• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Kadeh Kırdım Diyet Yollarında!

pantolonlarım hep hiphop tarzıydı malum onlar geniş olduğundan :KK70: 42 -44 giydiğim oluyodu sonrasında 36 ya düştüm ablam 50 kilo onun pantolonları oluyodu :KK43:

şimdiler de 38 bedenim

ne demek 36-38 beden ne demek :KK62::KK62::KK62:

ya ben 40-42 olsam havalara sıçrarım sevinçten zaten daha aşşağısı iskeletor gibi oluyorum :KK49:

ne demek 36-38 beden ne demek :KK62::KK62::KK62:

ya ben 40-42 olsam havalara sıçrarım sevinçten zaten daha aşşağısı iskeletor gibi oluyorum :KK49:

:D ablam şuan 34 beden çocuk reyonundan bakınıyo bende bu tepkiyi ona veriyorum :D sen şuan kaç bedensin canım foton falan yok mu merak eyledim arkadaşımı :KK200:

sevgili diyet günlüküm :KK15:

dün yediklerimi yazmak isterdim ama denizde o kadar yoruldum ki yemek yimedim o yüzden because I'm happyyyyyyy :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

bu sabah kahvaltı da yediklerim ise şöyle idi:
-1 bardak şugarsız çay :KK76:
-3 adet siyah zeytin :KK35:
-4 çatal tereyağlı yumurta :KK17:

başka da bişey yemedim dün çok su yuttum sanırım iştahım pek yok :confused:

durmak yok su içmeye devam yaşasın su :KK73::KK73:

şimdi kaç gündür ilk defa öğle yemeği yedim yahu :KK57:
-8 tane kara lahana sarması :KK51:
1 kase mercimek çorba :KK51:
-1 dilim ekmek :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ekmek yemek istemiyorum yahu yememeliyim uffff :mad::mad:

dün akşam kız kardeşim ve komşu kızıyla kızlar gecesi yaptık harikaydı :KK50:

yediğimiz tek şey kuru üzümlü ve tarçınlı harika kabarık kekimiz oldu :kk77:

ondan da 2 dilimcik yedim ama gayette inceydi valla :KK70:

sonraaa yanında da 3 bardak şekersaiz siyah çay yuvarladım :KK30:

sabah kahvaltı edemedim bile sıcaktan ölcem sanırım terlemekten :eek:

içtiğim su resmen sadece terle çıkıyo benden işemek fiilini unuttum ayol :KK70::KK70::KK70:

fırtına da var aynı zamanda o yüzden deniz de hayal oldu kimse kusura bakmasın zaten 10 gün sonra fındık başlıyo yazlık sporu yapıcam :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bakalım akşama kadar ne yerim :KK51:

Şans eseri forumda gezinirken gördüm konunu. Yediklerini inceledim. Bilgim dahilinde biraz tavsiye vermek istedim. Günde 2 öğün çok az. Diyetisyenler ara öğünlerle beraber 5 öğün öneriyorlar. Sende biliyorsundur.

Az yemek değil, sık yemek önemli yani. Yediklerimizi ne kadar azaltsak da metobolizmayı hızlandırmadığımız sürece kilo veremeyiz. Versek te geri alırız. Yüzmen çok iyi bu yüzden. Ama beslenmen sağlıksız geldi bana. Kahvaltıdan sonra diğer öğüne kadar geçen süre uzadıkça, daha çok acıkıyoruz. Ve ihtiyacımız olandan daha çok yiyoruz bir sonraki öğünde.

Kahvaltın iyi. Ekmeği azaltabilirsin belki ve yumurta yiyebilirsin. Tok tutuyor ve besin değeri yüksek. Onun dışında öğün sayını arttır. Akşam yemeğini çoook çok hafiflet. İyi bir kahvaltı ettikten sonra ve ufak ufak acıktıkça açlığı bastıracak sağlıklı şeyler yendiğinde akşam yediklerin sana da çok ağır gelicek zaten.

