Arkadaşlar merhaba. 13 ekimde yumurtalarım toplanmıştı normalde 18 ekimde transfer olacaktım ancak iki embriyo biri çok düşük kaliteli imha olacaktı diğeri de orta kalite olduğu İçin doktorum 2.gün hemen transferi yaptı yani tek embriyo gibi bir durum kaldı geriye ve riske atmak istemedi doktor. Benden 10 yumurta toplandı 7 tanesi döllenebilir demişti doktor eşimde sperm sayı ve hareketliği çok az o yüzden tek orta kalite embriyo oluştu. Benim gibi olup tutan var mı acaba? Tutmamasından çok korkuyorum psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçtim olasılık olarak düşük biliyorum ama bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa moral açısından yazarlarsa çok mutlu olurum. Şimdiden hepimize geçmiş olsun Rabbim tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah…
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaçıncı gün embriyo transferi?
- Konu Sahibi Abhcb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
İnşallah olur nasipse neden olmasın bazı embriyolar rahimde daha iyi gelişebilir.Arkadaşlar merhaba. 13 ekimde yumurtalarım toplanmıştı normalde 18 ekimde transfer olacaktım ancak iki embriyo biri çok düşük kaliteli imha olacaktı diğeri de orta kalite olduğu İçin doktorum 2.gün hemen transferi yaptı yani tek embriyo gibi bir durum kaldı geriye ve riske atmak istemedi doktor. Benden 10 yumurta toplandı 7 tanesi döllenebilir demişti doktor eşimde sperm sayı ve hareketliği çok az o yüzden tek orta kalite embriyo oluştu. Benim gibi olup tutan var mı acaba? Tutmamasından çok korkuyorum psikolojik olarak çok zor bir süreçten geçtim olasılık olarak düşük biliyorum ama bu şekilde hamile kalan arkadaşlar varsa moral açısından yazarlarsa çok mutlu olurum. Şimdiden hepimize geçmiş olsun Rabbim tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah…
Eşiniz değerleri cokmu düşük.
Eşimde hareketli sperm yoktu hiç hareketsiz de çok azdı. Tedaviye başladığım günden yumurta toplama günüme kadar iğne verdi doktor ona da hatta benim çatlatma iğnemin aynısıydı iğne işe yaradı hareketli çıkışı oldu çok azcık da olsa o yüzden tese ameliyatı yapılmadı yoksa aynı gün tese ameliyatı olacaktı hemen. Doktorlar eğer spermiogramla hareketli bulabiliyorsalar çok az da olsa tese ameliyatı yapmak istemiyorlar çünkü testinden alacakları sperm kendiliğinden dışarı çıkan kadar gelişmiş olmuyormuş daha küçük oluyor demişti bana o gün. Böyle bir süreç yaşadık yani bende yumurta durumu vs çok iyiydi belki o taraftan bi kurtarma şansımız olur hani bi taraf kötüyse bi tarafın iyi olması daha iyi diyorlar ya bilmiyorum inşallah olumlu olur güzel olması İçin güzel düşünüyorumİnşallah olur nasipse neden olmasın bazı embriyolar rahimde daha iyi gelişebilir.
Eşiniz değerleri cokmu düşük.
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Herşey nasip bazen zor durumlarda bile bı mucize oluşuyor bunun belli bir kalıbı yok inanmak lazım umut var çok şükür. Hareketli sperm yok diye teseyi ilk defa duyuyorum. Çünkü sonuçta sperm var bunun için ön tedavi uygulanır 3 ay 2 ay olmazsa ona göre karar verilir. Kısmen yapmışsınız tabi inşallah güzel haberler alırsınız.Eşimde hareketli sperm yoktu hiç hareketsiz de çok azdı. Tedaviye başladığım günden yumurta toplama günüme kadar iğne verdi doktor ona da hatta benim çatlatma iğnemin aynısıydı iğne işe yaradı hareketli çıkışı oldu çok azcık da olsa o yüzden tese ameliyatı yapılmadı yoksa aynı gün tese ameliyatı olacaktı hemen. Doktorlar eğer spermiogramla hareketli bulabiliyorsalar çok az da olsa tese ameliyatı yapmak istemiyorlar çünkü testinden alacakları sperm kendiliğinden dışarı çıkan kadar gelişmiş olmuyormuş daha küçük oluyor demişti bana o gün. Böyle bir süreç yaşadık yani bende yumurta durumu vs çok iyiydi belki o taraftan bi kurtarma şansımız olur hani bi taraf kötüyse bi tarafın iyi olması daha iyi diyorlar ya bilmiyorum inşallah olumlu olur güzel olması İçin güzel düşünüyorum
Hareketsizden sanırım iyi kalite embriyo olmuyormuş o yüzden hareketli tercih ediyorlarmış böyle denildi bize ilk denememiz bizde çok tecrübeli değiliz hareketsizlen işi şansa bırakmamak İçin tese ameliyatı yapacaklarını söylemişlerdi. Nasip hayırlısı inşallah canımHerşey nasip bazen zor durumlarda bile bı mucize oluşuyor bunun belli bir kalıbı yok inanmak lazım umut var çok şükür. Hareketli sperm yok diye teseyi ilk defa duyuyorum. Çünkü sonuçta sperm var bunun için ön tedavi uygulanır 3 ay 2 ay olmazsa ona göre karar verilir. Kısmen yapmışsınız tabi inşallah güzel haberler alırsınız.
