- Konu Sahibi cansubeauty
-
askimla ben 2012- 2013, 2013 -2014 de olabilir.:asigim:. kismetse insallah allahim nasip eder o civarlar evlenmeyi düsünüyoruz... sizce cokmu gec??? ay benim gözüme sanki cok geliyor yaa ne bileyim:44: :S üff... siz nezaman planliyorsunuz.. veya düsünüyorsunuz..,
:26::26:
(evlenmis olanlar siz nasil düsünüyordunuz evlenmeden.., ve evli olanlara bi soru.. diyelim dedinizki 2010da evlenmeyi düsündük ee peki aileye nasil gidip dediniz yeter bukadar nisanli kaldimiz artik evlencez diye??? nasil karsiladilar.. of off dert ediyorum kendimee.. beni bi aydinlatin lüften..tsklerr simdidden)
her insan için doğru zaman farklıdır
ben 21 yaşındayım evliyim
ama olaylar böyle gelişti, yoksa hiç evde mi kaldım artık evleniym gbi bişey düşünmedim. 30a kadar yolu var, sonrasındaki kimseye de evde kalmış falan demem, sırf evlenmek icin evlenseydik, elbet herkesin iyi kötü bi talibi olmştur, sazanlama atlar evlenirdi herkes
boşver akışına bırak
ben ne zaman evlenicem deme, bi gün gelicek ve artık hayatınızı birleştirmenin vakti geldiğine inanıcaksınız, yaşınızın geldiğine değil :)
18 yaşındasın ve aileler tanışıyo, benim 18 yaşında ailemle birini tanıştırmam mümkün bile değildi bahsi bile açılamazdı
24 yasina girdim, temel mantigim kismet ne zamansa o zaman evlenmek. sevgilimle 3 seneyi askindir birlikteyiz. bugun onunla evlenebilecek olsam evlenirim. ama bunu sadece ayni evde yasayabilmek, birlikte hayat surdurmek icin isterim. evlenmis olmak ya da yasimin gectigini dusundugum icin degil. ama evlilik proseduru o kadar sikintili ki bizim toplumumuzda, suanki sartlarda 3-4 yil daha o asamaya gelebilecegimizi dusunmuyorum...
bence daha çook küçüksün 18 yaşındaki düşüncelerin bikaç yıl sonra çocukça gelecek,bunlar benım fikirlerim ama sen hazır hissediyosan evliliğe bu karar senin..
daha yaşın küçük bende 21 yaşındayım büyük sayılmam ama 20 yaşından sonra düşünmen gerekir..
herkezin bir karakteri vardir.., kimisi 30 yasina gelir evlilige hazir hisetmez kendini korkar,, kimisi 17 18 de hazirim der..., bende suan hazirim diyorum ama evlilik zaten 2-3 seneye olacak yani ozamanda yasim 22 olacak.., tam zamani olacak diye düsünüyorum ..., kimisi vardir 18 le evlenir yürütemez görevlerini yapamaz.., ama kismet.. ben kendime cok güveniyorum ve kafama öyle bir yerlesmiski yapabilecegimden eminimki o yüzden diyorum:) .. yani herkezin kendi düsüncesi iste :) .. tskler yorumun icin..
2008 den beri beraberiz erkek arkadşımla 2013 gibi nişan 2014 gibi de evlenmeyi planlıyoruz. Tam anlamıyla madden ve manen kendimiz hazır hissettiğimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?