- 6 Mayıs 2012
- 1.379
- 895
23 yaşımda hamile kaldım 14 aylık evliydim. İsteyerek oldu hatta 8 ay denedik olmadı sekiz ay sonra geldi meleğim anneaineMerhaba hanımlar
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorumgerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum
23 yaşındayım :)
Eşim de bende aynı üniversite de öğrenciyizde bi de bu sene :))
Seneye artık ailecek gideriz :))
maşallah canım sana:) hiç dert etme emin ol iş hayatıyla bebeği bir arada götürmek bence okurken götürmekten daha zor. bir bakan olduğu sürece hiç sorun değil:) hayırlı olsun.
Eşim okula karşı birisi yıllardır mezun olamadı mezun olsun diye taktik denedik bende sınava girdim ikinci üniversite olsun dedim kariyer çok önemliama çalışmıyorum o ayrı çalıştırmayı pek düşünmüyorda kıskanç birisi de değil ama nedense okula gidicem dediğim de benimde dersim vardı diyip geliyor aynı Fakülte olduğundan derse mecbur giriyor ben evli olduğumuzu demeden bir çok hocaya demiş gözüne kestirdiği oğlanlarla kanka olmuş onlara da Demiş taktik işe yaradı galiba
Bebekle artık acıkana kadar girerim derslere :)