Kaç Yaşında Hamile Kaldınız?

maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 21 erken mi sence peki
acıkcası erken oldugunu dusunmuyorum. oğlum dogdu 3 yasına kadar yanında durdum her anını gordum cok sukur. sonra 2 sene calıstım. ısten ayrılınca 2. yı yapayım dedım. Allahın ıznıyle buda dogunca 1 sene durup tekrar calısmayı dusunuyorum.
genc anne olmak avantajlı ıs yerınde cocugum olduguna ınanmıyordu kımse

anladım canım benim ki kısmet artık akışına bıraktım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

30 à 2 ay kala süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim 4.5 yıllık evliyim ve korunuyorduk çünkü ben kendimi hiç hazır hissetmiyordum. İlk öğrendiğimde 3-4 gün şoku atlatamadim yavaş yavaş alıştım. Demek ki zamanı gelmiş Allâh yolladı dedim. Herkes çok kızıyordu erteledigim için ama kimseyi dinlemedim ve beklediğim için hiç pişman değilim çünkü eşimle bu süreçte bir birimizi çok iyi tanıdık

ilki 24 ve çok şükür ikincisi 34 de nasip oldu daha 5 haftalik kızlar en güzel yanı bebegimin 10 yasında bi küçük annesi var Allah esirgesin kuzucuklarimizi

erken olduğunu düşünüyor musunuz peki
Planlı değildi zaten eşim korunuyordu sadece 1 hafta arayla 2 gün kaçamak oldu ve allah nasip etti bebeğim geldi :) ilk başta diyordum ben daha çocuğum falan diye ama etrafımda benden küçükleride hamile ve doğum yapınca dedim çokta sıkıntı yapmaya gerek yok rabbim böylesini uygun görmüş

Ben 24 yasinda hamile kaldim tatli oglum oldu simdi allahin izniyle 2.bir bebek istiyorum

Bende 25 yasında evlendim ve 1 buçuk sene sonra hamıle kaldım..bence hamılelıgın yası yok yanı kendini hazır hisseden her kadın bunu yaşamalı..tabi kalkıpda küçük annelikten bahsetmiyorum ama 20 den sonra gayet ideal hatta genç anne olmak bence ileride avantaj

Ben evleneli Mart'ta 5 yıl dolacak. 3 yıldır istiyorduk şimdi nasip oldu. 26 yaşındayım.

Bnde 23 yasnda anne oldum sukurler olsn iyikide olmsum dnya tatlisi bi kizm var Rabbim aratmsn kmselere insaAllah bu da bnm siiriinemm ufak bi kaza atlatti kndisi oyun oynrken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…