Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

22 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 23 yaşında bebeğimi kucağıma alacagım inşaallah 7 haftalık hamileyim:anneadayı:

30 à 2 ay kala süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim 4.5 yıllık evliyim ve korunuyorduk çünkü ben kendimi hiç hazır hissetmiyordum. İlk öğrendiğimde 3-4 gün şoku atlatamadim yavaş yavaş alıştım. Demek ki zamanı gelmiş Allâh yolladı dedim. Herkes çok kızıyordu erteledigim için ama kimseyi dinlemedim ve beklediğim için hiç pişman değilim çünkü eşimle bu süreçte bir birimizi çok iyi tanıdık
maşallah diyelim öncelikle, rabbim hiç aratmadığı için şükretmeliisn nazar değmesin, ben de dört yıllık evlyiim sürekli erteleme oldu bizde de çocuğu,
ama deneyip olmadığını görünce insan tedirgin oluyor, yaş 32,
eşimle tanııdık birbirimizzi demişsin ya, yani hiç bi sorun kalmadı mı anlamına geliyor bu ?
biz erteledik çocuğu hep oturtalım diye, ama sorunlarımız da tam olarak çözülmüş değil,bun arağmen artık deniyoruz yani beş altı aydır

18 yaşında anne oldum 2.5 ay sonra kızımı kaybettim,
23 yaşında tekrar anne oldum 8 gün sonra oğlumu kaybettim,
28 yaşında anne oldum çok şükür Allahıma oğlum 7 yaşında ,ikinciyide 38 gibi inşallah istiyoruz
(kaybettiğim yavrularım 7 aylık doğdular )

20 yaşında evlendim gezdim tozdum çalştım işi bıraktım hamile kaldım 24 yaşında anne oluyorum inşallah Allahın izniyle..

21 yaşındayım hatta hamile kaldığımda 20 yaşındaydım :) suan 3 aylık hamileyim 8 aylık evliyim

X