Kaç kez yumurtlama olur 1 ay içinde

afife89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
176
117
103
35
Bir ayda kaç kez yumurtlama olur dünden beri tam sol yumurtlama yerinde bi ağrı hissediyorum acaba daha önce yumurtlamadimda şimdi mi yumurtluyorum yoksa 2.kez mi yumurtlama gerçekleşiyor. normalde ortalarında akintim olmustu yumurtlama bitmiş olması lazım gecikmemin 5.gunundeym adet olmadım. Nedir sizce bu durum ??

Son düzenleme:
gecikme yaşamışsanız gebelik testi uygulayabilirsiniz. eğer gebelik oluşmamışsa belki kist oluşmuş ve size rahatsızlık veriyor olabilir. yerinizde olsam test yaparım, negatifse hemen bi kadın doğum uzmanına görünürüm. kasık ağrısı gebelik belirtileri arasında da kist belirtileri arasında da yer alıyor.

Doktora gitmiştim herhangi bi sorun yok dedi. 3 gün önce test yaptım negatifti tekrar yapmadım 1 haftanın dolmasını bekliyorum

Canım merhaba :) norma şartlarda ayda bir kere yumurtlama olur . Ama burda ovulasyon testi üst üste 3 gün pik yapanlar gördüm . Ama bu 3 kere yumurtlama olduğu anlamına gelmez . Yumurtlama olmadıysa ağrı yapabilir kist yapabilir . Erken gebelik testi yapabilirsin :)

Biraz bekleyip kan testini tekrarlamayi düşünüyorum bilgilendirme için teşekkürler :)

Dostlar ben hala regl olamadım. Dün karn agrim ve göğüs şişliği belirtisiyle tamam oluyorum galiba dedim ama eşimde bende şaşkınız hala olmadım. Pskojk olarak mı acaba kendim kendime engel mi oluyorum çözemedim inat ettim test yapmiycam 1hafta geçmeden bugün 6.günüm. test yapıp negatif olunca kendimi kandırmış gb hissediyorum buyuzden yapmiycam sizce hamile miyim ya

Belirtin var mı canım?

Belirtin var mı canım?
Canm sadece adet belirtisi gb belirttim var dunden beri.göğüs şişkinliği arada kasik agrisi karn bölgesinin gerginligi normald böyle olunca arkasından hemen oluyodum şuan bişey yok ama bence hamile deglm bilmiyorum yinede

Tam ayni durumdayiz.
Goguslerde karinda sislik, gogus uclarinda hassasiyet,adet gecikmesi(4gun), kasik batmasi vs vs her sey var dun test yaptim negatif, adet de olmadim balon gibiyim

Tam ayni durumdayiz.
Goguslerde karinda sislik, gogus uclarinda hassasiyet,adet gecikmesi(4gun), kasik batmasi vs vs her sey var dun test yaptim negatif, adet de olmadim balon gibiyim
Benim 6.günüm çocuk çalışmalarına basladgmz aydan beri düzenim değişti erken geliyodu son 2 ay şimdi geç ama hala olmadım. Demin baktım sadc koyukahvrng lekeye yakın akint gelmiş pectye. Bende kasik batmasi yok sadc normal regl belirtileri karninm gergin sert goguslerim bide sert Skldim artık olacaksam olıyımde rahatliyim kan vermemek için kaç gündür skyorum kendimi. Değilm diye.inş sen hamilesindır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…