• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç saat güneş altında kalayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senvarsindiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
620
548
103
Kizlarrr öncelikle selam.
Şimdi insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorumu size sorup, bilen ablalarimdan cevap bekliyorum.
Yarin plaja gidicem bu arada esmerim denizde yanicam da tabi biraz bir de bir yerde çalışıyorum yani sürekli haftanın 6 günü gittiğim bir isim var neyse uzun lafın kısası ben kaç saat güneş altında kalayım? yanarsam iyice cingeneye donmeyeyim bir de kaç günde geçer bronzluk?
Esmerlere genelde yakışıyor benim ten rengimde genelde beğenilir ama şimdi iyice kararmak istemiyorum su çaresize bir akıl verinn

Lütfen ve please bir arada kullanınca iyice pekismis cümle, bu yüzden hemen geldim.

Ikincisi çingene gibi demek hiç doğru değil . Iyice esmerlesmeyeyim de , demek yerine çingene kelimesini olumsuz kullanmak neden ?
Sizin mesajinizla bunu eklemek istedim , çünkü bir çok kişi kullanıyor. .
....

Geniş bir şapka kullanın çok esmerlesmek istemiyorsanız.

Ya sabah güneşi alın yaş da 3 ten sonrası.

Sabah güneşi almanız daha iyi olur. Ben yüzümü kapatıp bronzlaşıyorum genelde, kıpkırmızı oluyor diye. Denizden çıktıkça güneşlen bir saat kalsan bile yeter bişey olmaz esmer olduğun için daha kolay bronzlaşırsın

30 faktörlü güneş kremi alın...
Bir de bence güneşe yatmayın.
Çünkü esmerler ginesi emiyor resmen.
Eşim de esmer adamcağız yarim saat güneşte kalsa daha da esmerlesiuor.
Yaz bitişi adam afri amerikalı oluyor resmen.

Hem please hem lutfen pek hos olmus
50 faktor gunes kremi kullanirsiniz. 12.00-15.00 arasi gunese cikmazsiniz,sapka kullanirsiniz o zaman fazla yanmazsiniz.
Cingenelere de laf sokmak ayip olmus. O da ayri mesele. Calisan bir kadinsiniz,normalde de boyle konusuyorsaniz plajdan once konusma kursuna ugramaniz gerekebilir.

Lütfen ve please bir arada kullanınca iyice pekismis cümle, bu yüzden hemen geldim.

Ikincisi çingene gibi demek hiç doğru değil . Iyice esmerlesmeyeyim de , demek yerine çingene kelimesini olumsuz kullanmak neden ?
Sizin mesajinizla bunu eklemek istedim , çünkü bir çok kişi kullanıyor. .
....

Geniş bir şapka kullanın çok esmerlesmek istemiyorsanız.

Ya sabah güneşi alın yaş da 3 ten sonrası.
Bence fazla duyar kasmissiniz gibi geldi çünkü çingene diye bir şey var ve onlarda aynı tabiri kullanıyorlar bunu küçümsemek için söylemedim ama onların esmerligini az çok tahmin ederler diye düşünüyorum tekrar ediyorum küçümsemek için söylemedim

....
Maalesef geniş bir sapkam yok
Sabah 9 gibi orda olacağız umarım alabilirim o güneşi teşekkür ederim :)

Esmerseniz iyi bir güneş kremi sürünerek geniş bir şemsiyenin altinda tüm günü plajda gecirseniz bile sizi çok bozmaz. Tatil sonrası esmer tende guzel bir parlaklık oluşuyor.Acikcasi ben o ışıltıyı seviyorum.

Hem please hem lutfen pek hos olmus
50 faktor gunes kremi kullanirsiniz. 12.00-15.00 arasi gunese cikmazsiniz,sapka kullanirsiniz o zaman fazla yanmazsiniz.
Cingenelere de laf sokmak ayip olmus. O da ayri mesele. Calisan bir kadinsiniz,normalde de boyle konusuyorsaniz plajdan once konusma kursuna ugramaniz gerekebilir.
Ya kardeşim niye laf sokayım olanı söyledik işte hey Allahım ya
Ayrıca konusmamda bir sıkıntı göremiyorum.

Esmerseniz iyi bir güneş kremi sürünerek geniş bir şemsiyenin altinda tüm günü plajda gecirseniz bile sizi çok bozmaz. Tatil sonrası esmer tende guzel bir parlaklık oluşuyor.Acikcasi ben o ışıltıyı seviyorum.
30 faktörlü güneş kremi alın...
Bir de bence güneşe yatmayın.
Çünkü esmerler ginesi emiyor resmen.
Eşim de esmer adamcağız yarim saat güneşte kalsa daha da esmerlesiuor.
Yaz bitişi adam afri amerikalı oluyor resmen.
Aslında ben de o ışıltıyı seviyorum ama fazla kaçar diye korkuyorum
Kaç saat kalmam gerekir ki

Bence fazla duyar kasmissiniz gibi geldi çünkü çingene diye bir şey var ve onlarda aynı tabiri kullanıyorlar bunu küçümsemek için söylemedim ama onların esmerligini az çok tahmin ederler diye düşünüyorum tekrar ediyorum küçümsemek için söylemedim

....
Maalesef geniş bir sapkam yok
Sabah 9 gibi orda olacağız umarım alabilirim o güneşi teşekkür ederim :)

Bence duyar kasma söylemi fazla sakız oldu.

Her önüne gelen kurduğu cümlenin gereksizligini düşünmeden hemen karşıdakine yapıştırıyor bu kelimeyi.

Burada bir doğru var evet esmerler. Ancak esmerlikleri ya da yasayislari hakaret olarak kullanılamaz.

Neden normal geliyor kulağınıza biliyor musunuz , çünkü kullanıyorsunuz ve çevreniz kullanıyor ; çingene gibi " kelimesini .

Kucumsememis olabilirsiniz ancak cümle buna çıkar.

Roman denilmesini istiyorlar ayrıca. Ah yine kastım duyarı .

Siz goremediginiz icin gosterdim zaten ;) cingene diye bahsettikleriniz de insan,bir irk. Hos degil. Saygisizlik.
Ben olmayan bir şeyi göremem tatlım lütfen laf sokmaya çalışma çünkü yapamıyorsun :)
Öyleyse ben saygısız bir insanım lütfen konumdan yavaşça sol üste tıklayıp anasayfaya çıkarak uzaklasin lütfen please :)

genıs sapka
en yuksegınden koruma faktorlu gunes
plaj semsıyesı altında sezlong
yanı guneste yatmayın
sabah erken ve aksam ustu saatlerde cıkın

sanslısınız ben beyaz tenlıyım gunese cıkınca yuzumde tup patlamıs gıbı morumsu bırsey oluyorum sız en azından bronzlasıyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X