Anket Kac yasinda evlendiniz???

KAC YASINDA EVLENDINIZ

• 15

OY: 2 1,8%
  • 17

OY: 12 11,0%
  • 19

OY: 27 24,8%
  • 21

OY: 20 18,3%
  • 23

OY: 17 15,6%
  • 25

OY: 15 13,8%
  • 27

OY: 11 10,1%
  • 30

OY: 4 3,7%
  • 32

OY: 1 0,9%
  • 35 VE YUKARISI

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
30 yaşımda evlendim çok mutluyum 20 li yaşlarda 24-25 gibi evlenmeyi çok istedim ancak olmadı kısmet bu zamanmış bekarlığın tadını doyasıya çıkardım gezdim tozdum evimde özgürdüm alışveriş yaptım annemle tatillere çıktım aklımda ah şunu da yapsaydı klmadı ve ne istediğini bilen bir şekilde evlendim çok da geç kalmayın kızlar 25-28 iyi bir yaştır ben eşimi bekleridm 30 a kadar iyikide beklemişim bitanemi :)))

bende 19 yaşımda evlenim ama iyiki kocam karşıma çıkmış hiçte pişman değilim
bence bi kadın 25 kadar evlenmeli ileriki yaşlarda eş seçimi biraz daha zorlaşır gibime geliyor

19 yaşında evlendim.. ah, ah hayatımın baharında bir çicek gibi soldum kocamın ailesiyle tanışınca...tatlicadiarzu

23 yasinda evlendim esimde olmasaydi evde kalicaktim yav hala dua ederim kendisine beni evde kalmaktan kurtardin diye :roflol:

25 yaşında evlendim bu arada kocamda 23 yaşında evlendi. Ben küçük aldım modaya uydum :)))

19 yaşımda ilk görüşmede evlenme teklife aldım 10 günde içinde evlendim ama eğer kocamı 15 yaşımda tanısaydım yine hemen evlenirdim

19 yaşımda ilk görüşmede evlenme teklife aldım 10 günde içinde evlendim ama eğer kocamı 15 yaşımda tanısaydım yine hemen evlenirdim

bısmıllahırrahmanırrahım:)
annaaammm ne acele kızzz vaayyy be demekten baska bısı dıyemıyorum yıldırım askı olsa gerek bız de burda oolee debelenıoz yaaa:1shok:senağlama

18 ama mutluyum çok şükür.Gene de erken bence zamanla anlıyosun bişeyler yarım kalıyo sanki....

23 yaşımdaydım canım. Evleneli yaklaşık iki yıl oluyor.
Bence tam ideal yaş evlenmek için.

Son düzenleme:
Back