Anket Kac yasinda evlendiniz???

KAC YASINDA EVLENDINIZ

• 15

OY: 2 1,8%
  • 17

OY: 12 11,0%
  • 19

OY: 27 24,8%
  • 21

OY: 20 18,3%
  • 23

OY: 17 15,6%
  • 25

OY: 15 13,8%
  • 27

OY: 11 10,1%
  • 30

OY: 4 3,7%
  • 32

OY: 1 0,9%
  • 35 VE YUKARISI

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben 19 yasında evlendim 5 sene oldu 2 cocugum var..bazen düşünüyorumda neden bu kadar erken olduki diyorum herhalde acelem vardı ama bi yandan da iyiki evlenmişim diyorm ozaman prenseslerim olmazdı...

24 yaşındayım ve çok yakın bir zamanda evleniyorum yalnız çift sayılar yok şimdi burda iki şıkta yakın ben hangsini işaretlicem :S

27 yaşında evlendim. :asigim:çok geç oldu. keşke karşıma 21 yaaşında çıksaydı ve ozaman evlenseydik şimdi çocuğumuz olmuştu.:çok üzgünüm:

27 yaşımda evlendim.Eşim her zaman niye karşıma bu kadar geç çıktın der.27 senem boşa geçmiş..o da aynı yaşta benimle Şeniz
Ama ben çok memnunum geç evlendiğim için...

24 yaşındayım ve çok yakın bir zamanda evleniyorum yalnız çift sayılar yok şimdi burda iki şıkta yakın ben hangsini işaretlicem :S

bır kucugunu ısaretle ıstersen canım ya kusura bakmayın arkadaslar boole cıft sayıları dusnmedımı sanmayın cok uzun olmasın taslak bısı cıksın sonuc olarak dıye boyle yaptım:)a.s.

Bende 19 yaşımda evlendim
Şuan 22 yim zaten
Sadece erken olmasından şikayetçiyim
Geç olsa yine eşimle evlenirdim... coksekeriremsu
a.s.

27 yaşımda evlendim.Eşim her zaman niye karşıma bu kadar geç çıktın der.27 senem boşa geçmiş..o da aynı yaşta benimle Şeniz
Ama ben çok memnunum geç evlendiğim için...

Kendi yaşını şaşıran biri olabilir mi yaaaa :) 25 yaşımda evlendim şimdi 26 yım 27 nerden çıktı kiiiii:roflol:

21 yasimda evlendim ve 7.7.2008 de de tamm tamina 1 sene olacak evleneli iyki evlenmisim:dance:...ama en iyi evlilik yasi 24 den sonra bence,kismet olunca da dilin baglaniyo tabi

27yim hala evlenemedim :a015: ama seneye bu zamanlarda evli biri olucam allah kısmet ederse :nazar: coksekeriremsu

bende 19 yaşında evlendim.ama şimdiki aklım olsa şimdiki yaşımda evlenirdim.ne kadar erken evlenirsen o kadar eziliyosun.allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.ama en ideal yaş 25 ten sonraki yaş.herşeyi öğrenmiş ve gözün açılmış oluyor.

18....
hıc aklımda olmayan bır yastı ve zamandı...
ama aklıma sokan sagolsun.. Şeniz
iyiki evlenmısım Allah bozmasın dıyorum hepimiz için.. :1hug:

Bende 24 yasinda evlendim ama hedefim 26ydi ...pisman degilim yasi bekleseydim kocami kacirirdim coktaannn:roflol:
Canim kocammmm benimmmmm yerim ben seniiii:utangac::utangac::utangac:

Back