- 10 Kasım 2015
- 2.900
- 3.258
Bu senin hayatın canım herkes farklı düşünür ben çalışıyordum borçlarımızı hafiflettik öyle gebe kaldım belki şartlar müsait olsaydı daha önce evlenip bebek düşünebilirdim bence hiç bi sıkıntı yok 22gayet uygun :)22 erken mi sizce
bizim maddi sıkıntımızda yok aslında sonradan bişey çıkmasından korkuyorum bir yandanBu senin hayatın canım herkes farklı düşünür ben çalışıyordum borçlarımızı hafiflettik öyle gebe kaldım belki şartlar müsait olsaydı daha önce evlenip bebek düşünebilirdim bence hiç bi sıkıntı yok 22gayet uygun :)
Ne çıkabilir ki canım düşünme bu kadar :)bizim maddi sıkıntımızda yok aslında sonradan bişey çıkmasından korkuyorum bir yandan
Evlilik ve cocuk icin ideal yas bence, doyasiya yasadim hayatimi her anlamda artik geriye donup keske demeden anne olabilirim...geç olduğunu düşünüyor musun
öyle şeyler duyuyorum ki korkmaya başladım çoğu kişide sorun çıkıyo :)Ne çıkabilir ki canım düşünme bu kadar :)
peki teşekkür ederimEvlilik ve cocuk icin ideal yas bence, doyasiya yasadim hayatimi her anlamda artik geriye donup keske demeden anne olabilirim...
Yasin uygunda evliligin henüz yeni. Bebek oldumu sorunlar yasayabilirsiniz. Ben 7 aylik evliydim hamile kaldim. Yasim 26ydi fakat bebegim o kadar gazliydiki artik uykusuzlukta sinirlenip esimle birbirimizi yemeye basladik. aslinda cok iyi bi insandir ben normaldede cabuk kizan biriydim esim hep alttan alirdi, ama uykusuzluk vs. onada dokundu kizmalara baslamisti. Yani anlicagin evliligini tam oturtmadan cocuk yaparsan cocuga yogunlasip esinden soguyabilirsinde . Bi 1 sene evliliginize ve birbirinize iyice baglanin derim ben. Sahsi düsüncem tabi.meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda çok kararsızım yaşım küçük mü erken mi evliliğin tadını mı çıkarmalı yoksa bebek mi düşünmeliyim çok kararsızım siz tecrübelisiniz fikir verirseniz çok sevinirim
evet haklısın canım bende öyle düşünüyorum aslında seninde tecrübeli olarak bunu söylemen iyi oldu çok teşekkür ederimYasin uygunda evliligin henüz yeni. Bebek oldumu sorunlar yasayabilirsiniz. Ben 7 aylik evliydim hamile kaldim. Yasim 26ydi fakat bebegim o kadar gazliydiki artik uykusuzlukta sinirlenip esimle birbirimizi yemeye basladik. aslinda cok iyi bi insandir ben normaldede cabuk kizan biriydim esim hep alttan alirdi, ama uykusuzluk vs. onada dokundu kizmalara baslamisti. Yani anlicagin evliligini tam oturtmadan cocuk yaparsan cocuga yogunlasip esinden soguyabilirsinde . Bi 1 sene evliliginize ve birbirinize iyice baglanin derim ben. Sahsi düsüncem tabi.
öyle şeyler duyuyorum ki korkmaya başladım çoğu kişide sorun çıkıyo :)
aslında hepsi diyebilirizNe gibi sorunlardan korkuyorsun? Senin ile ilgili sağlık sorunları mı? Bebek ile ilgili sağlık sorunları mı? Eşin ile ilgili sorunlar mı? Aileler ve cevre ile ilgili sorunlar mı? Nedir seni korkutan?
ama en çok çocuğumun olmamasından korkuyorum sanırımaslında hepsi diyebiliriz
ama en çok çocuğumun olmamasından korkuyorum sanırımNe gibi sorunlardan korkuyorsun? Senin ile ilgili sağlık sorunları mı? Bebek ile ilgili sağlık sorunları mı? Eşin ile ilgili sorunlar mı? Aileler ve cevre ile ilgili sorunlar mı? Nedir seni korkutan?
ama en çok çocuğumun olmamasından korkuyorum sanırım
peki teşekkür ederimAcele etme o halde. Sonuçta geç kalmıyorsun. Ben 30umdayım, geç olduğunu düşünmüyorum. Bu yıl için bebek mevzunu rafa kaldır. Önümüzdeki yıl tekrar değerlendir.
Bu arada hamilelik çok depişik bir süreç. Sürekli bebeğin sağlığı ile ilgili endişeli oluyorsun.
keşke daha erken olsaydı diyor musunuz peki
keşke daha erken olsaydı diyor musunuz peki
yap mı diyorsun yani :)Evet diyorum 21 yaşımda çocuk yapsaydım şimdi kariyerime veda etmez yeniden başlardım. Ve 2. Çocuk içinde erken hamile kalmak iyi bir yerden sonra kafa çekmiyor gençken olsun bitsin :)
Nasıl bir kocan olduğuna bağlı şekerim :)))yap mı diyorsun yani :)