• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç kere yazdım lütfen yardımcı olun

maviis55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
196
39
13
Meraba kızlar konularımı okuduysanız az çok yaşadıklarımı bilirsiniz bilmeyenlerde okuyabilir. Neyse 4 gün önce falan eşimle denedik artık kassam bile Biraz daha rahatım fakat tam tamına yapamıyoruz yinede neyse arada giriyo hepsi olmasada az kısmı oda hemen çıkıyor umarım hepimiz zamanla daha çok aşarız neyse denedikten sonra 2 saat geçti geçmedi lavaboda çok az ya böyle açık pembe renginde kan geldi acaba kızlık zarıyla ilgisi varmıdır normalde hiç gelmiyordu zaten çok azdı ondan sonra kasıklarımda ağrı falan vardı bugün de denedik böyle birşey olmadı ilk defa oldu evlendik evleneli zaten başına böyle bişey gelen varsa yazabilirmi? Birde illa çocuk olsun diye tam içine mi boşalması mı gerekir yani içine olmasada o bölgeye boşalınca da bişeyler olur mu bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim🌷

Meraba kızlar konularımı okuduysanız az çok yaşadıklarımı bilirsiniz bilmeyenlerde okuyabilir. Neyse 4 gün önce falan eşimle denedik artık kassam bile Biraz daha rahatım fakat tam tamına yapamıyoruz yinede neyse arada giriyo hepsi olmasada az kısmı oda hemen çıkıyor umarım hepimiz zamanla daha çok aşarız neyse denedikten sonra 2 saat geçti geçmedi lavaboda çok az ya böyle açık pembe renginde kan geldi acaba kızlık zarıyla ilgisi varmıdır normalde hiç gelmiyordu zaten çok azdı ondan sonra kasıklarımda ağrı falan vardı bugün de denedik böyle birşey olmadı ilk defa oldu evlendik evleneli zaten başına böyle bişey gelen varsa yazabilirmi? Birde illa çocuk olsun diye tam içine mi boşalması mı gerekir yani içine olmasada o bölgeye boşalınca da bişeyler olur mu bilginiz varmı şimdiden teşekkür ederim🌷

Aynı sorununuzla ilgili defalarca konular açtınız.Bilgisi,tecrübesi olan arkadaşlar konularınıza gereken mesajları yazacaklardır.Lütfen aynı konuyu defalarca açmayınız..

Öyle ama alabileceğim kadar kendimi çok aştım dahası zamanla bebeğimiz olsun çok isitiyoruz son konumda da var

Vajinismusu yenmeden önce ben de çok çocuk istedim hatta sanırım kimyasal geçirdim testlerim silik çıktı adetim 15 gün gecikti adet olduğumda aşırı kanama ve pıhtı oldu falan kimyasaldı bence.Aslında asıl sorunu çözmeden çocuk olmamalı çünkü evliliği tam manasıyla yaşayamadan o evliliğe birini dahil etmek bir şeyleri çözmez.Ben de hep anne olamıcam diye üzülürdüm herkes hamile millet evliliğinde ikinci aşamaya gelmişken ben daha ilk aşamaya gelemedim derdim sonra kendim mücadele edemedim tedavi oldum.Allaha şükür tedavim biteli 3 ay olmadan hamile kaldım şu an 4 haftalık hamileyim inşallah sağlıkla ilerlerse bebeğim olacak.Ne hissettiğini biliyorum eşine karşı içinde bir mahcubiyet duygusu var ve sen bunu en azından çocuk vereyim diyerek bastırmaya çalışıyorsun.Önceliğin tedavi olsun Allah nasip ederse bebeğin doğal yollardan da olur.Vajinismus iken hamile kalman senin için zor olur çünkü alttan muayene olamazsın mesela doktorlar bebeğin kesesini ve kalp atışlarını karından göremediklerinde alttan bakıyorlarmış,vajinismus olan insan için bu imkansız..yaşadığım için biliyorum alttan muayeneyi düşünemezdim bile aynılarını hissettiğine eminim inşallah bi an önce kurtulursun 💗

Evet ama bende tedavi aşamasındayım yani bitti doktorda zaten gereken tedavi oluyo alttan muane gibi bile hani zaten yazdıklarımı yani bundan önceki konularını okuduysan bilirsin azcık öyle yani bende artık az da olsa yapabiliyorum ve çok bebek istiyorum

Evet ama bende tedavi aşamasındayım yani bitti doktorda zaten gereken tedavi oluyo alttan muane gibi bile hani zaten yazdıklarımı yani bundan önceki konularını okuduysan bilirsin azcık öyle yani bende artık az da olsa yapabiliyorum ve çok bebek istiyorum
Yine de belli bir ilişki düzeni oturtmalısın bence.Allah yardımcın olsun o aşamaya kadar gelmişsin devamı da gelir inşallah krem yardımıyla mı oluyor ilişki ?

Çok azdı ama yani çok açık pembeydi umarım öyledir eğer öyleyse kafamdaki korkum daha azalır sizinde mi öyle oldu acaba?

Olmuş işte daha fazla kasmayın kendinizi o kanda o yüzden gelmişdir birde sıkıntınızı çözmeden bebek yapmamanızı tavsiye ederim çünkü muayeneler oluyor sonuçta o zaman nasıl yapacaksınız korkmayın yenersiniz inşallah

Olmuş işte daha fazla kasmayın kendinizi o kanda o yüzden gelmişdir birde sıkıntınızı çözmeden bebek yapmamanızı tavsiye ederim çünkü muayeneler oluyor sonuçta o zaman nasıl yapacaksınız korkmayın yenersiniz inşallah
Anladım umarım şu kızlık zarı şeysi bitmiştir benim korkum buydu tedavi oldum yani 1 2 seansım var ben zaten baya aştım ama çok istiyoruz dahasını yenicem inşAllah hepsi girmiyo ama arada giriyo çıkıyor fakat istediğimiz için bebek için uğraştık neyse 1 hafta geçmeden azıcık kasık ağrılarım oldu ve baş dönmelerim var normalde hiç böyle birşey olmuyordu sizce hamilelik le ilgisi varmıdır ne bilim döllenme falanmıdır birde kan dediğim az şey 2 saat sonra falan geldi

Anladım umarım şu kızlık zarı şeysi bitmiştir benim korkum buydu tedavi oldum yani 1 2 seansım var ben zaten baya aştım ama çok istiyoruz dahasını yenicem inşAllah hepsi girmiyo ama arada giriyo çıkıyor fakat istediğimiz için bebek için uğraştık neyse 1 hafta geçmeden azıcık kasık ağrılarım oldu ve baş dönmelerim var normalde hiç böyle birşey olmuyordu sizce hamilelik le ilgisi varmıdır ne bilim döllenme falanmıdır birde kan dediğim az şey 2 saat sonra falan geldi
Yani gebelikte baş dönmesi ve kasık ağrısı olabiliyor ama size hamilesiniz veya değilsiniz diyemem.

Back