Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KAÇ YAŞINDA MENAPOZA GIRDINIZ ,SONRASINDA VÜCUDUNUZDA HISSETTIGINIZ DEĞİŞİKLİKLER
Merhaba hanımlar, 46 yaşındayım, henüz menapoza girmedim,düzenli âdet görüyorum..aranizda menapoza giren var mı?kaç yaşında menapoza girdiniz,neler yaşadınız paylaşalım mı?
benim anneciğim 43 yaşında menopoza girmişti tam da babamın vefat ettiğinden birkaç ay sonraydı. zannediyorum üzüntüden erken menopoza girdi. o dönem aşırı sinirliydi menopozdan dolayı mı yoksa bunalıma mı girmişti emin olamıyorum ama o dönemde olduğu için menopoza bağlıyorum. en çok şikayet ettiği her ay adet olması gerektiği dönemde aşırı bunalması oluyordu. bir anda terlemeye başlıyordu ayaklarında yanma hissi oluyordu. Şuan 61 yaşında hala şikayetleri var gerçi ama yaşlılığına bağlıyor şimdi de Allah sağlık afiyet versin bütün büyüklerimize de bizlere de.
50 yasindayim. Duzensizlikler basladi. Doktora gittim biyopsi vs islemler yapildi temiz dedi şükür, artik bunlar normal surec dedi. Suan halen regl oluyorum ama sekerek tabi. Ama o ates basmalari cok fena. Anlik geliyor yuz boyun kisaca vucudun ust bolgesi basiyor aniden. Bir ara oldu bu basmalar sonra gecti bitti dedim bir kaç ay sonra gene basladi.