nasıl yani :) ne anlamdaNasıl bir kocan olduğuna bağlı şekerim :)))
nasıl yani :) ne anlamda
öyle olduğunu düşünüyorum :)Baba olacak ve seni pişman etmeyecek bir adamın varsa hiç durma yap
erken olduğunu düşündün mü yoksa iyi ki mi diyosunBirincis 20 ikncisi 24
sağlıkla kucağına alırsın inşallah ne kadarlık evlisinIlk gebeligim ve 25 yasima Ocakta giriyorm ins bebisim gobusumdeyken :) ilk beraber dogumgunumz :) kendisi daha 5 haftalik..
Yoo iyikide doğurmuşum diyorum onlarla birlikte bende büyüyorum ,erken olduğunu düşündün mü yoksa iyi ki mi diyosun
ne kadarlık evliydin ilk hamileleğinde canımYoo iyikide doğurmuşum diyorum onlarla birlikte bende büyüyorum ,
9 ay olmuştu evleneli ama ben evlendikten 6 ay sonra bırakmıştk korunmayı bende bu cücük sevgisi olduktan sonra daha çookk şehzadeler doğururum heralde . Rabbim isteyen herkse nasip etsin inş.ne kadarlık evliydin ilk hamileleğinde canım
amin canım allah bağışlasın :)9 ay olmuştu evleneli ama ben evlendikten 6 ay sonra bırakmıştk korunmayı bende bu cücük sevgisi olduktan sonra daha çookk şehzadeler doğururum heralde . Rabbim isteyen herkse nasip etsin inş.
Teşekkürler canım saol . Sende güzel bi anne olucaksın gör bak bu kadar endişe duymak çok normal.bu da bebek dünyaya gelince ona ne kadar iyi bi.annr olacağının göstergesi benceamin canım allah bağışlasın :)
ay canım benim çok teşekkür ederim inşallah :)Teşekkürler canım saol . Sende güzel bi anne olucaksın gör bak bu kadar endişe duymak çok normal.bu da bebek dünyaya gelince ona ne kadar iyi bi.annr olacağının göstergesi bence
sağlıkla kucağına alırsın inşallah ne kadarlık evlisin
bende 1 sene doldururuz diyordum ama dediğin gibi insanın içinde istek oluşmaya başlıyo benim eşimde istiyo hakkımızda hayırlısı artık :)Amin insallahh Allahin korusun bizleri..1 sene 3 aylik evliyiz cok sukur.. Ben de iki sene doldururuz diyordum ama insanin icinde istek olusmaya basliyor :) esim zaten istiyordu , ben de cocuklara zaten bayiliyorumm
isteyerek mi oldu yoksa erken mi diyodun :)20 yaşındayım bir senelik evliyim 7 buçuk aylık hamileyim allahım herkesi kolay kurtarsın sağsalim
bende 3 aylık evliyim 22 yaşındayım korkuyorum emin değilim büyük sorumluluk sağlıkla kucağına alırsın inşallahİsteyerek :) :)