- 24 Temmuz 2015
- 68
- 24
- 3
- 31
kaç bedendin kaça düştün
pantolonlarım hep hiphop tarzıydı malum onlar geniş olduğundan 42 -44 giydiğim oluyodu sonrasında 36 ya düştüm ablam 50 kilo onun pantolonları oluyodu
şimdiler de 38 bedenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaç bedendin kaça düştün
pantolonlarım hep hiphop tarzıydı malum onlar geniş olduğundan 42 -44 giydiğim oluyodu sonrasında 36 ya düştüm ablam 50 kilo onun pantolonları oluyodu
şimdiler de 38 bedenim
ne demek 36-38 beden ne demek
ya ben 40-42 olsam havalara sıçrarım sevinçten zaten daha aşşağısı iskeletor gibi oluyorum
ablam şuan 34 beden çocuk reyonundan bakınıyo bende bu tepkiyi ona veriyorum sen şuan kaç bedensin canım foton falan yok mu merak eyledim arkadaşımı
şuan 48 bedenim vücut tipim kum saati
Aslında az yiyosun beyaz ekmek yerine tahıllı v.s tercih edebilirsin.Öğlen ve ara öğün yapmıyor musun ?
Şans eseri forumda gezinirken gördüm konunu. Yediklerini inceledim. Bilgim dahilinde biraz tavsiye vermek istedim. Günde 2 öğün çok az. Diyetisyenler ara öğünlerle beraber 5 öğün öneriyorlar. Sende biliyorsundur.
Az yemek değil, sık yemek önemli yani. Yediklerimizi ne kadar azaltsak da metobolizmayı hızlandırmadığımız sürece kilo veremeyiz. Versek te geri alırız. Yüzmen çok iyi bu yüzden. Ama beslenmen sağlıksız geldi bana. Kahvaltıdan sonra diğer öğüne kadar geçen süre uzadıkça, daha çok acıkıyoruz. Ve ihtiyacımız olandan daha çok yiyoruz bir sonraki öğünde.
Kahvaltın iyi. Ekmeği azaltabilirsin belki ve yumurta yiyebilirsin. Tok tutuyor ve besin değeri yüksek. Onun dışında öğün sayını arttır. Akşam yemeğini çoook çok hafiflet. İyi bir kahvaltı ettikten sonra ve ufak ufak acıktıkça açlığı bastıracak sağlıklı şeyler yendiğinde akşam yediklerin sana da çok ağır gelicek zaten.
Bende 20 yaşındayım, benimde fazlalıklarım var. Bu anlattıklarının ne kadarını uyguluyorsun dersen çoğu zaman atlıyorum. Şekerin ve fastfoodun cazibesine kapılıyorum. Ama bir dönem çok dikkat ettim ve ciddi kilo kaybı yaşamıştım zorlanmadan. Şuan fazla dikkat etmesem de geri almadım o verdiğim kiloları. 5 kilo falan fazlam var sadece, takmıyorum. Spora tekrar başlasam onlar da gider.
Umarım sende istediğin forma kavuşursun.