Kac litre su?

5 litremi?? yarasin ablacim ic ic sen iki can tasiyosun sonucta
su vucudu temizler sana lazim b
benm aklima hic gelmz su icmek,en fazla 4 bardak icerim gunde yani 1 litre
normalde 2 bucuk kesin icilmesi lazimms gunde

5 lt mııı?yakında böbreklerı alırsın elıne allah korusun.benım de oratlama 3 -3.5 lt falandır.ama 5 çok bı sor doktoruna.

herşeyin fazlası zarar su zehirlenmesi diye bişey var duymadın mı? 5 litre çok fazla normal bi insan için fazla su yediğin besinlerin de bütün vitamin ve minerallerinide öldürürmüş

daha yolun yarısına gelmedik az kaldı ama, bende günde 3 litre rahat içiyorum sıcaklar başladı malum...allah kolaylık versin hepimize

Maşallah hepinize kızlar :nazar:
ben 1 lt zor içiyorum, malesef su içme alışkanlığım olmadı hiç :18:

Ben hamileler en az 3 3.5 ltre su içmeli günde diye biliyorum.Hem kilo artışı olduğu için hemde bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısına gerekli olduğundan su içilmeli.Ama 5 lt fazlamıdır emin değilim istersen bunu dr. una bir danış yada 3.5 ltye düşür.

5 bana da fazla geldi açıkçası ben okadar içsem çatlardım heralde ama maşallahh.. ben de az içiyorum yaa 2 litreyi bulmuyo sanırım :KK53:

bu kadar su içmek idrarı artıracaktır.İdrara sık çıkmak da kalsiyum,magnezyum gibi minerallerinizin vücuttan daha fazla atılmasına sebep olur.5 lt fazla.

22 haftalık hamileyim tam saymadım ama günde 7-8 bardak su rahat içiyorumdur, 4 lü ultrasona bakan görüntüleme merkezindeki doktor suyumun azalma eğiliminde olduğunu söyledi. demek ki 2 lt nin üzerinde su içmemiz lazım.

bende günde 4 litre gibi içiyorum normal zaten su iidir bişey olmaz olsaydı eltime olurdu 15 litre içiyodu günde dr böbreklerini temizlemişsin demişti :) ama 5in üstüne çıkma derim ben

bende günde 4 litre gibi içiyorum normal zaten su iidir bişey olmaz olsaydı eltime olurdu 15 litre içiyodu günde dr böbreklerini temizlemişsin demişti :) ama 5in üstüne çıkma derim ben

15lt mi :KK52: Allahim Allahim. Ben kendime cok diyordum yaa. Yavas yavasta iciyorum susuzlugum gecsin diye ama gunde en az 4-4,5 lt oluyor.

bende bugün doktordaydım yine bana bol su bol su deyip durdu ama 3 litreden fazlasıda pek manalı değil bence tuvalette yaşamaan gerekir ben 3 litre içince durmadan tuvaletteyim.

X