Çok Haklısınız o Yüzden şükrediyorum. Sadece şu anda düşünmüyordum ama artık öyle düşünmüyorum tabiki :)Ilk 24
2. 29 yasinda hamile kaldim evlat istenmez mi ya arayipta bulamayan o kadar insan varki bence sukret
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen daha küçüğüm sizden :) 21 yaşındayım istiyorduk da 5 aylık evliyim 8 haftalık hamileyim :)
Bende 24 yaşında hamile kaldim.Hic yaşım küçük diye endiselenme benceMerhaba hanımlar
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorumgerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum
Amin teşekkürler cümlemizinkini :)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba hanımlar
Adetim 10 gün gecikince acaba hamile miyim diye şüphelendim ve iki kez test Yaptım pozitif çıktı. Hiç beklemiyordum ve istemiyordum ama vardır bunda da bir hayır diyorumgerçi henüz doktora gitmedim ama testler de yanılmıyordur diye düşünüyorum
Ben 24 yaşındayım ve 10 aylık Evliyim bebek için yaşımın küçük olduğunu düşünüyorum
Sizler kaç yaşındasınız çok merak ediyorum[/
Çok da küçük değil bence en ideal yaşlardan yaş ilerleyince gebelikte sorun riski de artıyo ben 27 yaşında hamile kaldım hemde doğum günümde :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun :)