyle saçma sapan oldu ki 10 senedir çok dikkat eder eşim. Olacak olan oluyor tabi ki h3rseyin hangisi olsun. Inşallah sende değilsindir cnm olursan da insallah seninde kız olsun. Ama şunu unutma erkek bile olsa 3 erkek çok tatlı çok güzel. Hakkımızda hayırlısı haber ver mutlaka. Sen adet görmeye başladın mı peki

İki defa gördüm lohusalık beri canım. Hatta dediğim olay sonrası kanama olmuş ben yine mi adet oldum diye şaşırdım daha biteli 1 hafta bile olmamıştı ama kanama devam etmedi şimdi de acaba Yumurtlama kanaması mıydı diye endişelendim :(

Yani 3 erkek elbette çok güzel özellikle bebekken çok da önemli olmuyor tabi ama ileriki zamanlar için bir de kız evladım olsun isterim şu hayatta :)

İki defa gördüm lohusalık beri canım. Hatta dediğim olay sonrası kanama olmuş ben yine mi adet oldum diye şaşırdım daha biteli 1 hafta bile olmamıştı ama kanama devam etmedi şimdi de acaba Yumurtlama kanaması mıydı diye endişelendim :KK43:

Yani 3 erkek elbette çok güzel özellikle bebekken çok da önemli olmuyor tabi ama ileriki zamanlar için bir de kız evladım olsun isterim şu hayatta :)
Illa ki gönül istiyor bizde çok istedik de hatta 3. Herşeyi denedim de yine olacağına varıyor hersey

Illa ki gönül istiyor bizde çok istedik de hatta 3. Herşeyi denedim de yine olacağına varıyor hersey

Evet hatta konu açmıştın hatırlıyorum. Nasip işte canım bizim de gelinlerimiz kızımız gibi olsun inşallah :KK68:

Canım naber adet oldun mu merak ettim ben hala olmadım test yapmaya da korkuyorum :(

Back