- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
acıkcası erken oldugunu dusunmuyorum. oğlum dogdu 3 yasına kadar yanında durdum her anını gordum cok sukur. sonra 2 sene calıstım. ısten ayrılınca 2. yı yapayım dedım. Allahın ıznıyle buda dogunca 1 sene durup tekrar calısmayı dusunuyorum.maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 21 erken mi sence peki
anladım canım benim ki kısmet artık akışına bıraktım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)acıkcası erken oldugunu dusunmuyorum. oğlum dogdu 3 yasına kadar yanında durdum her anını gordum cok sukur. sonra 2 sene calıstım. ısten ayrılınca 2. yı yapayım dedım. Allahın ıznıyle buda dogunca 1 sene durup tekrar calısmayı dusunuyorum.
genc anne olmak avantajlı ıs yerınde cocugum olduguna ınanmıyordu kımse
Sagol canim rabbim isteyen herkese nasip etsinlale_cik .!.:anladım canım benim ki kısmet artık akışına bıraktım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Planlı değildi zaten eşim korunuyordu sadece 1 hafta arayla 2 gün kaçamak oldu ve allah nasip etti bebeğim geldi :) ilk başta diyordum ben daha çocuğum falan diye ama etrafımda benden küçükleride hamile ve doğum yapınca dedim çokta sıkıntı yapmaya gerek yok rabbim böylesini uygun görmüşerken olduğunu düşünüyor musunuz peki
22 yaşında hamile kaldım :)[/QUOTE
ne kadarlık evliydin peki canım
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah1 buçuk yıllık evliyim 25 yaşında
12 yi geçtiğine göre dün öğrenmiş oldum
Allah sabir versn...25 yasimda Evlendim evlendikten 4 ay sora hamileydim ve 31 haftalık bebeğimi ağustos 30unda kaybettim. Su an 26 yasindayim. İkinci bebis 27 yi bulurum herade.