Arkadaşlar bikini bölgesini komple ağdayla almak ne kadar zamanınızı alıyor benim en az 3 saatim gidiyor.Hatta yarıda bırakasım geliyor.3-4 Saat normal mi?Yoksa ben çok mu beceriksizim...
aldıgın teknıge baglı canım ,demekkı canın tatlı yavas yavas alıyorsun,bende fılm ızlerım alırken ve fılmın sonuna dogru bıter benım işim:)1,5 saat en fazla.
Canım daha yeni yeni alıyosan normal belki... Ama aradan zaman geçtikçe ustalaşıyosun. Daha çabuk bitiyor. Ben çok kıllıyım maalesef göbeğimde, belimde kalçamda bile çıkıyor. Üstelik kolları falan da alıyorum benim de en başta 2-3 saat sürüyordu. Bir de canım yanıyordu. Şİmdi hem sir ağdayla ala ala tüylerim çok azaldı. Hem de vakit kısa sürmeye başladı 1,5 saatte bitiyor...
Komple bacaklar 20 dakikada biter.
Bikini bölgesi hadi acıyo falan derken yarım saati bulur.
Koltukaltı 2 dakikalık iş.
Sen napıon bacım 3-4 saat siri 10 kere ısıtıyorsundur, çünkü katılaşıyor bir süre sonra.
Bacaklarda kartuşu önce bütün bacağa sür ve ağda bezini yapıştır çek bitene kadar.
Eğer acemiysen birkaç kere kuaförde aldırmanı tavsiye ederim. Pratiğini öğrenirsin.yerimseniben
evet canım ya 3 saatde bn komple (vbacaklar bikini blgesi koltuk altı )yaparım banyo yapar hazırlanıp dışarı bile çıkarım .
orası için 20 dk yetiyo bana