Kac sene sonra Evlenmeyi düsünüyorsunuz, planliyorsunuz??ben gecmi kaliyom acaba :S:S

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
askimla ben 2012- 2013, 2013 -2014 de olabilir.:asigim:. kismetse insallah allahim nasip eder o civarlar evlenmeyi düsünüyoruz... sizce cokmu gec??? ay benim gözüme sanki cok geliyor yaa ne bileyim:44: :S üff... siz nezaman planliyorsunuz.. veya düsünüyorsunuz..,
:26::26:
(evlenmis olanlar siz nasil düsünüyordunuz evlenmeden.., ve evli olanlara bi soru.. diyelim dedinizki 2010da evlenmeyi düsündük ee peki aileye nasil gidip dediniz yeter bukadar nisanli kaldimiz artik evlencez diye??? nasil karsiladilar.. of off dert ediyorum kendimee.. beni bi aydinlatin lüften.. :6::12: tsklerr simdidden)

herşeyi akışına bırak canım.bizlerin yorumu yerine kendiniz şekillendirin herşeyi.mutluysanız zaman hiç önemli değil

askimla ben 2012- 2013, 2013 -2014 de olabilir.:asigim:. kismetse insallah allahim nasip eder o civarlar evlenmeyi düsünüyoruz... sizce cokmu gec??? ay benim gözüme sanki cok geliyor yaa ne bileyim:44: :S üff... siz nezaman planliyorsunuz.. veya düsünüyorsunuz..,
:26::26:
(evlenmis olanlar siz nasil düsünüyordunuz evlenmeden.., ve evli olanlara bi soru.. diyelim dedinizki 2010da evlenmeyi düsündük ee peki aileye nasil gidip dediniz yeter bukadar nisanli kaldimiz artik evlencez diye??? nasil karsiladilar.. of off dert ediyorum kendimee.. beni bi aydinlatin lüften.. :6::12: tsklerr simdidden)

Kaç yaşındasın ki?:78:

Hayırlı bi zamanda olsun canım
ne zaman olduğu önemli değil
doğru insan ve doğru zaman

hepinizin yorumlari icin tsk .. biliyorum hayirlisi neyse o olacak.. aslinda nekadar planlanirsa bos.. allah nezaman kismet ederse nezaman yazdiysa ozaman olur.., ben ama ortalama siz nasil düsünüyorsunuz diye bilmek istedim hangi senede yani..., yoksa planladigim fazla yok aslinda. tahmin bizimkisi..., yasim 18 buarada..

her insan için doğru zaman farklıdır
ben 21 yaşındayım evliyim
ama olaylar böyle gelişti, yoksa hiç evde mi kaldım artık evleniym gbi bişey düşünmedim. 30a kadar yolu var, sonrasındaki kimseye de evde kalmış falan demem, sırf evlenmek icin evlenseydik, elbet herkesin iyi kötü bi talibi olmştur, sazanlama atlar evlenirdi herkes
boşver akışına bırak
ben ne zaman evlenicem deme, bi gün gelicek ve artık hayatınızı birleştirmenin vakti geldiğine inanıcaksınız, yaşınızın geldiğine değil :)
18 yaşındasın ve aileler tanışıyo, benim 18 yaşında ailemle birini tanıştırmam mümkün bile değildi bahsi bile açılamazdı

her insan için doğru zaman farklıdır
ben 21 yaşındayım evliyim
ama olaylar böyle gelişti, yoksa hiç evde mi kaldım artık evleniym gbi bişey düşünmedim. 30a kadar yolu var, sonrasındaki kimseye de evde kalmış falan demem, sırf evlenmek icin evlenseydik, elbet herkesin iyi kötü bi talibi olmştur, sazanlama atlar evlenirdi herkes
boşver akışına bırak
ben ne zaman evlenicem deme, bi gün gelicek ve artık hayatınızı birleştirmenin vakti geldiğine inanıcaksınız, yaşınızın geldiğine değil :)
18 yaşındasın ve aileler tanışıyo, benim 18 yaşında ailemle birini tanıştırmam mümkün bile değildi bahsi bile açılamazdı

haklisin canim:) bende galiba cok takiyorum kafama..., elbet gün gelecektir..., hayirlisini versin allahim :nazar: tskler yorumun icin:)

