Kaç haftLık hamileyim

Sevgim1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
14
0
33
Son adet tarihim 13 temmuz 2015 kaç haftalık hamile olmuş oluyorum bugün kese göründü ama içi boştu sizce boş gebelik mi

Son adet tarihim 13 temmuz 2015 kaç haftalık hamile olmuş oluyorum bugün kese göründü ama içi boştu sizce boş gebelik mi
Zannetmiyorum ilk kese görünür zaten sonra gittiğimde görmüştüm kendisini bu sefer kalp atısı yoktu daha sonra gittiğimdede kalp atısını duymuştuk ama duyamıcagım diue korkmuştum cunku doktorum haftaya duymamız gerekiyo bu hafta duymalıydık normalde dedıi beni korkutmuştu yediğimden içtiğimden bişe anlamadım sonra duyunca zaten doktorumu değiştirdim :)) merak etme sabırlı ol kendisini görmen kalp atışını duyman neredeyse 3 4 haftayı bulur bilmiyorum kaç haftalık hamilesin ama programlar var netten bak son adetinin ilk gününü gir hesaplanıyor hatta benim hamilelik takvimimi imza yerinde göreceksin orda hamilelik takvimi oluştur ve bi mesaj at orada yazacaktır

Kaç haftalıkken gitmiştin sen peki benim 5 haftalık görünüyo şuan adet tarihimden itibaren hesaplıyorum

Kaç haftalıkken gitmiştin sen peki benim 5 haftalık görünüyo şuan adet tarihimden itibaren hesaplıyorum
Canım yalan olmasın senin gibiydi benimde 6 veya 7 haftalıktı kendisini gördüm daha sonraki haftada kalp atışını duydum acele etme bebekten bebegede değişiyor heyecanını cok iyi anlıyorum eşim doktor öyle dediğinde ona teselli vermekten kendimi düşünememiştim ama kesin olarak herşeyi için 8 haftayı bekle daha önce kadın doğum doktorunun yanında da calıstım değişebiliyo daha cok yeni senin zaten :)

Peki şuan normal hcg değerleri ne olmalı yani değeri düşükse dediğim gibi boş gebelik olabilir mi 2 hafta önce ilk öğrendiğimde 68.4 falandı

Peki şuan normal hcg değerleri ne olmalı yani değeri düşükse dediğim gibi boş gebelik olabilir mi 2 hafta önce ilk öğrendiğimde 68.4 falandı
Normal değerler sonucun altında yazar canım su hafta su su değer arası gibi ben mesela öğrendiğimde 44lerdeydi ama cok yeniydi 3 hafta felan hıc bişe de gözükmüyodu zaten o heyecanla doktora göstermiştik kan birikintisi var demişti kese felan yoktu bence kesenin gözükmesi bile güzel bişe degeride normal

O zaman ben yarın sağlık ocagında baktırıyım bakalım gidişhat nasıl
İçin nasıl rahat edecekse yaptır tabi ama bence yolunda hersey :) allahın izni ile kendisinide kalp atısını da duyarsın. Seni boş gebelik diye düşündüren sey ne onu anlamadım ama acaba yasın mı ileri daha önce basına böyle bişe mi geldi

Hayır ilk bebeğimde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim normalde onu 4 haftalıkken görmüştüm ve doktor olumlu konuşmuştu bunda sanki olumsuz gördü doktor

Hayır ilk bebeğimde kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim normalde onu 4 haftalıkken görmüştüm ve doktor olumlu konuşmuştu bunda sanki olumsuz gördü doktor
Umutsuzluga kapılma benimde ilk gebeliğim bu doktor bizi perişan etmişti inan ama ben senin değerini normal buldum hem biliyomusum bilmiyorum ilk gebelikte kürtaj olursan 2nci olma olasılıgı cok zor senin ki bi mucize gibi gelmiş tıpkı benimki gibi bizde düşünmüyorduk bi kere korunamama sebebiyle oldu yumurtlama zamanım bile değildi kısmeti varki geliyor sakın umutsuzluğa kapılma gerekirse baska doktora git ama dediğim gibi nokta gibi bişe görünüyo zaten onu görmekte zaman alıyo teselli anlamında söylemiyorum inanıyorum onu karnında hissedeceğin zamanlarında olacak..

3 ay önce oldum kürtaj yaşım. 24 çok hızlı gelişti aniden bide böyle duyunca şaşırdım

Belki sen evham yaptın birazda ilkinden dolayı yoksa olumsuz konusması için bile cok erken daha ne gördüki ne desin benimki kalp atısını duyamadı diye neredeyse aldıralım demeye getirecekti daha haftası varken dediğim gibi bebegin buyume hızıyla da alakalı resmen bebegin kendine yerini hazırlamış sadece onu görüp kalp atısı kaldı bunun olmaması içinde sebep göremiyorum :) bende 24 yaşındayım. Genç anneyiz hormonlarımız taze o yüzden olabilir :) doktorum bana 2 li test yaptırmana gerek bile yok yasın daha genc bebegin ense kalınlıgıda iyi 3lü yaparsın dedi mesela içim rahat ayın 28ini hem test hem cinsiyeti için bekliyorum :)

Canim her gebelik bir olmuyor bence bosa telaslanmissin...
Ilk gebeligimde 4+0 da keseyi gormustuk...
6+1 de ise kalp atislarini duymustuk oglumun...
Bunda ise 5 haftalikken keseyi gorduk 6 haftalikken kalp atisini duyamadik diye bende endiselendim...
Hatta doktorum kurtajla alabilirim ac karna gel demisti 2-3 gun sonra...
7+3 de sanirim baska bir doktora gittigimde pitpitlari duydum sukur...
Icin bi nebze rahatlasin diye yazdim canim ;-)
Saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins. ♥

Benımde en son adet tarıhım 26.06.2015 di

Bnde bebegımı 4 haftalikken kesesini gormustum 6 haftalıkkende kalp atısını duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…