Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim erkek cocugum yok ama kardesimde bizde boyle bir sorun yasadik ve bir kac doktordan fikir aldik bize soyle bisey soylediler cocugu ya 2 yasindan once yada 7 yasindan sonra sunnet ettirmek gerekiyormus yas araliginda sunnet olan cocuklarda pskljk olarak bir trvma olusuyrmus illaki yaptiran vardir ama biz danisdik bu sekilde onerdiler bizde uyduk 7 yasinda yaptirdikhanimlar oglum 6 yasinda kac yasinda sunnet olmali tecrubelerinizi aktarirsaniz cok sevinirim
Çok geç kalmışsın bacım valla bazı erkek çocukların da sünnet olana kadar huysuzluk sürekli hastalık oluyor ısrarı yaparken yanma oluyor ve bunu normal biseymjs gibi algılıyor herkesin öyle sanıyor. Benim oğlum şuan 6 aylık ve kirki çıktığı gün sünnet ettirdik zaten 4 saate bir surup veriyorsun o gün bide sünnetçi uyuşturucu iğne yaptığı için ağlama sızlama huysuzluk hiç bisey olmadıhanimlar oglum 6 yasinda kac yasinda sunnet olmali tecrubelerinizi aktarirsaniz cok sevinirim
2-6 yaş aralığı cinsel kimliğin oluştuğu dönem olarak tanımlanıyor o yüzden mecburiyet olmadığı sürece yapılmamalı deniyor. Benim oğlum henüz doğmadı ama nasip olursa ben 7 yaşında yaptırmayı düşünüyorum inşallah bir sağlık sorunu olmaz o döneme kadarhanimlar oglum 6 yasinda kac yasinda sunnet olmali tecrubelerinizi aktarirsaniz cok sevinirim
Tesekkur ederim bir yil daha bekliyim ozmznCanim benim erkek cocugum yok ama kardesimde bizde boyle bir sorun yasadik ve bir kac doktordan fikir aldik bize soyle bisey soylediler cocugu ya 2 yasindan once yada 7 yasindan sonra sunnet ettirmek gerekiyormus yas araliginda sunnet olan cocuklarda pskljk olarak bir trvma olusuyrmus illaki yaptiran vardir ama biz danisdik bu sekilde onerdiler bizde uyduk 7 yasinda yaptirdik
Evet yedi ideal yasmis2-6 yaş aralığı cinsel kimliğin oluştuğu dönem olarak tanımlanıyor o yüzden mecburiyet olmadığı sürece yapılmamalı deniyor. Benim oğlum henüz doğmadı ama nasip olursa ben 7 yaşında yaptırmayı düşünüyorum inşallah bir sağlık sorunu olmaz o döneme kadar
Ben oğlumu 2 aylıkken yaptırdım ve doktorumuz çok doğru bi zaman da yaptırdığımi söyledi daha kimildamadigi için canını acitmadi narkoz da verilmedi cok şükür bir haftada atlattımhanimlar oglum 6 yasinda kac yasinda sunnet olmali tecrubelerinizi aktarirsaniz cok sevinirim
Tabiki de hissediyor. Ben oğlumu 5 aylıkken yaptrdım sünnet uyuşturucunun etkisi geçtiği zaman ilk idrar özellikle çok canını acıtmştı.. kendisini sıkarak yapmştı. Sonra 2 3 derken acısı hafifledi birkaç saat sonra normal hayatına döndü.. Ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi uyandı çok şükür..acaba hissetmiyor mu yoksa konuşamadığı için biz mi anlamıyoruzHissetmiyor demiyelimde küçükken yaralar daha çabuk kapanıyor diyelim
![]()
Geç kalınmış bence çok küçükken yapılmalı hiç birşeyin farkında değilken daha fazla geç kalmayın derimhanimlar oglum 6 yasinda kac yasinda sunnet olmali tecrubelerinizi aktarirsaniz cok sevinirim
Benim oğlum 23 günlükken oldu çok memnun kaldım sünnet olduğunu anlamadık bile. Tabi kendisi de haberi olmadan kolayca atlattıhanimlar oglum 6 yasinda kac yasinda sunnet olmali tecrubelerinizi aktarirsaniz cok sevinirim