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Doktorunuz kim acaba. Doğru tercihleri ilk hareketli oluyor.Hareketsizden sanırım iyi kalite embriyo olmuyormuş o yüzden hareketli tercih ediyorlarmış böyle denildi bize ilk denememiz bizde çok tecrübeli değiliz hareketsizlen işi şansa bırakmamak İçin tese ameliyatı yapacaklarını söylemişlerdi. Nasip hayırlısı inşallah canım
- 7 Kasım 2012
- 513
- 407
- 303
Bende daha önce ikincigün transferi olmustum embriyonun gelişimine göre verilen bir karar döllenen yumurtan az ve ellerinde sadece 1 embriyo varsa onu da kaybetmemek için verilen en doğru karar embriyo gelişimi için anne adayının rahmı den daha uyumlu bir ortam kesinlikle yok..KAradeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesinde yaptırdım buranın tüp bebek bölümü özel hastane kadar iyi demişlerdir özel bir doktorum yoktu 4 5 profesörler ve birbirleri arasında iletişim içindeler sürekli
Benim ki olmamıştı ama en azından bir şans edinmiştim olmadı günkü embriyo sağlıklı değildi böyle düşünmek lazım .Dilerim güzel haberler alırsın.
- 20 Kasım 2019
- 3.795
- 5.061
- 158
Doktorunuz kim acaba. Doğru tercihleri ilk hareketli oluyor.
Üzüldüm canım inşallah sonraki denemende sende güzel haberlerini alırsın kısmet Rabbim ol diyecek ki olacak bu süreçten geçen herkese Rabbim güç versin…Bende daha önce ikincigün transferi olmustum embriyonun gelişimine göre verilen bir karar döllenen yumurtan az ve ellerinde sadece 1 embriyo varsa onu da kaybetmemek için verilen en doğru karar embriyo gelişimi için anne adayının rahmı den daha uyumlu bir ortam kesinlikle yok..
Benim ki olmamıştı ama en azından bir şans edinmiştim olmadı günkü embriyo sağlıklı değildi böyle düşünmek lazım .Dilerim güzel haberler alırsın.
Teşekkür ederim canım inşallah onu sanki duygusal olarak içimde hissediyor gibiyim evet Rabbim ol der ve olur ve Rabbim bu yoldan geçen herkese güç versinCanım rabbim yardımcınız olsun mucizemn embriyon sana sımsıkı tutunsun yerini sevsin gelişmeye büyümeye devam etsin .
Rabbim ol der ve olur . Bu süreçte hep dua et ve elini karnına koyarak bebeğinle konuş iyi enerjiler gönder seninle büyüsün sana sımsıkı tutunsun diye.
- 1 Kasım 2020
- 85
- 27
- 38
- 37
Moral bozmak yok rabbim hayırlı bir şekilde nasıp etsinEşimde hareketli sperm yoktu hiç hareketsiz de çok azdı. Tedaviye başladığım günden yumurta toplama günüme kadar iğne verdi doktor ona da hatta benim çatlatma iğnemin aynısıydı iğne işe yaradı hareketli çıkışı oldu çok azcık da olsa o yüzden tese ameliyatı yapılmadı yoksa aynı gün tese ameliyatı olacaktı hemen. Doktorlar eğer spermiogramla hareketli bulabiliyorsalar çok az da olsa tese ameliyatı yapmak istemiyorlar çünkü testinden alacakları sperm kendiliğinden dışarı çıkan kadar gelişmiş olmuyormuş daha küçük oluyor demişti bana o gün. Böyle bir süreç yaşadık yani bende yumurta durumu vs çok iyiydi belki o taraftan bi kurtarma şansımız olur hani bi taraf kötüyse bi tarafın iyi olması daha iyi diyorlar ya bilmiyorum inşallah olumlu olur güzel olması İçin güzel düşünüyorum
- 1 Kasım 2020
- 85
- 27
- 38
- 37
Test yaptırdınızmi acabaTeşekkür ederim canım inşallah onu sanki duygusal olarak içimde hissediyor gibiyim evet Rabbim ol der ve olur ve Rabbim bu yoldan geçen herkese güç versin
Amin canım inşallahMoral bozmak yok rabbim hayırlı bir şekilde nasıp etsin