Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her bebegin sut alimi farklidir,dogum kilosuna ne tur sut aldigina gore de degisir.Doktorumuz ictigi kadar vememizi,belli bir cc bitirmeye basladiginda da 10 ar cc arttirmamizi soyledi.Yani bebegine 50 cc veriyorsan ve bitiriyorsa ilk basta 60 ile dene bitiriyorsa daha da arttir.Benim bebegim dusuk kilolu dogdu bu yuzden yasitlarindan az sut aliyor hala da,ama 19-20 gunlukken ortalama 60 cc aliyordu bir ogunde(8 ogun besliyordum).
Benim bebeğimde düşük kilolu doğdu 2300 seninki ne kadar dı
meme ucum çok büyük. emiyor ama cok cabuk yoruluyor.sareılık oldu gecti şükür. şimdi her öğün ortalama 60 70 yiyor.2 3 saatte bir.her yediğindede bezi dolduruyor.2640 dogdu.2490a düştü. şimdi 3 kg olmuş
2050 gr dogdu bebisim,dogum sisligini atinca 1840 a kadar dustu.Su anda 2.5 aylik ve 4380 cok sukur.Bir ara ogun basi 100 cc bile yedigi oluyordu ama son iki haftadir en fazla 80 cc yedirebiliyorum,cogunlukla 70 cc anca bitiriyor.Doktorumuzun onerisi ile 2 gunden beri gece ogununu vermiyoruz,en son gece 11 - 12 arasi son ogunu yediriyorum,bir daha sabah 5 yada 6 da veriyorum.Ogun sayisi 7 ye dusunce miktari arttirmak gerekiyor,yavas yavas yine 100 cc ye cikmaya calisicaz.
2050 gr dogdu bebisim,dogum sisligini atinca 1840 a kadar dustu.Su anda 2.5 aylik ve 4380 cok sukur.Bir ara ogun basi 100 cc bile yedigi oluyordu ama son iki haftadir en fazla 80 cc yedirebiliyorum,cogunlukla 70 cc anca bitiriyor.Doktorumuzun onerisi ile 2 gunden beri gece ogununu vermiyoruz,en son gece 11 - 12 arasi son ogunu yediriyorum,bir daha sabah 5 yada 6 da veriyorum.Ogun sayisi 7 ye dusunce miktari arttirmak gerekiyor,yavas yavas yine 100 cc ye cikmaya calisicaz.
merhaba benim bebeğimde yemiyor iki saatte bir 50 cc anca 2 ay 24 günlük bebeğim.ilk iki ay çok iyiydi 125 yiyoru.sonra ne olduysa oldu kızıma artık iki saatte bir 50-60-70 yiyor.iki saatte bir değil 3 saatte bir versemde aynısını yiyor bişeyi yok allaha şükür sağlıklı ama neden böyle yapıyor.anlamıyorum.çok üzülüyorum.doktora götüreceğim bakalım.çok çaresizim
Bende gebelik tansiyonu vrdı 38. haftada doğdu senin sorun neydi erken mi? doğum yaptın benim kızımda 4 aylık 4800 kilosu benim doktorumda anne sütü verdikten sonra 2.5 saat beklememi söyledi ve 90 ila 100 cc yeter dedi anne sütü için. gece öğünü vermeyince uyanmıyomu açlıktan bende gece 3.5 bir kere veriyorum sonra sabah 8 de
benimki her beslemede bezi dolduruyor. arkada vırk vırk. ama genede gazı bitmiyor cocugumun. acaba benim sütümmü gaz yapıyor. sütlaç yiyorum offf bu gaz ne uyuz bişeymiş ya