KAÇ YAŞINDA TÜP BEBEK YAPTIRIYORSUNUZ? YA DA KAÇ YAŞINDA TÜP BEBEĞİNİZ TUTTU?

EZO AKIN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
10
2
49
Ben bır kaç ay içinde 40 olacağım. Tüp bebek dahi geç bir yaşta mıyım ya da en geç kaç yaşına kadar tüp bebek yaptırabilirim merak ediyorum çünkü yaşım beni tedirgin eden en büyük etken sanki..Amh ım geçen sene 0.92 di.İstenenden biraz az ama 2 tüp bebek denememde de ilkinde 2 ikincide 3 adet sağlıklı embriyolarım oluştu ama tutunmadı..30 lu yaşların başında olsam sanki bu kadar panik olmazdım çünkü bu kadar acele etmezdim diye düşünüyorum..

mrb bende eylül ayında 39 olacağım. geç evlendim geçen sene evlendim ve üç ay arayla iki düşük yaptım.şimdi 7 aydır hamile kalamadım. ilk kez tüp bebek düşünüyorum.

bende forumda benim gibi yaşta biri varmı diye geziniyordum. seni bulduğuma sevindim.
benim fsh 5.36 amh 3.56 ne olur Allah bilir benimde yaş paniğim çok, ama kader işte

Selam bence panik yapacak bir durumun yok çünkü henüz hiç tüp bebek yapmamışsın ve daha önce hamile kalabilmişsin içini rahat tut moral çok önemli
Ben 3. Tüp bebeğimi yaptırdım hatta birde mini tüp bebek yaptırdım ama moralim diğer denemelerime göre daha yüksek çünkü caz geçmicem ve

Öyle tabi ama yaş yaş nefret ediyorum bu durumdan Dr. yaş dedikçe ben umutlarımı yitirdım

Vaz geçmicem ve ilk denemem değil sonda olmayacak o yüzden paniklemicem...

Düşük nedenlerin belli oldu mu kan sulandırıcı verdiler mi?
Hanhi merkezde yaptırcaksın

benim bütün testlerim yapıldı, genetik testte mtfr 677 heterizigot çıktım rahim filmide temiz değerlerde iyi eşiminde testi iyi
şuan folibol b12 coraspin kulluanıyorum

benim bütün testlerim yapıldı, genetik testte mtfr 677 heterizigot çıktım rahim filmide temiz değerlerde iyi eşiminde testi iyi
şuan folibol b12 coraspin kulluanıyorum
Doktorun kim ? Ben Deniz Gökalp Kaya ya gidiyorum memnunum ama Aydın Arıcı nınn da çok iyi bir dr olduğunu duydum.Diğer bahçeci, jinemed vs biliyorum ama bana daha ziyade reklam geliyor..

EZO AKIN doktorum medipol sema ovalı memnunum tüp bebek ile ilgili bir doktora gitmedim daha ama öncesinde tüm tetkikleri yaptım

EZO AKIN doktorum medipol sema ovalı memnunum tüp bebek ile ilgili bir doktora gitmedim daha ama öncesinde tüm tetkikleri yaptım
Benim 3. denemem haftaya sonucum belli olacak tüp bebek konusunda bilmek istediğin herhangi şey olursa yazarsın bana ama yaşına takılma sanırım 76 lısın ben 75 liyim. Kendiliğinden olmasa da tedaviyle olur ama yine de umarım kısa zamanda bebeğin olur.

Bugün test yaptık hamileyim..çok mutlu oldum demekki vaz geçmek yokmuş o kadar az kişi biliyorki kalp atışları olmadan sölemek istemedim ama sana hemen yazmak istedim ümidini hiç kaybetme...
Bol şans diliyorum sanada Allah yardmcın olsun...

çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın canım.İnşallah sağlıklı hayırlı bir evlet nasip eylesin Rabbim.

Bende bu ay son 5 günüm, olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Sen nerede yaptırdın tedavini tüp bebek tedavini neler yaptın yazarsan sevinirim. Birkaç yerle görüştüm

Bende bu ay son 5 günüm, olmazsa tüp bebek düşünüyorum. Sen nerede yaptırdın tedavini tüp bebek tedavini neler yaptın yazarsan sevinirim. Birkaç yerle görüştüm

Benım doktorum deniz gökalp kaya çok memnunum tum tedavilerimi o yaptı.
Ema doktorları dıye bak netten...
Sen nerelerle konustun birde prof. Aydın arıcı var ASM de oda çok iyi...

Canım tedavi aşamaları nelerdir ben pgt li istiyorum iki düşük yaptım korkuyorum

Benım doktorum deniz gökalp kaya çok memnunum tum tedavilerimi o yaptı.
Ema doktorları dıye bak netten...
Sen nerelerle konustun birde prof. Aydın arıcı var ASM de oda çok iyi...

Merhabalar benim yasim 28.belki size gore gencim ama cikolata kistim var 4.evre endimetriozis ve tuplerim kapali tup bebek icin onay verilsin diye ugrasiyoruz. Devlette old icin tabi..ozelde maddi olarak nekadar oduyosunuz toplam.bide baska sehirdeym ist yada ankarada deilim git gellerimde olacak

Selam6-7 civarı doktoruna göre değişiyor..Allah yardım etsin..Ümidini kaybetme çok gençsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…