ne kadarlık evliydin canım genç annesin sende :)Bnde 23 yasnda anne oldum sukurler olsn iyikide olmsum dnya tatlisi bi kizm var Rabbim aratmsn kmselere insaAllahbu da bnm siiriinemm ufak bi kaza atlatti kndisi oyun oynrken :)
3.5 senelik evliyim cnm bzde istedgmz halde hemn hamile kalamadimne kadarlık evliydin canım genç annesin sende :)
Yermi yaşında ve hamileyim .Merhaba hanımlar
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorumgerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum
maşallah :)Yermi yaşında ve hamileyim .
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn :)Kasım ayında 3 yılı bitirdik evliliğimizde, kronik bir rahatsızlıgım olduğu için sürekli ilaç kullanmam gerekiyordu bu yüzden beklemek zorundaydık ve 2015 şubat ayında ilaçlarım tamamen kesildi (bebek istediğimiz için dr. kontrolunde yavaş yavaş kesildi)
Kadın doğumcum 6 ay normal yolla deneyin olmazsa tedavi dedi ama ben 1 ay sonra gittim dedim hemen tedaviye başlayalım, yapılan testler sonucu zaten normal yolla hamile kalamayacağım anlaşıldı (morfoloji %0)
Bir aşılama, 2 tüp bebek tedavisi, ilkinde kimyasal gebelik, 2.sinde dondurulmuşlarla negatif, araya başka sağlık sorunları girdi ara vermek zorunda kaldık tedaviye, bu ay yeniden başlayacaktık, gerek kalmadı çok şükür doğal yolla hamileyim, henüz yolun başındayız, inşallah sağlıkla doğar yavrumuz
Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Ben şu an 39 yaşındayım (1976 kimine göre 40'ım)
Aminn cumlesini insallahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn :)