Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

Merhaba hanımlar :KK24:
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorum :oops: gerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum o_O
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:
Ben 19yasindayim ve evleneli 4ay oldu ve 2bucuk aylk hamilegim 9haftamdayim başta çok aglamistim ama smdi kiziyrm kndime rabbm bununda kolaylığını veriri:KK68:

1 yıllık evliyken 37 de hamile kaldım. 38 de doğum olacak inşallah. Geç anne olduğuma hiç pişman değilim. Hayatta istediğim herşeyi yaptım. Sıra annelikte:)

1.5 senelik evliyim, istiyordukta bebeği, 25 yaşımda hamile kaldım:)

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? IMG_20150530_222955.jpg IMG_20150530_223003.jpg IMG_20150530_223044.jpg

24 yasindayim 3 yillik evliyim 2 yasinda kizim var 19 haftalik 2. Kizima hamileyim

30.. Bana kalsa 32 - 33'te olmak isterdim ama kısmet böyleymiş..

meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda çok kararsızım yaşım küçük mü erken mi evliliğin tadını mı çıkarmalı yoksa bebek mi düşünmeliyim çok kararsızım siz tecrübelisiniz fikir verirseniz çok sevinirim

ideal gibi benim ki erken mi sizce
Aslında bu biraz kişiye göre değişen bir şey ben işlerimi anca yoluna koydum :) 2 senelik evliyiz evliliğimiz oturdu. Kendimi anneliğe de hazır hissediyorum yavaştan. O yüzden yaşım bana da ideal gibi geliyor. Aslında 22 çok erken sayılmaz ama yine de ev hayatınızın düzene girmesini de bekleyebilirsiniz :) Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor, işiniz müsaitse genç anne olmak bence güze bir şey.

Aslında bu biraz kişiye göre değişen bir şey ben işlerimi anca yoluna koydum :) 2 senelik evliyiz evliliğimiz oturdu. Kendimi anneliğe de hazır hissediyorum yavaştan. O yüzden yaşım bana da ideal gibi geliyor. Aslında 22 çok erken sayılmaz ama yine de ev hayatınızın düzene girmesini de bekleyebilirsiniz :) Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor, işiniz müsaitse genç anne olmak bence güze bir şey.
işim müsait aslında bir yandan istiyorum bir yandan korkuyorum bebek bakabilir miyim diye

21 yaşında evlendim 5 ay sonra hamile kaldım malesef dustu :KK43: 22 yasında yıne gebe kaldım yıne dustu :KK43: şimdi 23 yasındayım yıne gebeyım. İnnşllh evladımı rabbim bağışlicak bize :KK73:

ilk çocuğuma 26 yaşında hamile aldım, ikincisine 33 deyim şuan :)

X