Bak canım bende 6 yıllık birliktelikteliğimden sonra nişanlandım.ilk çıkmaya başladığımızda demiştim 2010 da evleniriz diye tabi ozamanlar gırgır şamata ciddiyet falan yoyktu.sonradan ciddiye bindi falan.çok evlenmek istedik nişanlım babasını kaybetti 1 yıl öyle bekledik nişanımız 1.ağustos.2010 da oldu işte.düğünüde hemen yapmak istedik ama biraz sabırlı olmamız gerektiğini düşündük.sonuçta ailelerde kendine göre hazırelık yapıyorlar yuva kurmak kolay değil.acele oldumu mutlaka eksiklikler kalıcak.birde kıymeti kalmıyor.bekleyin sabredinki o günlere kavuştuğunuzda şükredin kıymetinizi daha iyi bilin.tabi seçim sizlerin yazdıklarım naçizane fikirlerim:38:

24 yasina girdim, temel mantigim kismet ne zamansa o zaman evlenmek. sevgilimle 3 seneyi askindir birlikteyiz. bugun onunla evlenebilecek olsam evlenirim. ama bunu sadece ayni evde yasayabilmek, birlikte hayat surdurmek icin isterim. evlenmis olmak ya da yasimin gectigini dusundugum icin degil. ama evlilik proseduru o kadar sikintili ki bizim toplumumuzda, suanki sartlarda 3-4 yil daha o asamaya gelebilecegimizi dusunmuyorum...

24 yasina girdim, temel mantigim kismet ne zamansa o zaman evlenmek. sevgilimle 3 seneyi askindir birlikteyiz. bugun onunla evlenebilecek olsam evlenirim. ama bunu sadece ayni evde yasayabilmek, birlikte hayat surdurmek icin isterim. evlenmis olmak ya da yasimin gectigini dusundugum icin degil. ama evlilik proseduru o kadar sikintili ki bizim toplumumuzda, suanki sartlarda 3-4 yil daha o asamaya gelebilecegimizi dusunmuyorum...

haklisin canim.. allah nezamana yazdiysa anlina ozaman oluyor iste.. hayirlisi olsun hakkinda:nazar:

bence daha çook küçüksün 18 yaşındaki düşüncelerin bikaç yıl sonra çocukça gelecek,bunlar benım fikirlerim ama sen hazır hissediyosan evliliğe bu karar senin..

2008 den beri beraberiz erkek arkadşımla 2013 gibi nişan 2014 gibi de evlenmeyi planlıyoruz. Tam anlamıyla madden ve manen kendimiz hazır hissettiğimizde.:31:

daha yaşın küçük bende 21 yaşındayım büyük sayılmam ama 20 yaşından sonra düşünmen gerekir..

herkezin bir karakteri vardir.., kimisi 30 yasina gelir evlilige hazir hisetmez kendini korkar,, kimisi 17 18 de hazirim der..., bende suan hazirim diyorum ama evlilik zaten 2-3 seneye olacak yani ozamanda yasim 22 olacak.., tam zamani olacak diye düsünüyorum ..., kimisi vardir 18 le evlenir yürütemez görevlerini yapamaz.., ama kismet.. ben kendime cok güveniyorum ve kafama öyle bir yerlesmiski yapabilecegimden eminimki o yüzden diyorum:) .. yani herkezin kendi düsüncesi iste :) .. tskler yorumun icin..

herkezin bir karakteri vardir.., kimisi 30 yasina gelir evlilige hazir hisetmez kendini korkar,, kimisi 17 18 de hazirim der..., bende suan hazirim diyorum ama evlilik zaten 2-3 seneye olacak yani ozamanda yasim 22 olacak.., tam zamani olacak diye düsünüyorum ..., kimisi vardir 18 le evlenir yürütemez görevlerini yapamaz.., ama kismet.. ben kendime cok güveniyorum ve kafama öyle bir yerlesmiski yapabilecegimden eminimki o yüzden diyorum:) .. yani herkezin kendi düsüncesi iste :) .. tskler yorumun icin..

kafana yerleşmişse iyi.inşallah yaparsın.
:16:

Son düzenleme:
Back