Kac sene sonra Evlenmeyi düsünüyorsunuz, planliyorsunuz??ben gecmi kaliyom acaba :S:S

ben şu anda 26 yaşımı bitirmek üzereyim cansucum, seneye de eylül ekim gibi evlenicez. işte 27 olmuş oluyor. ben evleneceğim yaştan çok memnunum neden dersen gezmeye tozmaya doyduk, şunu da yapalım ondan sonra alırız evlilik sorumluluğunu diyeceğimiz bişey kalmadı. erken yaşta evlenirse insan hayatını tam olarak yaşamadan sorumluluk altına girer gibi düşünüyorum. misal 22-23 yaşında olacaksın, mezun olmuşsun iş bulmuşsun paranı kafana göre harcayacaksın falan, bu keyifleri yaşaaycaksın bence. aynı yaşta o parayı ev geçindirmek için kullanmak insanı zaman geçtikçe yıpratabilir diye düşünüyorum. arkadaşlarınla takılacaksın, gezeecksin tozacaksın vs. insan zaten eğitim sisteminden dolayı ancak 21-22 yaşlarında kendi hayatını yaşamaya başlıyo, yaşadığının farkına varıyor. bi kaç seneyi de kendine ayır bakalım bi taadını çıkar di mi :) sonra zaten kocandı çocuklarındı insan olduğunu unutuyorsundur tahminen, robot gibi ay kocamın ütüsü ay çocuğun maması diye geziyosundur :)
yukarda da denildiği gibi tabi herkesin kendi tercihi. kimisi de erken evlenip sevgilisiyle birlikte büyümeyi, erken anne olmayı tercih eder bilemiyorum. onun da güzel tarafları vardır. mesela benim annemle aramda 20 yaş var babamla 24. çok süper bişey. benim öyle bi şansım yok artık, minimum 30 yaş olur heralde çocuğumla aramda :)
bu arada senin 18 olduğunu bilmiyodum yahu şaşırdım :)

hem insanlara fikrini soruyosun hemde beğenmediğin cevapları tersliyosun madem çok kararlısın istediğin zaman evlen..sorun ne sorunun ne ozaman.istersen 15 yaşında evlen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…