sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahevlendikten 9 sene sonra , uzunn yıllar çeşitli yardımcı tedaviler sonrası çok şükür 32 yaşımda bebeğimi bekler oldum...
maşallah sende genç annelerdensin :) hiç pişman oldun mu çok erkenmiş diyo musun21 Yaşında anne oldum şimdi 24 yaşındayım 2.ye sanırım hamileyim bugün test yapıcam:))
sağlıkla kucağına alırsın inşallah geç olduğunu düşünüyo musun3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ve sonunda 32 yaşında hamileyim :)
allah bağışlasın canım 22 erken mi sence 3 aylık evliyim bide24 yaşında evlendim 26 yaşında anne oldum 4 yıllık evliyim 11 aylık bi oğlum var :)
allah bağışlasın canım 22 erken mi sence 3 aylık evliyim bide
peki evliliğimin çok yeni olması olumsuz etkiler mi bizisen erken yol alanlar dansın çok da erken değil yaşın
peki evliliğimin çok yeni olması olumsuz etkiler mi bizi
evet canımbebek için mi diyosunuz ?
saol canım bence düşün derim çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsinbende 3 aylık evliyim 22 yaşındayım korkuyorum emin değilim büyük sorumluluk sağlıkla kucağına alırsın inşallah
amin canım inşallah hayırlısı artıksaol canım bence düşün derim çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin
erken olduğunu düşünüyor musunuz peki20 yaşında hamile kaldım
maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 21 erken mi sence peki20 yaşında evlendim oğluma 21 yasinda hamile kaldim. Suanda 27 yaşındayım 2. Bebisimi bekliyorum