Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

Allahım bana 25 yaşında bir melek bahşetti şükürler olsun :anneadayı:Allahın izniyle 26 yaşımda doğum yapacağım.Evliliğimizin 9. ayında hamile kaldım çoook şükür Allahıma :emir_bebek::-)

Oğlum 20 yaşım dayken dünyaya geldi şimdi 2. Ye hamileyim 23 te de allah izin verirse ikinci dogacak:KK36:

Çok küçük değilmişim sanırım :KK48:
Doktora gidip biraz bilgi Alınca daha alışıcam heralde. Ama en çok kafama takılan iş konusu işimi bırakmak istemiyorum hiç :KK43:

8 aya kadar problem yaşamazsan bırakmak zorunda :KK64:kalmasın canım tabi özel sektörde çalışıyorsanız bilemem

30un sonunda evlendim 32 nin başında hamile kaldım :) 1 sene korunduk kendi isteğimizle. Korunmayı bıraktık 1 kez adet gördüm ve hamile kaldım.

27 yasinda :)) temmuz sonu kucagima alcam insallah. allahim olmayan herkese herkese hayir evlat nasip etsin.

30 yaşında, 13 günlük evliyken hamile kaldım :)) 13 gayet uğurlu geldi :)

10 yillik evliyim 2 senedir ugrasiyoruz bebek icin cok sukur 33 yasimda hamile kaldim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba hanımlar :KK24:
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorum :oops: gerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum o_O
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum :KK51:
Ben 19 yasimdayim 6 aylik evliyim hamilelikten supheleniyorum :)

Bazılarına göre çok geç kalmış bile sayılırsın.

26 yaşında 10 aylık evliyken hamile kaldım şükürler olsun :) 27 de anne olacağım :)

X