Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

Merhaba hanımlar :KK24:
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorum :oops: gerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum o_O
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:
bende kendımı hamıle oldugumu ogrenınce yasım kucuk daha ben cocugum gıbı dusuncelere kapıldım bu arada 22 yasındayım agustosta evlendıgım 2 yıl olucak karmasıklıklar la doluym :)

23 yaşımda 3 aylık evliyken hamile kaldım 24te doğum günüme yakın günlerde doğum yapıcam inşallah :KK51::KK68:

bende kendımı hamıle oldugumu ogrenınce yasım kucuk daha ben cocugum gıbı dusuncelere kapıldım bu arada 22 yasındayım agustosta evlendıgım 2 yıl olucak karmasıklıklar la doluym :)

Aynı durumdayız sanırım :KK51:
Ne kadarlık hamilesin peki :))

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK68:
Bende 21 yasindayim 8 aylik evliyim ve isteyerek hamile kaldim Allah a sukur aratmadi hemen nasip etti yasin kucuk niye yaptin diyenlere bebeğim benimle birlikte büyüsün diyordum suan 14 haftalik hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Demek ben kendimi çok küçük hissediyorum :KK51:
Herşeyi yaşayamadan oldu gibi geliyor ondan böyle hissediyorum heralde. Son 1 yılda çok şey Değişti hayatımda. Şimdi Bambaşka olacak :KK17:

Merhaba hanımlar :KK24:
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorum :oops: gerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum o_O
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:
25 YAŞIMA GİRDİM ANDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİMM

18 yasinda evlendim :) 9 aylik evliyim suan 19 yasindayim ve evlendikten 1 ay sonra hamile kaldim suan 8 aylik hamileyim :)

Arkadaslar allah tamamına ettirsin hepinizinkini bukadar hamis varken banada dua edermisiniz allah rızası için:KK43:
tabıkı ederız canım benm ınsallah en kısa surede senınde mutlu haberlerını bekliyoruz sızde benım ıcın dua edın yarın doğuma gırıyorum

X