Bende 20 yaşındayım, benimde fazlalıklarım var. Bu anlattıklarının ne kadarını uyguluyorsun dersen çoğu zaman atlıyorum. Şekerin ve fastfoodun cazibesine kapılıyorum. Ama bir dönem çok dikkat ettim ve ciddi kilo kaybı yaşamıştım zorlanmadan. Şuan fazla dikkat etmesem de geri almadım o verdiğim kiloları. 5 kilo falan fazlam var sadece, takmıyorum. Spora tekrar başlasam onlar da gider.
Umarım sende istediğin forma kavuşursun. :KK68:

Şans eseri forumda gezinirken gördüm konunu. Yediklerini inceledim. Bilgim dahilinde biraz tavsiye vermek istedim. Günde 2 öğün çok az. Diyetisyenler ara öğünlerle beraber 5 öğün öneriyorlar. Sende biliyorsundur.

Az yemek değil, sık yemek önemli yani. Yediklerimizi ne kadar azaltsak da metobolizmayı hızlandırmadığımız sürece kilo veremeyiz. Versek te geri alırız. Yüzmen çok iyi bu yüzden. Ama beslenmen sağlıksız geldi bana. Kahvaltıdan sonra diğer öğüne kadar geçen süre uzadıkça, daha çok acıkıyoruz. Ve ihtiyacımız olandan daha çok yiyoruz bir sonraki öğünde.

Kahvaltın iyi. Ekmeği azaltabilirsin belki ve yumurta yiyebilirsin. Tok tutuyor ve besin değeri yüksek. Onun dışında öğün sayını arttır. Akşam yemeğini çoook çok hafiflet. İyi bir kahvaltı ettikten sonra ve ufak ufak acıktıkça açlığı bastıracak sağlıklı şeyler yendiğinde akşam yediklerin sana da çok ağır gelicek zaten.

Bende 20 yaşındayım, benimde fazlalıklarım var. Bu anlattıklarının ne kadarını uyguluyorsun dersen çoğu zaman atlıyorum. Şekerin ve fastfoodun cazibesine kapılıyorum. Ama bir dönem çok dikkat ettim ve ciddi kilo kaybı yaşamıştım zorlanmadan. Şuan fazla dikkat etmesem de geri almadım o verdiğim kiloları. 5 kilo falan fazlam var sadece, takmıyorum. Spora tekrar başlasam onlar da gider.
Umarım sende istediğin forma kavuşursun. :KK68:

inşallah canım benim dediklerin çok mantıklı fakat sabahları geç kalkıyorum ha kahvaltı yapayım diyene kadar 11 oluyo ondan sonra da acıkmıyorum ki ara öğün yapayım...

ama kışın tam senin dediğin gibi oluyor öğünlerin 5 vakit. e bunda da sorun yok. sorun benim ipin ucunu kaçırmamda...

malesef zaptedemiyorum kendimi :KK22::KK22:

yıllardır yüzerim aynı zamanda taekwondo da yapıyorum zaten o yüzden sıkılaşma konusunda bir sıkıntım yok ya da çatlak...

tek umudum evlilik yapana kadar 70'leri görmek ki buna da en aşağı 1 sene var gibi duruyor :oops:

dün uyamadım yazmayacağım ama uyamadım diye de aşırıya kaçmadım o yüzden içim, vicdanım rahat :KK19::KK19::KK19:

bu sabah yediklerim ise şöyle:
-1 çay bardağı şekersiz siyah çay
-1 dilim hatta bitirmedim bile beyaz ekmek
-3 çatal beyaz peynir
4 tane siiyah zeytin
5 çatal tereyağlı yumurta
-domates and the salatalık söğüş

bu kadar yediklerim...

dün fırtına vardı deniz pistir yüzmeye gitmeyeceğim o yüzden :KK12:

zaten evde de oturduğum yerde terliyorum :KK70:

akşam yemeğim:
-3 tane kızarmış tavuk kanat
ekmek yemedim
-az yağlı az tuzlu mevsim salata
-4 bardak ayyyyran :21:

cumartesi günü kahvaltım standarttı zaten...

akşam yemeği yiyemedim sıcaktan ama karpuz yedim hatta şiştim birazcık :KK55:

bugün sabah kahvaltım da aynıydı atrı olarak 2 tane haşlanmış yumurta yedim...

akşam da meyve yerim sanırım...

spor olarakta yüzüyorum 3 gündür. günde 3-4 saat hiç çıkmadan yüzüyorumdur. :oops::cool:

Back
X