• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaç Tane Msn Adresiniz Var?

Kaç tane msn adresiniz var?

• 1 tane

OY: 85 40,7%
  • 2 tane var birinde arkadaşlarım diğerinde ailem

OY: 56 26,8%
  • 3- 4 tane var işte :)

OY: 54 25,8%
  • Hatırlamıyorum ki .....

OY: 14 6,7%

• Ankete Katılan
    209
1 tane msn adresim var.
Onda bilem çoğu zaman çevrimdışıyım...şakkıdı

bende uc tane var sanirim en cok sevdigim kisiler var ama acmiyorum biri cok eski onu aciom hemen kapatiyorum ve bitane normal var :)

biri kendi ozel adresim digeri is icin kullandıgım adres...

fazla adres lazım deil valla iki adresin sifrelerini zor tutuyorum aklımda :roflol:

hatırlamıyorum 4-5 tane 2 sini eşimden aldım. 1 i 5 yıldır kullanıyorum ama yakın zamanda kapatıcam. teke düşürmeyi düşünüyorum diye yeni açtım. bazende hiç kullanmamayı bilgisayar dünyamı değiştiriyor.

Bitane var ama k.k hanımları sayesinde hiç kullanamıyorum habire titretip konuşacak birşey buluyorlar müsait olsam da olmasam da sağolsunlar :kahve:
Citolk açarak sorunu çözdüm şükür:roflol:

ıkı tane var ıkısınde de aynı kısıler var aslında abım haberım olmadan acmıs bırtanesını bende aynı zamanda acmısım dıerını

hacklenmeden önce 5 yıldır kullandıım bi adresim vardı.Ama şerfsiizn biri hackledi ve başka bi adres aldım.Onu kullanmaya başladım.Tabi bu çocuun peşini bırakmadık eniştem sağolsun buldu(aslında mevzuu msn adresi falan diil küfür etmişti köpek bana)geri aldık.Şimdi o yeni aldım adresi kullanıorum.Biraz karışık oldu idare edin canlarım:)))
Bide sevgilimi denemk için bi adres almıştım şimdi hatırlamıorum bile:))

Back