- 11 Haziran 2024
- 54
- 14
- 27
-
- Konu Sahibi mervegurgenn
Hay maşallah bu testlemi öğrendin yoksa daha öncesinde öğrenmişmiydin ?
Bu değere göre 6 7 haftalık olması lazım eğer hiç doktora görünmedi isen hemen kalp atışını duyabilirsin keseyi görebilirsin
6 ya da 7 hafta gibi
İnşallah duyarım daha önce tedaviyle hamıle kaldım ikisindede kalp atısı olmamıstı iki kere kürtaj oldum bu kezde kendılınden kaldım ilk defa değerim ilk defa yükseldi keseyi görduk kalp için yatın gitcem inşallah duyulur pek ümidim yoktaBu değere göre 6 7 haftalık olması lazım eğer hiç doktora görünmedi isen hemen kalp atışını duyabilirsin keseyi görebilirsin
İnşallah duyarım daha önce tedaviyle hamıle kaldım ikisindede kalp atısı olmamıstı iki kere kürtaj oldum bu kezde kendılınden kaldım ilk defa değerim ilk defa yükseldi keseyi görduk kalp için yatın gitcem inşallah duyulur pek ümidim yokta6 ya da 7 hafta gibiben 6+6 da 36700 düm. Ama bazısının cok Yuksek seyredıyor. 2 ye degıl de 3 e 4 e katlayarak gıdıyor. Bhcg le kıyasla hafta belırlenmez pek:)) ama gıttıgınde yukske ıhtımal kalp atışını duyarsınız-gorursunuz:)
2000 binle öğrendım ikinciye verdım yeniHay maşallah bu testlemi öğrendin yoksa daha öncesinde öğrenmişmiydin ?
Maşallah2000 binle öğrendım ikinciye verdım yeni
Günün mü geçmişti nasıl oldu kız anlat2000 binle öğrendım ikinciye verdım yeni
Evet gecıkmıstım ama hala sevinemiyom ben kalbını duymadan iki sefer hüsran yaşayıncaGünün mü geçmişti nasıl oldu kız anlatmaşallah hayırlı olsun darısı bize
Duyarsın inşallahEvet gecıkmıstım ama hala sevinemiyom ben kalbını duymadan iki sefer hüsran yaşayınca
İnşallahhhMaşallah değer gayet güzel keseyide görmüşsün, kalp atışını da duyarsın güzel düşün güzel olsun .
Sonucu 2000 cikan tahlili kac gun once verdiniz2000 binle öğrendım ikinciye verdım yeni