• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaç kilosunuz, zayıflık sorunu

merayaziyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
13
1
0
34
Ankara
Günaydın hanımlar, benim Mart ayının ilk haftası sözüm var. Ama 48 kiloyum boyum 163... Herkes çok zayıf olduğumu dile getirip duruyor. Bende artık rahatsız oldum. Kilo almak istiyorum ama sonra da bu kilo iyi mi diye düşünüyorum. Bir yandan da bu kilo ile elbiseyi iyi taşıyamamaktan, "ay gelinimizde bir deri bir kemik" lafını işitmekten çekiniyorum :))) sonuçta yemeğin salçalısı demişler dimi :1:
sizce ne yapmalıyım, yeni sözlenecekler evlenecekler siz kaç kilosunuz, evli olanlar bu söz nişan vs. arifesinde kaç kiloydunuz?

Günaydın hanımlar, benim Mart ayının ilk haftası sözüm var. Ama 48 kiloyum boyum 163... Herkes çok zayıf olduğumu dile getirip duruyor. Bende artık rahatsız oldum. Kilo almak istiyorum ama sonra da bu kilo iyi mi diye düşünüyorum. Bir yandan da bu kilo ile elbiseyi iyi taşıyamamaktan, "ay gelinimizde bir deri bir kemik" lafını işitmekten çekiniyorum :))) sonuçta yemeğin salçalısı demişler dimi :1:
sizce ne yapmalıyım, yeni sözlenecekler evlenecekler siz kaç kilosunuz, evli olanlar bu söz nişan vs. arifesinde kaç kiloydunuz?

Canm ben 48 kiloydum 170 boyum:) sonra nişanlandık ben rahatlıktan mı nedir anlamadım 55 oldum :52: canm valla ben geceleri yatmadan önce yedim kesinlikle kilo alırsın yatmadan önce yemelisin :))hala yiyorum 4 5 kilo daha almak istiyorum gelinliği taşımak istiyorum :42:

bence de zayıfsın canımm..benim şuan boyum 1.67 kilom 58..bi ara ben de senin durumundaydım..47 kiloya kadar düşmüştüm diyetisyene gitmiştim kilo almak için bana 55-56 olsan yeterli demişti..bu durumda senin de en az 53 olman lazım ben de çok duyuyodum bi deri bi kemiksin laflarını neyse ki kurtuldum:1:

Canm ben 48 kiloydum 170 boyum:) sonra nişanlandık ben rahatlıktan mı nedir anlamadım 55 oldum :52: canm valla ben geceleri yatmadan önce yedim kesinlikle kilo alırsın yatmadan önce yemelisin :))hala yiyorum 4 5 kilo daha almak istiyorum gelinliği taşımak istiyorum :42:

hiç adetim değildir ama ofisin çekmecesini abur cuburla doldurdum :) evet aslında akşam 7den sonra yemek yemem en fazla soda gibi kola gibi bir içecek içerim ama artık yiyim bol bol tatlı tuzlu ne varsa :)

bende öyleyim canım boyum 164 kilom 47 nişan elbisemde daraltma yapıldı. en küçük beden olmasına rağmen. elbise bulmak baya zor oluyo bide bende göğüs denen bişeyde yok o yüzden destekli 80 beden sütyen kullanıyorum bende kilo almak istiyorum ama ne yaptıysam kilo alamadım :50:

Back