Kaç Kilo Olduğunu Tahmin Edebilecek miyiz?

Sen 93 kilosun!

Sen kendiyle barışık bir insansın ve canının istediğini yeme gibi muhteşem bir özelliğe sahipsin. Kıskananlar çatlasın :) Hem herkesin zayıf olacağı gibi bir kaide mi var alla'sen?! Sen de böylesin işte, kafana göresin, aç kalıp hayatı kendine zindan etmiyorsun. Sporda geçirilen vakitleri de boşa harcanan zaman olarak görüyorsun. Kiloların sağlığını etkilemiyorsa, bizce böyle devam et; takma sen onları

Ben de 53 kilo çıktım

Vaoov ideal bir insanla karşı karşıyayız galiba. Evet evet senin kilon gerçekten ideal. Asla obez değilsin, balık etli bile değilsin ve lütfen daha fazla kilo verme; çünkü bundan sonrasında bildiğin ayçiçek sapı olursun: Avurtları çökmüş, kıtlıktan çıkmış, böyle hastalıklı gibi bir şey aman aman! Sen kararında yiyor, kararında spor yapıyor, kararında yaşıyorsun, sayın ideal kadın :)

Eh yaklaştık ama biraz daha yüksek :) Spor da yapmıyorum.

Selam 0 beden, nasıl gidiyor? Dur biz söyleyelim, harika değil mi? Evet evet harika; çünkü tüy gibi hafifsin, çünkü kıyafetlerin en güzel modelleri oluyor sana. Ayrıca sportif bir kişilik olduğunu da söylemek gerek ve yemek yeme alışkanlığınsa muhteşem. Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur sözünden yola çıkarsak; sana cin gibi birisi dersek yanlış olmaz sanırım. Enerjiksin, kıpır kıpırsın, hep zinde, hep formdasın. Yaşam enerjinden şu anda bizi ter bastı bastı biliyor musun :)

haa yaklaştı aslında 3 kg fazlam var 52 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…