Kaç haftalık hamileyim

Ben de hamileyim ve kimseye ben kaç haftalığım diye sormadım. Uygulamalar var, regl tarihini giriyorsunuz ve size 34-35 hafta diyor. 1-2 hafta ileri geri olabilir o o kadar normal
Siz gerçekten anlamıyosunuz galiba beni uygulamaya göre hamılleğim bir gitmiyo zaten uygulama son adet tarıhını baz alıyo ya benim 1hafta ilerde zaten neyse siz benim gönderimi görmemiş olun olurmu ben de bana werdiniz cewapları görmemiş olayım çünkü çok saçma sapan yerlere gitmeye başladı konuşmak için yazmak için yazıyosunuz çok yazık

Siz anlamıyorsunuz zaten, diyorum ki 1-2 hafta ileri geri olabilir. Gayet naziğim bakın.

Sevişip çocuk yapmayı biliyorsun orda kocaman 34 haftayı görmüyor musun? Karnın burnuna gelmiş hala hafta mı bilmiyorsun. Herkesi tersliyosun bi git Allah aşkına hamilesin tamamda burda terör estirmek nedir kafan mı iyi.

Allah belanı wersin senın gıbı insann be karaktersiz konuştun lafa dikkat et sen insanmısın insan olsan böyle konuşmazsın seni Allah'a havale ediyorum allahından bul edepsiZzzzzzzzzz

Allah belanı wersin senın gıbı insann be karaktersiz konuştun lafa dikkat et sen insanmısın insan olsan böyle konuşmazsın seni Allah'a havale ediyorum allahından bul edepsiZzzzzzzzzz
Ayy aşırı avam bir tarz. yazık sizden doğacak çocuk sizin uslup ile büyüyecek.

Ayy aşırı avam bir tarz. yazık sizden doğacak çocuk sizin uslup ile büyüyecek.
Sen banada benim doğurcam çocuğa da kurban ol iyimi sende anne olcan demi seni Allah'a havale ediyorum terbiyesiz rezillik sen bana sevişip çocuk yapmayı biliyosun demeye haddin yok hadsiz terbiyesiz inşallah Rabbim seni öyle bir imtihan etsınkı bu konuştun lafın altında ezil inşallah

Niye leylekler mi getirdi çocuğu ay sus Allah aşkına mahalle ağzınla tükürük saça saça konuşma Rezillik ya bedduadan başka bir şey bilmez misin ne ayıp karnındaki çocuk senin kişiliğinle besleniyor bence sana tavsiyem bi psikoloğa git ve sakinleş bu kafayla çocuk büyütemezsin döversin sen kesin çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…