Zannetmiyorum ilk kese görünür zaten sonra gittiğimde görmüştüm kendisini bu sefer kalp atısı yoktu daha sonra gittiğimdede kalp atısını duymuştuk ama duyamıcagım diue korkmuştum cunku doktorum haftaya duymamız gerekiyo bu hafta duymalıydık normalde dedıi beni korkutmuştu yediğimden içtiğimden bişe anlamadım sonra duyunca zaten doktorumu değiştirdim :)) merak etme sabırlı ol kendisini görmen kalp atışını duyman neredeyse 3 4 haftayı bulur bilmiyorum kaç haftalık hamilesin ama programlar var netten bak son adetinin ilk gününü gir hesaplanıyor hatta benim hamilelik takvimimi imza yerinde göreceksin orda hamilelik takvimi oluştur ve bi mesaj at orada yazacaktırSon adet tarihim 13 temmuz 2015 kaç haftalık hamile olmuş oluyorum bugün kese göründü ama içi boştu sizce boş gebelik mi
Canım yalan olmasın senin gibiydi benimde 6 veya 7 haftalıktı kendisini gördüm daha sonraki haftada kalp atışını duydum acele etme bebekten bebegede değişiyor heyecanını cok iyi anlıyorum eşim doktor öyle dediğinde ona teselli vermekten kendimi düşünememiştim ama kesin olarak herşeyi için 8 haftayı bekle daha önce kadın doğum doktorunun yanında da calıstım değişebiliyo daha cok yeni senin zaten :)Kaç haftalıkken gitmiştin sen peki benim 5 haftalık görünüyo şuan adet tarihimden itibaren hesaplıyorum
O süre zarfında kan testi yapabilirsin daha öncede öyle öğrendiysen bir daha yapıp değeri artmış mı gelişiyormu mabında bilgin olur ama bence sabırla bekle zaten belli olacaktırTeşekkür ederim bakalım 10 gün sonra gidicem ne olucak
Normal değerler sonucun altında yazar canım su hafta su su değer arası gibi ben mesela öğrendiğimde 44lerdeydi ama cok yeniydi 3 hafta felan hıc bişe de gözükmüyodu zaten o heyecanla doktora göstermiştik kan birikintisi var demişti kese felan yoktu bence kesenin gözükmesi bile güzel bişe degeride normalPeki şuan normal hcg değerleri ne olmalı yani değeri düşükse dediğim gibi boş gebelik olabilir mi 2 hafta önce ilk öğrendiğimde 68.4 falandı
İçin nasıl rahat edecekse yaptır tabi ama bence yolunda hersey :) allahın izni ile kendisinide kalp atısını da duyarsın. Seni boş gebelik diye düşündüren sey ne onu anlamadım ama acaba yasın mı ileri daha önce basına böyle bişe mi geldiO zaman ben yarın sağlık ocagında baktırıyım bakalım gidişhat nasıl
Umutsuzluga kapılma benimde ilk gebeliğim bu doktor bizi perişan etmişti inan ama ben senin değerini normal buldum hem biliyomusum bilmiyorum ilk gebelikte kürtaj olursan 2nci olma olasılıgı cok zor senin ki bi mucize gibi gelmiş tıpkı benimki gibi bizde düşünmüyorduk bi kere korunamama sebebiyle oldu yumurtlama zamanım bile değildi kısmeti varki geliyor sakın umutsuzluğa kapılma gerekirse baska doktora git ama dediğim gibi nokta gibi bişe görünüyo zaten onu görmekte zaman alıyo teselli anlamında söylemiyorum inanıyorum onu karnında hissedeceğin zamanlarında olacak..Hayır ilk bebeğimde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim normalde onu 4 haftalıkken görmüştüm ve doktor olumlu konuşmuştu bunda sanki olumsuz gördü doktor
Canim her gebelik bir olmuyor bence bosa telaslanmissin...Hayır ilk bebeğimde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim normalde onu 4 haftalıkken görmüştüm ve doktor olumlu konuşmuştu bunda sanki olumsuz gördü doktor
Senin görünüşe göre daha 3-4 haftalık canım kalp atışına nerden baksan en az 2 haftan varHayırlısı olsun o zaman ne diyelim