Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

ben 23 yaşındayım canım 2 yıldır evliyim 2,5 aylık hamileyim. Tam ikinci yılımız bıttı gün hamile kalmışım

23 yaşımda hamile kaldım 14 aylık evliydim. İsteyerek oldu hatta 8 ay denedik olmadı sekiz ay sonra geldi meleğim anneaine

26 yaşında hamile kaldım bitanecik kızım var şimdi 11 aylık.

25 yaşında evlendim 10 aylık evliyim 7haftalık hamileyim 26 yaşınd hamile kaldım ))

23 yaşındayım :)
Eşim de bende aynı üniversite de öğrenciyizde bi de bu sene :))
Seneye artık ailecek gideriz :))

23 yaşındayım :)
Eşim de bende aynı üniversite de öğrenciyizde bi de bu sene :))
Seneye artık ailecek gideriz :))

maşallah canım sana:) hiç dert etme emin ol iş hayatıyla bebeği bir arada götürmek bence okurken götürmekten daha zor. bir bakan olduğu sürece hiç sorun değil:) hayırlı olsun.

maşallah canım sana:) hiç dert etme emin ol iş hayatıyla bebeği bir arada götürmek bence okurken götürmekten daha zor. bir bakan olduğu sürece hiç sorun değil:) hayırlı olsun.

Eşim okula karşı birisi yıllardır mezun olamadı mezun olsun diye taktik denedik bende sınava girdim ikinci üniversite olsun dedim kariyer çok önemli ama çalışmıyorum o ayrı çalıştırmayı pek düşünmüyorda kıskanç birisi de değil ama nedense okula gidicem dediğim de benimde dersim vardı diyip geliyor aynı Fakülte olduğundan derse mecbur giriyor ben evli olduğumuzu demeden bir çok hocaya demiş gözüne kestirdiği oğlanlarla kanka olmuş onlara da Demiş taktik işe yaradı galiba
Bebekle artık acıkana kadar girerim derslere :)

hallolur inşallah dert etme:) çalışmasan da bir gün gelir lazım olur belki öyle düşünmemek lazım.

28 imde hamile kaldım. 29 da doğum yaptım.
2. bebek 33 de kaldım. 34 de doğum yaptım.
3. bebeğe hamileyim. 37 yaşımda hamile kaldım. 38 de doğum yapacağım inşallah. bakalım.

27yaşındayım..
okul iş derken 25 te evlendim zaten hemen de istememiştim.
bir yandan düşününce de genç anne olmak isterdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…