Kac litre su?

AYY MAŞALLAH
SABHTAN BERİ SU ŞİŞESİ YANIMDA VE 1 LİTRE ZAR ZOR BİTTİ.
BEBEĞİM İÇİN İÇMEYE ÇALIŞSAM DA

bende günde 4 litre su içiyorum birde gece uyanım içmelerim var ekstra ben şeker hapı kullanıodum hamile kalınca kadın doğumcu kesti şeker seviyesındenmidir bilmem su içmeden duramıorum hatta içmezsem başım dönüo ve tek seferde yarım litre içiyorum daha azı kesmiyor

Of ya bende sıkıldım hergun su ıcmekten... hergun aynı yemegı yemek gıbı bıse gelıyor ama mecbur ıcmeye calıyrom sımdı ılık su ıcmeye baslıcam belkı daha az mıdem bulanır

Yaklasik 3 saattir su icmem gerek die dusunup henuz icraata geçemedim yemek yemek bu kadar ssikici deil arkads yaa nasil icionuz okadar suyu sabahtan beri daha 4 bardak su ictimm.bu basligi gormusken gidimde bi bardak su icim bari :)

Günde 3 litre 3.5 falan içerim mutlaka hamile kalmadan da böyleydi dalga geçerler benimle hatta su kurbagasi diye :)aama bazı günler hiç canım istemiyor bugün mesela 4 bardak icebildım sadece. Insan istemeyince mümkün değil icemiyor ama hiç değilse 1.5 litre tüketmeye çalışın kalanını da meyvelerden takviye edin. 4 5 litre içen arkadaşlar da mutlaka sekerlerine baktirsinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…