Anket Kac yasinda evlendiniz???

KAC YASINDA EVLENDINIZ

• 15

OY: 2 1,8%
  • 17

OY: 12 11,0%
  • 19

OY: 27 24,8%
  • 21

OY: 20 18,3%
  • 23

OY: 17 15,6%
  • 25

OY: 15 13,8%
  • 27

OY: 11 10,1%
  • 30

OY: 4 3,7%
  • 32

OY: 1 0,9%
  • 35 VE YUKARISI

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ahhhu

şafağımıza 325...
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
365
0
96
35
İstanbul
Evveett hanimlar buyrun ankete sizler hangi yasta evlendiniz ve en uygun yas sizce hangisidirrr
TEK SAYILARDAN GECTIM SIZINKI CIFTSE YAKININI DA ISARETLEYEBILIRSINIZ BOYLECE ORTALAMAYI GORURUZ :)

Son düzenleme:
slm ben 21 yaşında ünv biter bitmez evlendim,coksekeriremsu
nedense çok acelem vardı:roflol::roflol:
ama bence 24-25 en ideal yaş evliliğimde çok mutluyum ama biraz yoruldum,iş güç sorumluluk insana ağır geliyokafamçokkarıştı
bir kaç yıl daha annemin hazırladıklarını yemek isterdim:kahve: ve de sokak sokak gezip alış veriş yapmaksırnaşık şey

bende 17 bence de cok erken ama olsun napalim oldu bi kere:asigim:

en ideal yas ortalamasi bence 22 25 olabilir şakkıdı

ooo kk hanimlarimiza bakiyorumda bir cogumuz erken evlenmisiiniz erken evlilikte neler yasadiginizi memnun olup olmadinizi da paylasirsaniz sevinirimmmmm:)

20 yaşım bitmiş 21 in içindeydim ama gerçketen erken evlilik zor bir çok pişmanlık yaşayabiliyor insan şimdiki aklım olsa olabildiğince geç evlenirdim hayatın bviraz daha tadını çıkarırdım ahh ahhh

cnm ben adıma mutluyum iyiki yapmışım. tam zamnında ewlenmişim... doğru kişi anlıcan..eşim birde benden 9 yaş büyük o yüzden kaprislerimi herşeyimi çekio.. olgun erkek başka oluyo. bekarlara duyrulur yaşınızdan biraz büyük biriyle ewlenin test edip onaylanmıştırKötü Kazen:sm_cool:
ooo kk hanimlarimiza bakiyorumda bir cogumuz erken evlenmisiiniz erken evlilikte neler yasadiginizi memnun olup olmadinizi da paylasirsaniz sevinirimmmmm:)

cnm ben adıma mutluyum iyiki yapmışım. tam zamnında ewlenmişim... doğru kişi anlıcan..eşim birde benden 9 yaş büyük o yüzden kaprislerimi herşeyimi çekio.. olgun erkek başka oluyo. bekarlara duyrulur yaşınızdan biraz büyük biriyle ewlenin test edip onaylanmıştırKötü Kazen:sm_cool:

AMA CANIM BENIM ESKI ARKADASIMLA ARAMIZDA YAS FARKI WARDI VE EVLILIGE GIDIYORDU ANCAK SONU HUSRAN O YUZDEN ARTIK PEK OLUMLU BAKMIYORUMa.s.

ben ve eşim evlendiğimiz zaman 23 yaşındaydık. ideal bir yaş olduğunu düşünüyorum.arada yaş farkı olmaması hiçbir zaman sorun olmadı.aksine ayrı şehirlerde büyümüş olmamıza rağmen anılarımız birbirine benziyor. birbirimizi tamamlıyoruz o açıdan mutluyum.

19 yaşında evlendım iyikide evlenmişim diyorum sevdiğinle hayatı paylaşmak daha güzel bence doğru insan olunca beklemenın anlamı yokki:)

ben 20 sinde evlendim. ama şimdiki aklım olsaydı 25 olsun isterdim. tam çocukluktan genç kızlığa attığım ve hayatı yaşayacağım sırada evlendim. daha bilinçli olurdum

23 yaşında evlendim.hep o yaşlarda evliliğe erken diye bakardım.ama hayatımın aşkını kaçırmak istemedim.şimdide çok mutluyum.yaş hiç önemli değil önemli olan kurduğun yuvadaki anlayış biçimi,huzur...

Back